Next step

"Neeej, Lina gå inteeee!" Det är de orden jag minns mest från sista dagen på förskola. Två av mina 3-åriga killar står vid ytterdörren och vill hindra mig från att gå hem idag. Kommer sakna de små liven!

Jag fick en tack-gåva av mina kollegor. :) En mörk choklad, en kopp och en djup tallrik i ljusblått med vita prickar. Lite chabby chic varning, tänker man mig så alltså. ;) De var fina! De tyckte jag ska ha koppen på min framtida arbetsplats, och minnas tillbaka på dem hehe.

Hem och tog en avslutningsfika med mig själv. Sen har jag tagit en rätt lång power walk. Så härligt! 7,7 km på 1h 6 min. Runt vackra Härlanda tjärn. So blessed! Nu ska jag, Lisa och Robin ner till gymmet. Dock har jag fått ont i halsen men jag hoppas det inte ska hindra mig i passet Bodycombat! Oh yeah! Here se go!


Last day

Imån, torsdag gör jag min sista dag på den här förskolan, är trots allt lite blandade känslor. Jag har ju faktiskt varit där i nästan 5 månader. Största tomheten blir nog den där självklarheten att varje dag komma dit och vara en del av hela verksamheten. Att vara fröken på min avdelning liksom. Våra kids och kollegor, våra barns föräldrar, vår planering, rutiner, aktiviteter, möten mm. Det var inte ens meningen att jag skulle skriva det jag just skrev där, men det var säkert undermedvetet. Tänkte mer "tomhet" att sakna kidsen. De är ändå himla goa och jag har ju lärt känna dem rätt väl vid det här laget. Mina 2-3 åringar, åh hehe. Sånna sötingar. Kommer sakna deras kramar och glada tillrop. Den spontana kärleken barn ger! Underbart.
Är ju helt annorlunda att vara timvikarie och gå runt på olika förskolor och skolor, även att det oxå fungerar bra. I längden är det dock rätt segt, ovissheten liksom. Men jag ska börja som timvikarie slutet av nästa vecka sen får jag se vad som händer. Jag är verkligen inget orolig alls utan vet att jobb kommer att lösa sig, skönt! Ska bli gött att börja jobba här i mitt hemområde. (när jag vikar i barnomsorgen) Jag trivs så otroligt bra här på öster, och att slippa åka till andra sidan centrum (fast jag har verkligen förstått att det är helt normalt att pendla 35 min till jobbet. Det kallas visst inte ens att pendla, är jag som uttrycker mig fel...) men så är det om man kommer från Värnamo där det tar max en kvart att cykla vart man än ska i staden. Men pendlingen blir go att slippa, än att jag uppskattar det mer nu än innan. Är rätt gött att börja och sluta jobbdagen med ipoden och bokläsning där på bussen. En slags slappna av tid som jag annars inte skulle gjort på dagarna. Dock är ett av mina mål det här året att läsa mer böcker, och jag har börjat. :) ska bli mer när jag är klar med naturkunskapen. Då vill jag ha som rutin att läsa typ 40 min varje kväll. Känns som det skulle vara bra på flera sätt! Eller att bara sätta sig och läsa helt random mitt på dagen, det låter häftigt. Om jag ändå kunde ta mig tid att göra det. Ska testa.
Ikväll har jag bakat "tack/adjö-kaka" till personalen, blev en falsk tosca. Länge sen jag bakade någon kaka så det var ju lite extra festligt. Och förra gången jag gjorde tosca (fyra år sen haha) då vet jag att jag missade tiden på själva chokladkakan. Den gräddades klart innan toscatäcket var pålagt. Det var bara till att börja om igen. Den här blev dock perfekt! Kanske kan va ett lockbete så ni kommer och hälsar på mig. Haha. God natt!


Tänkvärt

Fin bild med ett viktigt, riktigt budskap.


Hälsat på Hanna

Ikväll har jag hälsat på min kollega Hanna som fick världens sötaste lilla dotter i december. Att barn kan vara så små, hihi. Tycker ju att våra 1-åringar på jobbet är små, men jämfört med den här lilla tösen på 6 veckor är de ju relativt stora. Så mysigt verkligen att hälsa på dem ikväll. Jag och Hanna bor typ grannar. I en storstad som Gbg kan man faktiskt säga att vi bor grannar, är bara ett hus emellan, kul! Härlig kväll. :)


Hike

Blev en redig söndagspromenad med Lisa och Robin idag. Så gött att vi bor nära så man kan ses spontant så där! En promenad är ju alltid härligt! Vi bestämde att gå via gamla svt-huset Stora Torp, som har anor från Gustav Vasas tid, fräckt! Vi hade aldrig gått där innan så det var lite spännnde! Stor, vacker bokskog. Vi gick förbi ett stall, en golfbana. Såg antydan till längdskidspår, yeah. Dessutom snöar det idag vilket gav ännu mer äventyrskänsla. Små stigar, stora stigar. Snö på träden. Efter drygt en timme kom vi fram till en sjö och en badplats. Då kände Robin igen sig, han brukar kör mtb där nämligen, nice! Vi var vid badplatsen vid Stora Delsjön. Fint! En tavelkarta stod där också så nu vet jag hur jag ska springa för att sätta ihop den här turen med andra rundor jag sprungit i Skatås. Spännande!

Ikväll sen har jag vatt i church, så gött att va där igen, yej! "Att göra gott i det lilla ger dig vanan att göra skillnad i det stora."


Christin på besök!

Nu har Christin äntligen vatt och hälsat på mig. :) vi träffades på stan igår efter jobbet och sen blev det lite shopping. Massor folk och galet varmt! Skönt att komma hem sen haha. Resten av kvällen var vi nere hos Lisa och Robin där de bjöd på middag. Fläskfilé, klyftpotatis, kidneybönor och bearnaisesås. Redigt nice! Vi kollade även på två (!) filmer. Taken 1 och Taken 2. Riktigt fredagsmys. :) solroschips, morotsstavar, gurka, cashews och dip.

Lördagen började mysigt med sconesfrukost hos mig. Robin och Lisa kom upp. :) bakade ett nytt recept med dinkelmjöl och lite kesella. Sedan en promenad i Lunden och bl.a. hämta mina nya (sjukt snygga!) skidgladögon jag har köpt. Nu åker Christin till Trollhättan och jag ska till centralen för att möta Isabelle så ska vi till Alingsås och ha det mysigt! Love that city. :)

Härligt med Christin på besök! :)


Våfflor

Våfflelkväll med Emma, så mysigt! Dock är mitt våffeljärn inte riktigt ingräddat ännu så de fastnat rätt lätt om man inte smörar tillräckligt. Är det någon som har ett bra tips på hur man smörar övre delen av järnet, utan att det flödar fett så tar jag gärna emot!

Vi fick även bevis på att min brandvarnare fungerar, just när näst sista våfflan var färdig började det tjuta så där som bara ett brandlarm gör! Hjälp haha. Alltid gott och mysigt med våfflor, men oset efteråt är ju inte speciellt nice. Vägs dock upp såklart. :)


I dagsljus!

Slutade kl 14 idag och solen strålar så mkt att jag bara måste tillbringa eftermiddagen ute! Nu ska jag hem, byta om och springa till Skatås och springa 8:an, i dagsljus!! Taggad! :D


Ta tillvara på livets stunder.

Har ni lyssnat på låten God is able, som jag länkade? Åh, vilken fantastisk sång! Den går på högvarv hos mig.

Måste berätta att löpningen går så himla bra för mig nu! Åh det är så härligt! Var lite segt en period innan, men sen nyår är jag verkligen igång bra med träningen igen! Wihoo!! Idag på min runda runt Härlanda tjärn såg jag något otroligt. Nämligen några som satt nere i bushen vid sjön och eldade! Så mysigt! De påminde mig om att man verkligen ska ta tillvara på alla livets stunder, så värt! Och att göra upp en eld och grilla en vanlig tisdagskväll, kan ju knappt bli mer nice! Tummen upp för dem!

När Lisa och Robin kom hem från jobbet åkte vi till xxl sisjön där jag köpte en ny skidjacka! (Utförsski). Testade den och så när vi var där för 1,5 vecka så det var gött att köpa den idag. Så nice är den! En rosa Roxy. Yeah. Är ju härligt att vi bor 2 km från slalombacken så jag kan inviga den i pisten snart. :) ska bara ha mina skidor här i Gbg oxå hehe. Ikväll sen drog vi hem till mig och åt middag. Pasta, pesto, chicken. Lite av en klassiker hos mig. ;) fast i och med att jag i princip aldrig lagar mat på vardagarna (äter ju på jobbet) så har jag ju inte den mest innehållsrika kylen. När jag väl lagar nåt så tänker typ "åh, vad roligt att använda stekpannan! Bara två veckor sen sist!" Haha. God afton. :)


God morgon tisdag!

Ny dag med nya möjligheter! :)


Skridskor

Ska visa någon go bild från lördagen. Hur fint som helst!!


Sportlife, yes!

Träning för kropp, själ och ande. Jag har varit på "sportlife" i Skatås. Måndagskvällar då vi från kyrkan träffas och tränar tillsammans. Så värt!! jag var osäker på om jag skulle orka springa 8:an med gänget så funderade på att springa en kortare runda själv istället, MEN att träffa dessa folk och träna tillsammans vägde upp alla tankar om att jag var lite seg. Så nu blev det en 13 km run för mig ikväll ändå, yes! (Till Skatås- 8:an- hem). Det är som sagt en träningskväll för både kropp, själ och ande. Blir så upprymd av det här, härligt!


En liten morgon walk

Jag har börjat med en liten trevlig vana för de dagar då jag börjar kl 9. Då tar jag en tidigare buss till jobbet så hoppar jag av en hållplats tidigare. Då får jag en fin promenad genom Majorna.


Yogamamma

Mamma kom upp för trappan för att säga god natt, men så såg hon att jag började bli trött (hade rättare sagt varit det en stund, men bara till att bita ihop och tagga NK.) men i stället för att gå och lägga sig kommer hon med förslaget att vi skulle göra yoga! För att pigga upp mig lite och ta en riktig paus. Åh haha, härligt. Ivrig som hon blev gick hon före, ner till badrummet, tände värmeljus och släckte i taket. Så mysigt! Måste säga att jag blev riktigt imponerad av när hennes yoga-röst kom fram och hon började tala så där lugnt och harmoniskt där vi satt i mörkret på badrumsgolvet.
 
Mamma har just introducerats för yoga, varit på det en gång, och det är något hon ska fortsätta med nu i vår. Roligt att hon börjar med det tycker jag, och imponerande hur man orkar yoga i nästan två timmar, som hennes yogapass är.
Yoga-kvällar så här ska definitivt bli en sådan där ljusglimt att se fram emot när jag träffar moder i fortsättningen. :) Vi höll på i tio minuter typ. Inte så länge, men det gjorde verkligen gott att komma ifrån studierna en liten stund. Nu ska jag faktiskt ta och stänga av datan för ikväll, behöver sömnen mer än att försöka förklara evolutionsteorin på ett vettigt sätt. God natt. :)

Laddat med skridskor i strålande SOL.

Har haft en kanondag ute i vintervädret med mamma och pappa idag! Vi har åkt 16 km långfärdsskridskor med ett lovely fikastopp efter halva vägen. Strålande sol och klarblå himmel. Kunde inte varit bättre! Nu sen någon timme tillbaka håller jag på med min uppsats i naturkunskapen. Kände att jag var tvungen att ta en liten paus och dela med mig av den här lovely låten, God is able, med Hillsong. http://www.youtube.com/watch?v=AwaKvZWE6t8&feature=fvwp&NR=1 . Vi worshipar (svengelska haha) den i Connect ibland och jag älskar den verkligen! For the Lord, our God is able. Nu ska jag fortsätta att skriva här, och lyssna en sjätte, sjungde, åttonde gång på den här awesome låten. 

The message #2

Jag glömde bifoga bilden. Hehe.


The message

Just börjat tågresan till Värnamo. Och eftersom jag bara hann hem och vända efter jobbet har jag tom med mig lite matsäck, småmysigt ju. :) och se vilken bok jag har köpt! The message, på svenska. Det är en nyöversättning av Bibeln i ett mer vardagligt talat språk. Den är indelad bok för bok och även i kapitel. Inga verser. Ska bli riktigt, riktigt spännande att börja läsa! Har bara hunnit med halva inledningen än så länge.

Största orsaken till att jag åker hem är att jag ska plugga Naturkunskap. Ska skriva världens största uppsats känns det som! Lagom roligt. Men tänk vad mkt jag kommer lärt mig efter den här helgen iaf. Den handlar både om evolution och fysiologi. Kikade lite fort på den efter jobbet idag, och den känns som sagt helt enorm! Hrm. Ska börja här på tåget snart, när det blir mörkt tror jag. Jag gillar ju som sagt att titta ut genom fönstret. Ha en fin kväll!


Låt kroppen jobba!

Oj wow vilken träningskväll! Efter 30 minuter dans fuego insåg jag att jag nästkommande halvtimme kunde få ut aningen (mycket!) mer träning om jag gick ut i gymmet ist. Dansen var inte lika rolig som zumba och inte alls så intensiv, men kul att testa. (Och på övriga deltagare såg jag att man efter en timme blev svettig). Men jag gick ut i gymmet där det blev 2 km rodd och 15 min crosstrainer. (mkt folk så det var tur jag fick dessa maskiner. :)) Därefter hoppa jag på en timmes intensivgympa, som minsann var den tuffaste gympa jag varit på, ever!! Betoning på INTENSIV. Vilken järnkvinna som höll detta pass, hon var runt 55 år skulle jag tro, rätt liten, smärt och SÅ stark! Oj galet vilka styrkeövningar hon tog med oss på, var länge sen jag kände mig så svag haha. Men verkligen roligt pass, och att ta ut sig så i musklerna. Sedan var det även endel spring och hopp och kondition. Jag gillar den här variationen så mkt med styrka och kondition. Och gympa är verkligen ett bra sätt att träna hela kroppen! Goooo! :)


Off to F & S again.

Snart ska jag till Friskis, o yeah!!!
Blev lite besviken nu när jag kom hem från jobbet att uppsatsen jag här näst ska skriva i naturkunskapen fortfarande är låst. I och med att jag pluggat in nästan två veckor av kursen stämmer inte veckoplaneringen längre utan jag måste inför varje prov maila min lärare att hon ska göra provet tillgängligt för mig. Skrev till henne igår kväll, och kl 7 i morse hade hon svarat att uppgiften är upplåst, men så har hon ändå glömt att låsa upp den. Segt. Ville ju så gärna börja idag. Men för att se det positivt så får jag nu en mellandag utan så mkt plugg och jag kan dessutom stanna längre stund på Friskis ikväll! Ska strax packa väskan för en klass Dans fuego! Ska tydligen vara ett pass med touch av zumba och salsa! Exciting!


Ord på vägen.

Av den rubriken påminns jag om i somras de gångerna jag körde bil till jobbet och då alltid lyssnade på "Värnamo kristna närradio". Då var det ett inslag, alltid då jag körde hem om dagarna som hette just "ord på vägen". Det var nån vers från Bibeln, med Hans Weichbrodt som resonerade lite kring dem. Så värt! Go radiokanal, är nog jag och the old som lyssnar på den. Men är ni i Värnamo så är frekvensen 98,1. :)


Nyttiga chokladbollar

Bakat dessa nyttiga chokladbollar idag. Se till att köpa nakenhavreflingor (finns i hälsokostaffärer). Då min affär här inte hade flingor fick jag med mig nakenhavre istället vilket är hela korn som ger ett riktigt, riktigt tuggmotstånd. Finns nu inte flingorna kan man ta fiberhavregryn istället för nakenhavre. Jag har bakat både med nakenhavre och fiberhavregryn idag och det är rätt stor skillnad i tugg beroende på vilket man väljer.

Du behöver:
1 dl kesella vanilj
1/2 dl kakao
2 dl nakenhavreflingor (alt fiberhavregryn)
5 torkade aprikoser
1/2 dl kokosflingor

 

Så här gör du:
Klipp aprikoserna till små, små bitar.

Blanda alla ingredienser utan kokos.

Forma till små bollar.

Rulla dem i kokos.

Ställ i kylen.

 


Hönö

Efter brunch med frasiga våfflor drog vi superspontant till Hönö! Riktigt nice! Och att visa Jacqueline detta vackra place, är andra gången hon är i Sverige. Vi gick runt på klippor medan den kyliga vinden bet sig i kinderna. Vi beskådade Hönö från ovan och en riktigt nice view över havet med solen på nedgång i horisonten, vackert! Därefter var det nice att värma händerna runt en kopp med kaffe på café Aleks nere i hamnen. Sådana här spontanutflykter är verkligen härliga! :)


Go go lördag morgon. :)

Åh vilken start på denna lördag! Kl 8,15 ringde klockan, sen åt jag en banan, gjorde mig i ordning och drog till Friskis. :) Kl 9 väntade ett medel jympa pass (ja, haha de skriver gympa med J!) Jag tyckte ju det här var early morning för en lördag, men vi var riktigt många där och gympade! Maxantalet för träning i salen är 80, och det var nog nästan så många, kul! Och väldigt blandade åldrar! Passet går att jämföra med hederlig gymmix-gympa i Värnamo (inte den intensiva). Jag skippade stretchen och gick ut till gymmet där det blev 15 min crosstrainer. Kände mig lite som tjejerna i Solsidan så jag tänkte på att dra upp tempot hårdare än de iaf haha. Det var ganska lugnt med folk där ute så jag passade även på att spana in lite maskiner. :) Sen körde jag olika reps (har för mig man kallar repetitioner sådär?) på tre olika arm- och bröstmaskiner i tre rundor. Riktigt roligt faktiskt. Så kul med Friskis-vecka nu!! :)

Lång lördagsfrukost kan ju vara det bästa, och lagom tills idag började min prenumeration på DN, nice! :) Ska ner till Lisa och Robin om en liten stund, så kommer Alex och Jackie dit och vi ska äta våfflor hehe. :) Tätt mellan frukost och brunch idag!


F & S!

Nu ska jag berätta vart jag varit! Nämligen på Friskis och Svettis!! ÅH! Så himla roligt!!!! Precis den inspirationen jag behöver till kontrast med att löpträna ute i mörkret. Friskis har en drive nu att man kan få träna fritt en vecka i januari. Så jag packade väskan där på sen-em och tog mig till gymmet i hopp om att veckokorten fanns kvar, och det gjorde de, yes! :) Vilken träningsvecka som väntar! Jag sprang 12 km på löpbandet och gick i en km vilket blev en tid på 70 min. Förvånad och imponerad av mig själv. :) därefter körde jag armstyrka med handlar. Kanske får träningsvärk imån, brukar inte träna dem så mkt. :) Men nu har jag ju en vecka på mig haha. Blev lite magövningar med medicinboll också. Wej. Jag är ju inte så van att gymma så jag känner mig lite lost bland alla maskiner och människor, hehe. Tycker mest att det är de olika gruppassen som lockar. :) Ser SÅ fram att träna dem i veckan! Nu blir det kvällsmat och På spåret. Sen har jag köpt kesella, ska tydligen vara nice, nyttigt snacks tillsammans med frukt, ska testa det sen om jag orkar, fast det lär jag göra efter all energi jag bränt den här träningen. :)

Springer in mina nya löparskor. Fräscht.


Söta bär!

Jag har kommit in i ett riktigt bär flow. Nice start every morning, hehe.

Just nu så befinner jag mig på en ytterst go plats, ska berätta sen! :)


Och så kom vintern. :)

Härligt, det har kommit lite snö och kyla igen! Hoppas det håller i sig länge! :)


Tills blodsmaken sätter sig i halsen!

Ett fantastiskt fakta Blomqvist uttalade under den tuffa slutetappen av Touren, då skidlöparna var i den 29 grader branta slalombacken uppåt.

"Det är ren och rå kraft nu som gäller. Hjärta, lungor ska bara dunka, pumpa och fylla musklerna främst i benen med blod." "Här är det är bara att uthärda smärta, och hitta krafter nånstans långt inne och försöka få kroppen att fungera."


Jag fullkomligt älskar dessa meningar! Hur det är kroppen och ett otroligt psyke som arbetar sig igenom sista kraftprovet. Här finns ingen tanke på att vila, utan det gäller bara att fortsätta köra, trots enorm trötthet och smärta!

Jag triggas av dessa tankar och vill oxå köra helt slut på mig! Så obeskrivbart! Somliga av er tycker antagligen det verkar helt sjukt, haha. Men efter alla träningsår har jag upplevt hur det är att springa tills man nästan svimmar, åker skidor tills blodsmaken är oundviklig i halsen eller klättrar tills armarna- och benens kraft totalt sviker. Och det är ju faktiskt helt fantastiskt. Den känslan som infinner sig efter man gjort ett sådant kraftprov går inte att beskriva, den måste upplevas! Oh yeah!

Bilden är tagen när vi var på mässan för New York city marathon, hösten 2011. Den sätter orden rätt!


Frysen är full och kroppen är återigen påfylld av löparlycka.

En riktigt fin start på första hela januariveckan. (Älskar att jag kommit igång så bra med löpningen igen!!!!) Blev SÅ förvånad i morse att bussen, trots så tidigt som kl 6, i princip var fullsatt. Göteborg vaknar visst till liv tidigt om morgnarna. Mysigt att träffa kidsen igen, endel var lediga så vi har haft en lugn måndag, underbart då jag var lite trött i huvudet efter den ovanligt tidiga morgonen. Är så gulligt med somliga hur de springer emot en bara för att kramas! Barn är experter på att ge spontan kärlek. Fick mer energi där på em och har haft fullt upp sen jag kom hem. :) Började med att baka brödbullar och semlebullar. Är lik min kära moder där, att när man väl bakar så blir det rejält. Dock kom jag på efteråt att när man bakar så krävs ju endel förvaring. Jag har ju dessvärre inte en stor frys i källaren här haha, så frysen i lägenheten är i princip full nu. (Kom och fika hos mig!! :))

Efter brödbullarna var klara så var tiden lagom att byta om och springa till Skatås, där jag tränade med några från church. Sportlife kallas den sammankomsten då de på måndagskvällar tränar tillsammans. Uppslutningen brukar vara mellan några få till runt 20 pers. Ikväll var vi fem st. Riktigt nice var det! Sprang kanon! Gött att springa ihop med några. :) Och att hänga med fler från church fast utanför kyrkan. :) Vi sprang 8:an, den är belyst och går både runt Härlanda tjärn och vid Delsjöarna. Jag har inte sprungit den tidigare så det var kul att köra en ny runda! :D och med lite längre längd. Riktigt fin! Blir roligt att springa den i dagsljus sen med, ev om det hinns på torsdag då jag slutar tidigt annars på lördag. Sprang hem sen med så det blir 13 km run for me ikväll, yeah! Fortsatte med lite armstyrka här hemma sen, har slutligen funnit en riktigt bra plats för mina gummiband. Eller pappas är det ju egentligen, men de har av en händelse följt med mig hit till Gbg. Han tränar så mycket ändå så jag har då faktiskt mer nytta av dem, hehe. :) Jag måste ju hålla armarna i trim inför nästa omgång snö!

Nu har jag fyllt på med energi av a-fil med apelsinbitar, russin och hemmagjort lingonsylt. Mmmm. Kollar herrarnas sista etapp av touren, fast jag hänger inte med så mycket när jag har blicken i paddan så jag har tom spolat tillbaka halva loppet en gång, hehe. Ser så roligt ut att Northug kör med korta byxor ju, aldrig skådat nåt liknande tidigare haha. Nu ska jag sätta fokus på sista stigningen för skidlöparna. :)
Hoppas ni haft en bra dag!


All things are possible!

Känns riktigt inspirerande att jag ska ta bussen till jobbet kl 5.58 (!) imån morgon! Eller inte. Jag går in i det tidig-tidiga schemat nu vilket betyder att de dagar jag öppnar, så är det kl 6,30 (annars 7,15.) käre tid. Haft en fin söndag som började med våffelfrukost med Robin och Lisa hos mig, så kul att träffa dem igen! :) sen åkte vi till Sisjön för XXL och Stadium. Robin köpte riktigt nice vandrarkängor och Lisa en petzl. Jag tänkte köpa ett pimpelspö, och höll i det ända fram till kassan haha. Lite udda, I know. Men hade pappa i telefon och han sa att jag ska få hans ist. ;) annars prova jag någon skidjacka (Lisa och Robin taggar mig för skidor nu men då måste jag ha en ny outfit. Får se när jag finner nåt nice! Sen var jag på gång att köpa en renfäll oxå, men tror jag ska köpa det av en same i norr ist. Lite mer exotiskt.

Vi kom hem, sen gick vi lika fort igen för att gå till Connect church. Yeah! Grymma möten! Vi har ju både kl 16 & 18! Vilken grym church sunday det blir. Nästa vecka börjar 11-mötet igen nu efter jullesigheten. Vårens tema är "All things are possible!" and I know, sen jag vatt på Hawaii och upplevt allt möjligt vet jag, att för Gud är allting möjligt. Vilken vår vi har framför oss. :) Det känns ju som att det är vår redan nu, men jag hoppas kylan kommer tillbaka snart!!! Det gör den! God natt på er. :)


1 Kor 16:14

Påväg hem nu efter en grymmig dag i Biskopsgården. Åkte dit för hockeymatchen som Sverige då tyvärr förlorade. Sen fortsatte vi, halva styrkan från igår, Elin, Frida, Martin, Ludvig och Simon med att laga tacorullar och dricka kaffe. Så sköna dessa vänner är alltså! Bästa är också att alla (utom Fridis) bor här i Göteborg! Senare blev det Gino och en så märklig thriller vid namn The tall man. Den goda sidan var ond och den onda sidan var god, fast alla var egentligen goda. Sjukt märklig. Haha. Fast den var himla läskig oxå, uuuu!

Imån ska jag bjuda de nyanlända Lisa och Robin på frukost, våfflor i mitt julklappsvåffeljärn. :) sen blir det förhoppningsvis promenad eller run med Emma i Skatås, och så småningom church! Yeah! Längtar tillbaka!


Sköna lördag

Sköna morgon med att vakna utan klocka och därefter en långdragen god frukost. Sen ska jag fixa lite här hemma, ut och träna, in till city. Inspelningen av tour the ski är programmerad. Kanske joynar grabbsen i Biskopsgården sen för att kolla hockeyfinalen i JVM. Lite blå himmel idag, fint!


Hjälmaredare!

Åh vilken FIN kväll! 11 sköna Hjälmaredare, prat och glädje, tacos, nybakad morotskaka, mer stories och skratt, musikquiz och lek. Så härlig kväll! :D


Så var det helg!

Så var det helg, igen. :) Helg på riktigt blir det dessutom när jag gjort fredagens prov i naturkunskapen som jag gjorde efter jobbet nu. Är visst en vana att mina prov blir tillgängliga på just denna dag. Med sju veckor kvar börjar jag att se slutet av kursen nu. Wiiie. Det återstår 3 småprov, ett fett arbete, en ännu fetare exeminationsuppsats och slutligen ett slutprov jag ska göra på komvux i Värnamo.

Nu är jag på bussen till city där jag ska möta upp Emma. :) sen ska vi vidare till Biskopsgården för en kväll med våra Hjälmaredsvänner! Ser SÅ fram emot att träffa så många av dem igen. :) Kommer bli en bra kväll! :)


Sköna em med ljuvlig sol mm

En mysig em och kväll här. :) blir så lång när jag slutade så pass tidigt idag! :) Jag och pap stack ut och sprang medan solen ännu var uppe, och moder som vatt ute och aktiv hela dagen tog en promenad, nice! Hur fräckt så mötte jag och pappa Emma Lind Martinsson vid delningen innan Härlanda tjärn! Sååå roligt!! Häftigt att man helt ordagrant kan springa på varandra sådär! Sen sprang vi runt tjärnen tillsammans. Grymt. :) Så hungrig sen så det var extra gött med middag. Vi premiärade att sitta allihop vid mitt söta lilla köksbord. Skönt att kunna äta i köket nu med, och inte bara i vardagsrummet. Långpromenad med moder ikväll runt bland de fina husen här. Man kan verkligen finna nya vägar varje gång, det är trevligt. Mamma visade mig en häftig look out där man såg "ormen" eller vad den nybyggda vägen nu kallas. Tror det är ormen. Fräck den lyste där långt bort i mörkret. Te och fjällbackamorden sen. Den serien är ju lite egen klass på om man säger så hehe. Jag tycker iaf att kvällens avsnitt var bättre än förra. Ska bli skönt med sovmorgon imån, börjar kl 9,30. Innan dess har jag tänkt att vakna pigg och hänga med mamma på morgonlöpning. yeah yeah, god natt. :)


Lagom back on track.

Igår kväll kom jag back till Göteborg efter nästan två veckor, riktigt skön semester! :) jag, Lisa & Robin hade endel grejer så mam och pap var så snälla och körde hit mig, skönt! Vi gjorde ett stopp på lager 157 och nästa stopp hos Maggan och Lennart i Borran, kul att träffa dem och de bjöd oss på riktigt god middag. Kändes minsann märkligt när jag la mig igår att jag skulle upp kl 6 idag för att jobba. Sov liksom till 12 igår haha. Jag är på bussen hem nu, efter en skön, chill dag på förskolan. 10 kids och tre personal var lagom att börja vardagen med nu efter semestern. :) Strålande sol idag så nu ska jag, mamma och pappa hitta på något utomhus. Perfekt att jag jobbade tidiga passet idag när de är hos mig. Skillnad mot imån då jag stänger kl 18,30. Hoppas ni haft en bra annandag nyår, (tycker nästan det borde införas en sådan dag så man hinner vända tillbaka dygnet efter nyår.) så lovely med sol! :)


RSS 2.0