Yogamamma

Mamma kom upp för trappan för att säga god natt, men så såg hon att jag började bli trött (hade rättare sagt varit det en stund, men bara till att bita ihop och tagga NK.) men i stället för att gå och lägga sig kommer hon med förslaget att vi skulle göra yoga! För att pigga upp mig lite och ta en riktig paus. Åh haha, härligt. Ivrig som hon blev gick hon före, ner till badrummet, tände värmeljus och släckte i taket. Så mysigt! Måste säga att jag blev riktigt imponerad av när hennes yoga-röst kom fram och hon började tala så där lugnt och harmoniskt där vi satt i mörkret på badrumsgolvet.
 
Mamma har just introducerats för yoga, varit på det en gång, och det är något hon ska fortsätta med nu i vår. Roligt att hon börjar med det tycker jag, och imponerande hur man orkar yoga i nästan två timmar, som hennes yogapass är.
Yoga-kvällar så här ska definitivt bli en sådan där ljusglimt att se fram emot när jag träffar moder i fortsättningen. :) Vi höll på i tio minuter typ. Inte så länge, men det gjorde verkligen gott att komma ifrån studierna en liten stund. Nu ska jag faktiskt ta och stänga av datan för ikväll, behöver sömnen mer än att försöka förklara evolutionsteorin på ett vettigt sätt. God natt. :)

Kommentarer
Postat av: Maggan

Skönt med yoga, gör vissa rörelser på fm o sedan en lite längre innan läggdax, känns bra!

2013-01-20 @ 11:43:52
Postat av: Lina

Du har ju lite längre erfarenhet Maggan. :) kommer ihåg när jag gick på yoga i Australien och vi diskuterade vad som skilde våra yogaklasser. Låter härligt att du kör yoga så där under dagen, jag tror det skulle vara bra nedvärvning innan läggdags för mig oxå. :)

2013-01-20 @ 19:17:04
Postat av: Maggan

Det kommer jag inte ens ihåg att vi har diskuterat. Idag har vi varit i götet o grattat Mattias på 35 års-dagen!

2013-01-20 @ 20:45:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0