I'm back, and you too! :)

Hej på er!
Nu är jag tillbaka i Casuarina igen! Tiden går så fort, och det känns som en hel evighet sedan jag var här sist!! Tänk att det bara var en vecka sen!

Helt underbart härlig semester med Maggan, Lennart och Linnea. :D Uluru var riktigt coolt asså. Stort, rött berg reste sig framför våra ögon i det annars relativt platta och öde landskapet! Det blev också en vandring i häftiga berget Kata Tjuta, aborgineskådning i Alice Springs, måndagen åkte vi till Ellery Creek -en liten sötvattenssjö med vatten från undre jorden omklätt av röda, stupade bergsväggar... ;) och Melbourne är ju Melbourne, behövs inte sägas så mycket. Princes route, park-rundan med Maggan, lite city och Starbucks. That's the most of it. :)

Ska snart uppdatera er med fler detaljer om veckan. :)
Pussar och kramar, Lina

Kanel har genomsyrat hela resan för min och Maggans del förresten! ;D We like!

Goal Board. Coffee. Run. Prince. Flowers. then, 2morrow :)

Idag har jag gjort lite allt möjligt :) Efter kidsen åkt till skolan hängde jag lite tvätt i det fina vädret och handtvättade Jemma's sänghimmel :) Sen gjorde jag värsta goda salladen till Bre for lunch. :) Kl. 9,30 träffade jag underbara Jessica for a coffee, as we like! Kom hem kl 11 och då stack jag ut och sprang, till look-outen! Sooo beautiful det är där alltså!! Kommer ni hitåt nån gång i livet, så lova besöka min look-out! :D Sen blev det härligt bad i det stora blå! :D Efter lunch gick jag och Prince på promenad! Hunden ni vet ;) Drar till sig roliga blickar, och en annan surfboy som frågar hur läget är ;) Jag och Jemma var på dans ikväll oxå, hon har danslektion vilket alltid är mysig :) Jag firade Bre lite ikväll, födelsedag på söndag. Köpte blommor innan idag och hon blev så otroligt glad! :D Härligt härligt! Hon är ju riktigt härlig dessutom. :) Lugnare om hjärtat nu, the stress is gone, almost :)
My host mum/sister. Vilket hon är, värd mamma/syster :)

Jag har packat färdigt nästan allt för imån nu! Ska bli så härligt och spännande! :D Back to Melbourne igen!
Morgondagen ser ut på det här viset! Jag väcker mina fina kids kl 6,30 som vanligt, sedan tar Peter över som Nanny :P För att ha gått om tid kör jag kl 7 till Gold Coast airport. Bre's mamma ska komma på besök nu över helgen, så vid lunchtid imån kommer hon med flyg från Melbourne och kör min bil back to vårt hus här i Casuarina. Smidigt :) Jag flyger kl. 08,05 Queensland time (kl 9,05 vår tid) och anländer kl. 11,20 Melbourne (vår) time. Är lite löjligt med tidsskillnaden hehe :) När jag väl är framme på Tullamarine, för 12:e gången nu, tar jag mitt lilla bagage till skybus och åker till city, där jag ska träffa Maggan och Lennart! :D Sen ska jag ha lite guidning i stan för dem :) Starbucks bland annat! Viktigt! :D

Bre's Goal Board, som vi gjorde igår kväll. Blev vi riktigt nöjde med!


Promenad i heta solen med Prince!


Fina blommorna till Bre :)

Nu väntar, sova, vakna, flyga, MELBOURNE! med allt vad det innebär :D Sen på torsdag morgon flyger jag, Maggan, Lennart och Linnea till Alice Springs! Blir några dagars road trip där med Uluru och lite till :) Tisdag flyger vi back to Melbourne, och onsdag em flyger jag upp hit igen! :D


Surf comp. i Cabarita.

Jag, Elin och Antonia spenderade några av lördagens timmar i grannsamhället Cabarita där det hölls surftävling. De tävlade i olika heat på en timme i lag om 5 personer, räknade varje persons två bästa vågor och la samman. Sen blev det semi finaler och final.

Här ser ni min älskade look-out!
När vi satt där och kollade surfarna slog det mig att jag inte har någon bild på den fina view-pointen. Perfekt spot här! :) Det som slingrar sig på den gröna kullen är trapporna upp, min trapp-trail :)


Some surfers.


Lina, Elin -Team Sweden!


Domarna och lite av publiken. (och look-outen :))


Trail back till tävlingen, efter lite lunch i city centre.
Här springer jag när jag ska till look-outen :)
(många meningar med orden "look-outen" hehe, I like!)


Fyra små pojkar som har kul vid klippan. :)

Veckan här har varit rätt lugn. I måndags var jag en sväng hos Johan aupair från Borås. Vi bakade scones, drack kaffe (vet inte om jag vågar skriva det ordet mera..) och kollade första timmen på filmen Australia. I tisdags efter jag sprungit fram och tillbaka till look-outen var jag och Johan i shopping centret Tweed City. Jag kollade filmen Alice i Underlandet, han hade dock redan sett den så han spenderade tid på Gloria Jeans.. I onsdags efter kidsen åkte till skolan var jag på Fitness circuit class å gymmet, rätt skoj! Efter blev det yoga. Kommit på att den typen av yoga inte redigt är min grej.. Lite VÄL långsam.. Tror jag dissar den i fortsättningen. Ändå givit den en chans på tre veckor nu. :) Onsdag kväll var jag och kidsen hos mamman Annika där åt vi potatismos och köttbullar, heja Sverige! :D What else.. jag har sett en kanonbra dokumentär på SVT-play (tack Lisa som visade mig!) Hette "gröt, svett och klistervalla" om svenska längdlandslaget. Kul kul! Det har blivit lite "walks on the beach" och i fredags var jag på den kanonroliga "triathlon session!" :D Värsta privatträningen, var bara jag och en äldre tjej, Kim (35-40 typ) och tränare Penny. Men oj så kul! Sprang och cyklade, 2 min intervaller så jag och Kim växlade mellan att springa och cykla. sen när vi kom till creeken i Kingscliff simmade vi över och tillbaka. Sedan sprang och cyklade vi back to gymmet igen!

Ikväll blev jag bjuden på lite sverigeinspirerad afton hos Johans familj. De hade varit på ikea idag.. Vi åt kyckling, potatismos, majskolvar och wookade grönsaker. Till efterrätt hade vi svensk daimtårta! Fläderblomssaften var pricken över i:et :) Sen såg vi Avatar. Nice nice :)

Igår kväll, svensk morgon, landade Maggan och Lennart i Melbourne! Efter rapporter har jag hört att resan gick jättebra :) Idag har de upptäckt närområdet och St Kilda. På ONSDAG kommer jag! :D

Pappa, Lina Fortum Ski Tunnel Torsby. Okt 2009.
Tänkte bara lägga upp nåt otippat sådär :)

Ha de fint! :)


Gandhis och okändas skor.

"Det är aldrig kört!" är en liten mysig bok med en mängd längre och kortare berättelser. Jag läste precis en liten rolig en som jag ska skriva ner till er. :)

Gandhis skor.
För många är Mahatma Gandhi en av dem som personifierat godheten.
Om honom berättas följande historia:

Precis när Gandhi klev ombord på ett tåg tappade han sin ena sandal.
Eftersom tåget redan hade börjat röra sig, kunde han inte hämta sandalen.
Till de andra passagerarnas förvåning tog han genast av sig sin andra sandal
och kastade den så att den landade nära den första sandalen.
En av passagerarna kunde inte låta bli att fråga varför han gjorde så.
"Istället för att jag ska gå omkring med en sko, kan den som hittar skorna
få ett par han kan använda", svarade Gandhi med ett leende.

Skön inställning hey? :)
Idag på förmiddagen sprang jag faktiskt förbi en liten blå barnfoppatoffel liggandes på gräset utmed vägkanten. Tvivlar dock på att lilla kidset som tappat den kom att tänka på samma sätt som Gandhi gjorde.. Men det hände tidigare i veckan att jag såg två svart-vita flippflopps ligga på vägen. Den snubben funderade möjligtvis i de banorna... Jag tänkte inte på det förrens jag läste den här texten ikväll, men sicken omsorg, nu kanske någon människa gladeligen spatserar runt i ett par "nya" flippflopps! :)


Överraskning!

Åh, idag fick jag en jättehärlig överraskning!!!
Ett brev, eller nej, ett paket! på posten, till mig! :D
När jag öppnade det såg jag först en så ascool ;) bild på mig och min kära Christin! Ett underbart vykort och ett usb. När ens ipod med all musik blir stulen sådär, e de fint att ha en förstående vän som tar sig tid att lägga in musik på ett usb, och skicka till andra sidan av vårt stora jordklot.

TACK CHRISTIN! Du, strålar i mitt liv <3


Christin och jag! <3

Detta var som en födelsedagspaket för mig, fast på hennes födelsedag! Denna stjärna fyllde 21 år igår! Hipp hipp hurra till denna fantastiska kvinna! ;D

Texten på fina vykortet :)
Vänskap
Livet blir berikat
av kompisar och vänner
- att människor vill dela
sånt man gör och sånt man känner.

Så mycket man får lära,
så mycket som blir sagt...
Så mycket som kan hända
i vänskaplig kontakt.

Ja, det ger så mycket glädje
att vara fler än en.
Att man har nåt gemensamt
i nuet... då... och sen...

Att ha just dig till vän
ger skäl till tacksamhet.
För du är bra på vänskap
-det hoppas jag du vet!

Idag tycker jag att ni alla borde säga till era fantastiska vänner hur mycket ni verkligen tycker om dem. Det är så ofta man bara tänker det inom sig, men glömmer att säga det till sina vänner. Vilket är redigt viktigt!

Glädje!


Lisas funderingar..

Jag var just inne på min kära syster Lisas blogg och läste ett väldigt härligt inlägg angående den mycket speciella dagen igår... Kolla det på den här länken! haha.

http://lisaseskapader.blogg.se/2010/march/pi-dagen.html?_tmp=0a0693a4ab899c24881e96ce63cf51286edefacc



Team Lisalina på västkust/värmlandsresa med Livslust maj -2009. :)

Härlig helg.

Träffat så härliga vänner här :D (Älskar ordet 'härligt', beskriver så bra vad det är jag menar! :))
Hela dagen igår tillbringade jag tillsammans med tyska aupairen Antnonia! Vet inte när jag skrattat så mycket senast som då! Jag visade Antonia min favorit look-out i Cabarita. Sen fortsatte vi till en liten look-out i Hastings (vi trodde det skulle vara varsta berget, men den var typ på havsnivå! haha) Slutligen kom vi till lilla samhället Pottsville. Alla samhällen är supersmå här! Haha. Så jag har fått Antonia att inse att hon faktiskt bor i stora staden här, Kingscliff! Där har de ju tom en stor mataffär!


Antonia och jag, look-out, Cabarita.

Efter strapatserna i småsamhällena åkte vi hem till mig en sväng och sen körde vi till Kingscliff för coffee (again haha) och scone! På kvällen mötte vi upp med en jättehärlig tjej, Jessica som jag träffade i kyrkan förra söndagen första gången (träffade henne för "ni vet vad (coffee :P) i onsdags innan hon skulle jobba. Vi åt på Noodle Box i Coolangatta, och sen bio i Tweed. Vi såg filmen, Remember me med Robert Pattinson. Rätt bra, men sorgligt slut...


Antonia, Jessica och jag med våra nudlar. :)

Förstår att ni tror att jag dricker kaffe hela tiden, men spara er den förskräckelsen, för det gör jag inte! Dessutom fyller jag halva koppen med mjölk. I och för sig är det ju inte jag som gör kaffet, men jag tar alltid kaffe-latte eller chai-latte. Kul info va? haha. Innan jag väldigt trött åkte hem till mitt lilla hus på kvällen pratade jag med min kära Tinus <3 och en snabbis med Kristina. Härliga familjen i Nydala :)
och du oxå, pappa :)

Igår morse var jag förresten på "every women's breakfast" i Kingscliff. Kyrkan som anordnade. Riktigt trevliga kvinnor här :) Det var frukost och en tjej som var inbjuden att tala. Kul start på dagen!

Idag, söndag var jag i kyrkan på fm. Antonia hängde med idag, kul! Sen var jag hemma å vek endel tvätt.. Em har jag tillbringat i Kingscliff med Antonia och svenska aupairen Elin. Vi skulle "meet for a coffee" men jag höll mig undan den drycken! ;) Vatten passade bättre ;) Strövade runt i Kingscliff några timmar. Nu är jag hemma 45 min och sen ska jag till kyrkan på kvällsmöte. Är riktigt nice där. Jessicas syster ska snacka ikväll, ska bli kul :)

Hard work work!

Hårdjobb nu.
Jag har totalorganiserat och städat kidsens rum! Nu är det tänkt att de själva ska fortsätta hålla ordningen... Är ju enklare när de ser hur rent det kan/ska vara! Egentligen skulle den förra aupairen göra detta, men icke.
Ångrar nästan jag inte tog kort innan jag städade. Såå stökigt!!

Lukas rum.




Jemmas rum.



Ska bli spännande att se hur det kommer se ut om en vecka, eller imån... Nae, jag tror på mina kids! Det kommer se precis lika fint ut! :)


Bre! Lukas lånade min kamera igen.. ;)
Hon håller också på att städa och organisera sin garderob... stor är den som ni förstår.

5 Beech Lane, Casuarina i bilder.

Igår var jag ute och fotade åt er, mina kära läsare :)

5 Beech Lane
Casuarina NSW
2487 AUSTRALIA


Det är min adress, jag älskar post när det är till mig! :D
(Jo det är Beech Lane, och inte Beach Lane..)

Huset sett från min bilparkering.


Min lilla golf :)


Beach access 4, det är vi!


Havet.


En liten bänk. Den är på tog för hög!


Whiteroom, som de aldrig använder!!


Kitchen.
Alla fönster går att skjuta åt sidan, helt! Kan tro man är utomhus...


Kitchen från en annan view.


Poolen är lång! 20 meter. Andra bilden är bubbelpoolen..



Mitt rum som jag delar med Bre :) Min härliga dusch! Älskar den!!


Mitt badrum, fotat från mitt rum. Dörren som ni ser är en av ingångarna till mitt tv/mysrum.


Vad som hänger på mina väggar :)

Lukas lånade min kamera för att fota lite...

Jag bäddar min säng.


Entrén. No. 5!


Min andra bil ;)
Nae, Peters bil.. we love Porsche ;D Eller "special car" som de kallar den.. haha.


Färdigbäddat!
Till vänster min rediga ingång till rummet. Badrummet är en dörr till vänster i den här bilden.. Bakom ryggen när Lukas fotade är en vägg av fönster, oxå en utgång till poolen. Nice!


Idag skickar vi en STOR kram till min kära faster Maggan som har födelsedag!!! Wihoo! GRATTIS! :D Om en vecka kommer hon och hennes man, Lennart till Melbourne! :D hurra hurra hurra!

Konsten att dela.

Så himla gulligt.
När jag håller på att bädda sängen, (tar en evighet här i australien! Stor säng och underliga lakan...) så kommer Lukas inspringande till mitt rum för att berätta att han hittat ytterligare 10 dollar. "Å har du, vart hittade du den?" fråga jag. "Vid tvättmaskinen.". När han visade mig var det visst ett silvermynt, en 10 cents. Men det spelar ingen roll i det här sammanhanget. Grejen var att han sen sa
"Du får den här, Lina. Jag har ju redan en sen innan, och det är ju inte rättvist om jag har två, och du ingen.."

söndag..... VASALOPPSSÖNDAGEN!!

VASALOPPSSÖNDAGEN började riktigt nice och rätt tidigt oxå för den delen,
med att beskåda en stor triathlon-tävling i Kingscliff. Sen bar det iväg till kyrkan, och efter det iväg för surfing i Coolangatta med Luke!


Simning, cykel, löpning! Go go go!


Luke och sin förstabräda.


Moi, och andrabrädan.


Surfat varje vecka sen han var 12..


Fjärde gången.. haha, men de e kul!

När vi skulle äta lunch stötte vi lite otippat på Chantal, (tjej från church) så vi åt tillsammans alla 3. nice :)
Kvällen bar det iväg till kyrkan igen, å jag åkte tidigare än vanligt av en enda orsak.. att ringa till pappa som är uppe i Sälen! Berga by! Vasaloppsstarten live genom telefon, Sverige-Australien. Det var verkligen något speciellt! Åh! Sjukt vilken känsla!! Jag hörde spikern, helikoptrarna starta, jag hörde vasaloppsLÅTEN! och jag hörde starten Jag hörde till och med skidorna svepa förbi där pappa stod!  Åh, jag log, skrattade och hade glädjetårar. Så häftigt att få höra det sådär! Sen kunde jag inte sluta le alltså, in till mötet. och jag log, och jag log och jag log. Det ville inte gå ner! OJ OJ OJ!!!

Kvällen avslutades på thai-restaurang i Cabarita med Luke, Luke och Chantal. (Många som heter/kallas för Luke alltså). Eller den anslutades inte där, dröjde någon timme tills jag somnade. På med svt-play och vasaloppet! Det visas i allafall utanför Sverige! Wihoo!! Såg från tätens sista 4 km! :D Sen kan man ju följa sina egna favoriter! ;) och damerna förståss.. kl 23,18 min tid slutade dock sändningen. Men bara chansen att se alltså! :D Åh!!!!!!!!!
Det var härligt!!

Aupairer på vift i Coolangatta!

Först lite updates från igår!
På fm gjorde jag den roligaste träningen någonsin här i Australien! Triathlon Session! Vi var 7 pers, turades om att springa och cykla, 2 min den ena sen 2 min det andra i 5 km. Sen kom vi till en flod som vi simmade över och sen tillbaka. Därefter på med kläderna utan att torka och springa-cykla-springa-cykla tillbaka igen! Så så kul!!!
Igårkväll var Bre och Peter ute så då fick jag och kidsen äta middag själva. De gjorde det dock enkelt för oss. Sandbar here we come. En restaurang som ligger jämte gymmet. (Det är gymmet och Sandbar som är vårt centrum här i Casuarina, hahahaha) då såg det ut såhär!


Men att kidsen äter upp så fort och inte har ro att sitta still en sekund! Blev ju att jag satt själv i slutet. haha.
(För er som inte tror att jag gör så mkt mer än att roa mig kan jag berätta att jag tvättade två maskiner och städade golven här i huset! + att Lukas var helt down igår. Inte det roligaste direkt!)


Idag har jag och 3 andra aupairer tillbringat dagen i soliga Coolangatta.
(Elin svensk, Antonia tysk, Eve tysk).
Började med att kolla på tjejernas final i Roxy Pro surf comp. Stephanie Gilmore från Kingscliff (!) vann över en tjej från Hawaii. Sedan chillade vi runt i surfområdet en stund, nice :) jag köpte ännu en snygg bikini! :D
Äntligen är varmen och solen tillbaka oxå! 30 grader idag. (Too hot i provrummet!) Fram till i onsdags eller tordags har det varit så molnigt och regnat i perioder. Visserligen har det oxå varit skönt, men som sagt är det väldigt nice med sol igen :)


Stephanie Gilmore, och hon till höger är Hawaii-tjejen.


De surfade bakom klipporna.
Inte i de små fjantiga vågorna som ni ser på den här bilden.. ;)


Elin från Gävle och jag.

Vi åt lunch och sen blev det bio. :) Vi såg en jättebra film! Dear John, baserad på boken av Nicholas Sparks. Den borde ni kolla på allihopa! Jag grät flera gånger =/ men jag har ju dock väldigt lätt till att fälla tårar.. De andra tjejerna gillade den oxå! Med och utan tårar.
Se den!!!!


Hurra hurra hurra! :D

Idag är det verkligen ingen vanlig dag, idag är det min kära mammas födelsedag!
Hipp hipp hurra och massor av stora kramar till henne! <3


Bilderna då :)
Pappa och mamma på (orm) vandringen i Wineglass Bay, Tasmanien.
Jag och mamma dagen innan jag flyger till Australien.
Mamma på den underbara cykelturen på Rottnest Island, wester australia.
Pappa och mamma i mysiga Lönneberga, småland :)
Pappa och mamma i Denmark, western australia.
Mamma njuter av längdskidåkning, sol och en kopp te i sälen.

Här i Casuarina firar jag födelsedagen med en träningsklass på gymmet (liknande den igår) sen var jag hemma 1,5 timme innan jag cyklade dit igen för vattengympa! Jätteskoj! :) Jag och sju äldre damer hehe.

Nu sitter jag i min säng och får lite vasaloppsfeelings med hjälp av svt-play. (tack Lisa!) En dokumentär om årets tjejvasa och sen hitta jag ett klipp från vasaloppet 1988 med bröderna Anders och Örjan Blomqvist som vinnare, härligt härligt! Ikväll (firar jag mamma) med att jag och (aupair) familjen ska till Kingscliff och äta thai. Nice.

Mamma, ha nu en underbar födelsedag med tårta och kalas! Jag älskar dig nåt enormt!!
Pussar och kramar från mig <3

Djur och natur.

Idag hade jag en riktigt trevlig förmiddag. När jag ännu en morgon kl. 6,30 gick upp för att väcka kidsen möttes jag av att de redan var vakna. Pappan hade väckt dem och redan fått in den morgontrötte Lukas i duschen. Riktigt gott humör dessutom. Härligt! Lukas är helt antifrukt oxå, men äppelbitarna den här morgonen åts upp näst intill av sig själva. Han börjar väl inse att han inte slipper undan min fruktstund haha.

Fitness Circuit Class kl. 9-10 så på med löparskorna och jogga dit. Skoj träning med spinningcyklar och andra grejer. När passet var över var det dags för Holistic Yoga. (samma som Maggan gör!) nu vet jag vad skillnaden mellan den här och Dynamic yogan på måndagarna är. Holistic är långsammare å inte lika mkt rörelser. Skön nedvarvning efter cirkelträningen. Efter yogan blev det att jag stannade kvar på en 30 minuters lång meditation. Vet inte om det var min grej alltså.. Fötterna somnade och jag kunde inte riktigt sitta still... men jag har velat testa, och nu har jag ju gjort det också! :) Gick nog som en zombie hem haha. Det är tur att den redigt fysiskt aktiva träningen var först och inte efter all yoga och meditation. ;) När jag gick där i lite segt tillstånd och begrundade hur vackert det är runt cykelvägen möttes jag till min förskräckelse av en liten, typ 40 cm, slingrig grön, grå orm! (Lisa, vet inte om du klarat fortsätta alltså!) Några meter längre fram såg jag en konstig grej på marken så jag stannade till för att se vad det var för någonting. Inget märkvärdigt... bara 5 stora, svarta, äckliga myror som höll på att äta upp en larv.. mums. not. Gick ner för att känna av havets friska vindar, och då möttes jag av en märklig bild. Hela stranden var typ borta, eller den gömdes under havet. Havsytan har verkligen stigit, och vågorna var helt stora och oregelbundana. Kanske att det har med den där tsunamin i Chile att göra.. Sägs ju att det skulle märkas av här. Men, men. det har inte kommit nåt annat speciellt så det är nog rätt lugnt :)

Nu har jag precis ätit lunch. annars har jag tänkt städa lite på mitt rum och läsa lite bok innan kidsen kommer hem igen :) Allt fint här, tom solen har varit på besök idag :) (senaste dagarna har varit lite väl grå..)

Ha de fint, Lina :)

Surfers! here we go again!

Det är verkligen lyckligt att jag har så många timmars ledig tid när de kära kidsen är i skolan!
Hinner med massa roliga saker, som att köra till Surfers Paradise och träffa mina härliga vänner Hanna, Mikaela och Elin! Wihoo!
Really good day today! Körde hemifrån kl 8,30 och när jag efter en stund trängts färdigt med bilar och vattenpölar anlände till Surfers var kl. 8.30 igen. Hur kan då detta komma sig tänker ni (haha) jo, Surfers ligger i Queensland och Casuarina i New South Wales. och det är en timmes tidsskillnad! Känns så lamt, haha. Är att vi fram till 4 april har sommartid, och de inte.
Först av allt körde jag till min kompis Anna där hon bjöd mig på frukost, nice :) Sen bar det av till kära Starbucks för kaffe med Hanna, Mickan och Elin :) Tänk att det var i Sydney innan jul vi träffades senast. Tiden går verkligen fort! Men verkligen härligt att ses igen! Vi har gjort så mycket sen vi träffades sist! De kom just tillbaka till Surfers efter att ha arbetat på en hästfarm i 3,5 veckor, vilket de gillat :) Efter 1,5 h på starbucks blev det lite affärer och Sushi. :) Inte ätit sushi sen Melbourne så riktigt nice! Och vad passar inte bättre än att sluta där jag, Mickan och Hanna började. Just, sushi :)

Elin, Hanna och Mikaela med varsin Chai-latte. So nice!

Ikväll drog tjejerna vidare med 16 timmar i buss till Sydney. Den 17:e flyger de till Thai för 2 [najsiga] (såg så konstigt ut att skriva niceiga haha.) veckor innan de e back in Sweden om en månad. Can't believe it! Tiden har bestämt sig för att springa!

Live in the moment and make it so beautiful that it will be worth remembering. :)

RSS 2.0