Pack. pack. packa

Åter är det dags att packa. Uuu. det går så långsamt för mig. Önskar jag kunde tycka det var mer roligt. Längtar tills jag är färdig, då åker vi till Sälen och vasaloppsveckan! Söndag morgon närmare bestämt. Yeah!

Fredag. sista dag på praktiken.

Ack så trevligt man kan ha, fem timmar på ett fik, det händer inte var dag.
Eftersom Moa fortfarande är lite sjuk tar jag inte någon risk att smittas. Natten igår och idag sover jag i Emmas mysiga lägenhet. 13 min gång nedanför Fjällstugan. Så snällt av henne! Tack så hjärtligt Emma! Efter jag bloggat om Hamrén i morse gick jag till city. Gick lite snabbt på stan innan jag kl. 11,30 träffade Moa, Oskar och Elina på Kaffé Paus. Dessa tre går i samma klass på SVF, ungdomsledaråret. Efter lite prat åt vi lunch. Jag en jättegod sallad med Bulgur, sallad, gurka, tomat, tonfisk, kikärtor, bönor, keso och kronärtskocka. Just my style!
Därefter gjorde vi grupparbete om Öppenhet, kristen i skolan, ungdomsledarnas, kyrkans roll i skolan. Det blev diskussioner, nedskrivning och inskickning. Även att jag inte var med egentligen sådär, var det skönt att vi blev klara med det idag. Alla tre bor på olika ställen (Elina är ungdomsledare i missionskyrkan hemma, Oskar är i Hovslätt) så alltid nice bli klara direkt! Sen hängde vi kvar för kaffe, te, fika och snack någon timme till. Som jag sa i inledningen blev det fem timmar på Kaffé Paus.

Sedan var kl. 16,30. dags att handla för tonårstacokväll. Hur många ska vi handla för frågade jag. Mm, det kan komma mellan 15-40 tonåringar svarar Moa. Inte helt lätt. Haha. Vi räknade för 30 pers, vilket visade sig vara en liten överdrift. 10 goa tonåringar och 10 väldigt trevliga ledare. Blev endel över. Men gott blev det! Avslutning med att Rebecka läste ur boken 100 dagar med Jesus. En kul grej att berätta: Alla kyrkor i Jönköping började i måndags läsa denna bok. Ett kapitel för varje dag, i 100 dagar. Vad de gör under tiden eller sedan, vet jag inte alls. Men kul att de gör det. Jag tror på ekumeniska grejer sådär.

Efter några samtal är jag tryggt inne i Emmas lägenhet. Visade sig att dörren låses kl. 22 utan att vi visste om det. och jag hade ingen nyckel till första-dörren. Emma, som är hemma i Värnamo nu, ringde och sms:a mig halv tio då hon kom på detta. Men vi hade andakt då så jag såg det inte förrens 21,50. Ringde Emma och skyndade mig hem. Springa i mina jodhpurs är inte det ultimata, men det gick rätt bra. Jag gick alltså fort. Väl framme, dörren var låst. Käre tid. Ringde Emma, hon ringde granna och granne. Tack! Fick tag på nummer två, söt gubbe som kom och öppnade till mig. och efter en kopp te i Emmas place, är jag nu i lugn och ro. 

Isen ligger fin på Vättern. Utsikt från Emmas, fredag morgon.


Fotbollscoolt!

Åh, jag är så glad för Marcus Hellner och Emil Jönsson!! SKIDOR!

Igår kväll var jag med om antagligen den hittills största fotbollshändelse i mitt liv.
Fjällstugan här i Jönköping tillsammans med IF Hallby fotboll hade bjudit in självaste
Erik Hamrén att hålla föredrag. Två timmar av kloka ord och härliga skratt! När jag fick höra att han skulle komma till Fjällstugan visste jag inte ens vem denna mannen var. Jag visste inte ens att han fanns.. Det som har förvånat mig, är att av de få jag talat om det för, att hälften av dem inte heller visste vem han var. Sådana som t.o.m. är (var) betydligt mer fotbollsinsatta än jag. För att ni ska hänga med ska jag tala om att det är Svenska fotbollslandslagets förbundskapten som var och föresläste. För några månader sedan skulle jag inte alls tycka att det här var häftigt. Inte mer häftigt än "okej, det är fotbollsförbundskaptenen.. coolt.." Men nu har jag ju på något konstigt sätt fått känslor för fotboll. Så nu inser jag att det här, en kväll med Hamrén var riktigt coolt! och tänk att det är det!
Hamrén hade mycket klokt på sitt hjärta. Så mycket att min inställning till en fotbollsförbundskapten (Iallafall Hamrén) bara är positiv. Utan att citera Jesus använder sig Hamrén av den gyllene regeln. Matt 7:12. Han pratade huvudsakligen om ledarskap. (Själv tycker jag det ordet låter lite torrt och tråkigt..) Men inom det pratade han b.la. om

-kommunikation.
-inställning och det mentala. 
-Han citerade Søren Aabye Kierkegaard -Att våga är att förlora fotfästet en stund. Att inte våga är att förlora sig själv. 
-Sätta mål kan vara enkelt, men sen att och hur man ska nå upp till målen. 
-Han berättade om hur han lagade frukost till brassarna i Örgryte.
-Hur landslaget börjar sina träningar med dans moves!
-Vi fick öva lagkänsla och skrika heja!

Tänka sig att det nästan bara är i fotbollssammanhang jag använder ordet coolt så mycket som jag gör. Vad har fotbollens värld för utbud av adjektiv egentligen?

Hur som haver, en riktigt lyckad kväll!

 

Erik Hamrén in action.


Erik och jag!!!

Fest 60/70-talet.

En riktig toppenhelg!
Jag, Oscar, Sofia och Annie kom fram till Julia som bor i Nykvarn kl. 19,54 fredag kväll. Hon bjöd oss direkt på middag. Pasta och köttfärssås. Nice. Efter en titt i huset och en yatzy-omgång åkte vi till Södertälje och Lindängen.
EFS-församlingshem/förskola.
Sofia: "Vad händer om man släpper lös fyra tjugoåringar på ett dagis?"
Jo, de börjar leka som barn!
Söta Sofia! Galet vad jag skratta av denna synen!
.
Vackra Lindängen. och se all SNÖ! :D
.
Mer Lego!
Efter frukost på lördagen gick vi en liten promenad och mötte Elin som kom från Ockelbo.
.
Förberedelser inför aftonen.
.
Fixande med outfits, frisyrer och make up. Åh, så roligt!
.
Före, kontra efterfoton blev det endel av. Go Frida.

Nyss hemkommen från France tog hon allt en touch med sig hem.

Klockan fem var det dags att inta Lindängen. Det blev en fest över det vanliga. Härligt folk, lagtävlingar, god mat, skratt, glädje, dans, skojarna Filip (Tommy) & Fredrik. Sverigekarta med diverse platser utmarkerade. Efter 10 timmars fest avrundade vi med en andakt.
Hippies och jag! Elin, jag, Oscar och Annie.
.
Oscar och Sofia kunde det där med hippie hippie. Julia vacker i sin mormors bröllopsklänning.
.
Martin hade på något sätt missat själva temat. Men Frida och Karro hittade en liten outfit till honom också.
.

Martin, jag och  Elin.
.
Cheesecake, hallon och kladdkaka.
.
Frida och Karro goes hippies.
.

En gruppbild vid bordet.
.
Sedan posa vi för gruppfoto till gästboken.
.

Gästboksskrivning. Hej på dig Martin!
.
Vi tyckte det blev roliga bilder när man tog uppifrån sådär. ;) Kolla fötterna, så söta! Haha.
.
Yoo, hippie jippie.
.

Karro -pricken över i:et på en snyggbild av Piff och Puff. Filip och Fredrik. Tommy och Fredrik.
.
Hjälmaredsgänget!
.
Söndag förmiddag åkte vi söderut igen. Härlig helg!

Praktik.

Praktik, den här veckan har vi praktik. I eftermiddag åker jag till Jönköping där jag ska tillbringa de nästkommande dagarna. Jag ska vara med min vän Moa som sedan augusti är ungdomsledare i Fjällstugan. Ikväll ska vi ha första hjälpen med ett gäng föräldrar till barnen i barmusikgruppen. Det blir bönegrupp, konfa, kanske innebandy och tonår. På torsdag kväll händer det fotbollscoola.
Det kommer blir en skoj, spännande och lärorik vecka. :)
Lisa, jag och Eiffeltornet. ;)

Sportlov med skidor och grillning.

Förra veckan hade vi sportlov! Det blev endel skidåkning. Petter på visit. Shopping med mamma och Lisa. Sconesmorgonar. Mitt rum fick sig ännu några snygga klarheter. Södertäljehelg med fest och fjällenkänsla. Ett riktigt, riktigt bra lov!
Jag och Petter åkte upp till Borgen för att åka skidor!

Vallaboden! :)

Petter och Gunde. ;)

Vi åkte två varv på elljuset. Riktigt bra! Lite barrigt i spåret på något ställe. Men det fixar allas våran Håkan..

Efter ski gick vi till ett vindskydd och grillade korv och pinnbröd!

Åh vad jag gillar att äta utomhus!


Södertälje.

Nu åker strax jag, Annie, Oscar och Sofia upp till Södertälje (Nykvarn?) för att fira Julia som fyller 20! :D Där blir det fest med 60-70-tals tema. Hur kul! :)

På med klister pappi.

Nu ska jag upp till Borgen och åka skidor! Pappa la på klister på skidorna nu när han var hemma på lunchen. Sen blir det stan och fika med syster-yster.
Nu ringde franske kusin Mike precis, han är i Sverige sen i måndags och han kanske kommer hit till Hornaryd ikväll! :)
Hej Zakarias! efter segern.
Jag såg matchens tre mål på datan idag. Fina!

Vi vann!

Vi vann. vi vann. vi vann. vi vann. vi vann. vi vann. vi vann. vi vann. vi vann. vi vann.
.
Händer väldigt sällan att jag säger 'vi' om ett lag som jag inte själv spelar i.
Men ikväll så. Heja Arsenal, vi vann! 2-1.
Arshavin and Van Persie. They rock!

Champions League.

(Detta är ett parentesinlägg. Jag känner nämligen inte riktigt igen mig själv i det jag skrivit...)
.
Idag rösta jag visst på fotbollskanalen. Go Arsenal.

Ikväll ska jag supporta med min, nykallade Arsenal slipover röd-vit-randig från
Prêt-à-porter.

Inte för att jag ska se matchen, familjen Sandström har såklart inte Viasat Fotboll. :P Men jag får rapporter från min Arsenal-kompis Zacke och Barcelona-fanet Petter.

Petter har dessutom varit i Värnamo på besök! måndags tills idag em. Ni ska bara veta vad fotbollscoolt vi gjorde igår! Ska dock inte avslöja något förrens jag kommer tillbaka till Hjälmared.
Igår var vi ute och åkte skidor i Borgen. Efter två varv på elljusspåret bytte vi om och gick till vindskyddet vid slalombacken, gjorde en eld och grillade korv och pinnbröd. How nice!

Lövhultsloppet!

Pappa lånade hem en spannet-platta från Stadium.
Nu var det tre olika spannzoner som skulle mätas ut.
Man måste vara lite skidklädd när man mäter sitt spann.

Jag kanske har min framtid inom längdskidorna ändå.
Pappa med stavarna greppade.

I söndags åkte jag och pappa till Nässjö för att tävla. Lövhultsloppet 2011. ca 700 tävlande. varav 41 tjejer och kvinnor i min klass. Masstart kl. 11,00. Vi åkte 4 varv på en bana som mätte 10,5 km. En jätterolig och varierande bana. Strålande sol, klarblå himmel och minus 8 grader. Skidorna gick som på räls. Sicken fantastiskt! och jag åkte sååå bra!! Förutom stilltiden i början, då de 7 skidspåren gick ihop till två stycken, väntan väntan. Jag skulle inte åkt nåt annorlunda när jag tänker tillbaka. Är så grymt nöjd med loppet! :D :D ÅH! ÅH!! Tog verkligen ut mig på dessa 4,2 milen. Kunde nästan slängt mig som Marcus Hellner efter målgång. Haha. Hela kvällen var jag en zombie-Lina. Sov kl. 18-19 av den mest fantastiska utmattning man kan få!
Pappa åkte jättebra han också! Han är grym, min far. Pappa fick tiden 2,33,03. Herrarna vann på 2,00,03. och då är ju pappa bara sådär 30 år äldre än de i toppen.. Ja då.
Jag kom 5:a av 41. :D Tiden 3,05,56. Vinnaren, Meta Steinbach Olsson från Ronneby gick i mål strax efter pappa på tiden 2,34,26.


Jag och pappa innan start.

Startplats.
Jag är avundsjuk på Nässjö Ski. Sicka förutsättningar de har för bra ski. och fint område!

Jag i sista långa backen. 4:e gången nu. Gooooo for it! :D

Mål.

"Dansken är här!" Som de säger i Arn! Jo, detta var en internationell tävling.

Jag fick pris. Presentkort Intersport! Har vi ju i Alingsås. ;)

What a wonderful night!

Som jag sagt flera gånger blev festkvällen fantastisk! Bjudning kl.18 i Herrgården. Där mottogs vi av lärare och rektorer för drink och förrätt.
Sindi och jag. Cider med små söta, röda lingon.

Pite-Elina och Öxnevalla-Sindi. Förrätt.

Vårt bord. Bibeltjejer och hälsocoachgirls. Otroligt trevligt!

:)

Därefter kom Hanna och Björn in med aftonens huvudrätt. Sagolik kycklingfilé och klyftpotatis på en bädd av färska, fina salladsblad. Till detta en gyllene sås och gnistrande röd gelé.
Middag.

Bordsvärd Björn och värdinna Hanna.


Dessert, chokladpudding med färska hallon. Kaffe.

Elin och Olivia.

Snygga lärare vi har där i bakgrunden.

Fina klasskompisar.

Efter middag gick vi till aulan i skolan för lärarnas elevspex. Av det 1 h och 40 min långa spexet var det inte många minuter jag inte storskrattade. Fantastiskt!

Jag, Petter och Zacke.

Gott gäng.

Palt! Det drevs om norrlänningarna.

Mamma Micke!
Så hette årets spex. Annie i idol-klassen, var huvudperson. Ellen spelade henne.
Våra lärare är så sjukt grymma!

Efter spexet, -häng i oasen med goa och roliga vänner.
Åh, härlig festkväll!

Vinter. åh! Vi gillar vintern!

Vinter halleluja!
Åh vad jag är glad! Det har snöat och det är massa minusgrader!!
Åh! Hurra hurra hurra att rediga vintern är tillbaka! Inget regn och futtiga plusgrader längre! GO WINTER GOOOO!!!

I morse vaknade jag att jag log. Innan jag ens visste varför. Vid kanterna av rullgardinen såg jag dem dock, strålarna. De fantastiska strålarna från vår sol. På med fina morgonrocken, ner och baka scones! Jag älskar att baka, och framförallt scones ;) Snart ska jag ner till stan och hämta hem Lisa som kommit från Jönköping. Syster-yster :) Den här dagen har många möjligheter! En tur på stan, erikshjälpen, skidor, löpning, matlagning ute i snön, ner till sjön, eller promenad?
Ut ska jag på några sätt iallafall!
-
Förresten ska jag berätta en kul grej!
Ikväll ska jag och hela familjen upp till Borgen för ett reportage med
Värnamo Nyheter. Nikke från sportredaktionen ska göra ett reportage om vasaloppsfamiljen ;D.
Jag och pappa var ju med i ett reportage angående vasaloppet för tre år sedan.
Uppe i Alandsryd fotade han när vi kom på våra rullskidor.
Ikväll blir det på skidor istället!

Hjälmared du kära Hjälmared.

Toppenkväll verkligen! Åh!
Tänk att jag ska vara borta tre långa veckor här ifrån nu. Det känns så galet.
Jag saknar redan Hjälmared. Tur att det är en dag i morgon också.

Sindi, Elina, jag och Julia under en glädjefylld kväll.

Festkväll!

Festlig trerätters-middag i herrgården och därefter lärarspex!
Tror det kommer att bli en fantastiskt härlig kväll! Nu ska jag bara torka håret med min fina, röda julklappsfön. Har just varit ute på en springtur, kanotrundan. Sicket härligt snöyrväder det är ute!
Sen ska jag och Elin locka våra hår. Spännande! Ni ska få se pics senare. ;)

Hej onsdag.


Frida, Martin och Annie.
Ikväll har vi kollat fotboll. Hjälmaredscupen. Vårt Bibel/Idol-lag, Elefantpojkarna vann finalen i B-slutspel. Deras två sista matcher spelade de verkligen bra! och många mål! Härligt!

Vi slutade vid lunch idag. Därefter spelade jag, Zacke, Petter, Annie, Jakob och Martin yatzy. Sen stack jag och Petter ut och sprang kanotrundan. Direkt till hallen för fotbollsträning. Repetition av gårdagen + endel nytt. Använde oss bl.a. av konor idag. Städat mitt rum. Middag, yatzy och sedan Hjälmaredscupen kl. 19-22. Fin dag! Jag är dessutom riktigt frisk nu. Härligt.I frid vill jag lägga mig ner,
och i frid får jag somna in.
Ty du Herre låter mig bo
i trygghet och i ro.

Fotbollstisdag.

Trodde först jag skulle missa min tredje fotbollstisdag pga att jag inte känt mig kry. Befann mig oombytt i hallen för att beskåda uttagningsspelet inför volleyboll rm den 24 mars. Jag vill ju vara med och spela då, så även att jag inte kunde medverka fysiskt mer än med närvaro var jag ändå där och snackade med Björn. Verkar som att det blir två lag representerade från Hjälmared. Vilket antagligen kommer att betyda att vi alla kommer att komma med i lagen.. Heja.


Sedan hade Zacke fotbollsträning med mig. Min tredje. Idag gick vi igenom olika sätt att ta emot och passa bollen på. Jag tyckte det var riktigt roligt! och sicka framsteg jag gjorde.
Vi gjorde också tre överkurspassningar, synd att jag inte kommer ihåg namnen på dem. Coola.
-Passfoten bakom den andra.
-Passa bakifrån med hälen.
-Utsida av foten.

Pga. sportlov, praktik, fjällen och temavecka blir nästa fotbollstisdag på Hjälmared den 15 mars. Käre tid. (Hurra för Christin den dagen).


Energipromenad.

Efter tre timmar av vilan beslutade jag för mig att det var dags att ge mig ut på promenad. Jag och Petter tog oss ett varv runt sjön. Som alltid när vi är ute blir det ett litet äventyr.
Ner i gegga. Titta lyssna på bäckar. Halka runt på isen. Kunskapens träd. Klippväggar. Isväggar. Sol. Vind. Vatten.
Nu känner jag mig mycket friskare och piggare. Heja! :)


Sicken isvägg va. (Detta är från en annan dag.)

Sol och ofrisk.

Solen strålar som bara strålarna kan. Jag ligger i min säng och önskar jag vore frisk.
Gick förmiddagen i skolan idag, men sen blev det för mycket för mig. Hej sängen.
Min önskan just nu är att jag vore frisk att kunna gå ut i skogen och sitta på en stubbe med en kopp varmt te. Det vore fint och mysigt. 

Sötsvamp. I höstas vistades vi i svampskogen.

Det som skulle blitt skidtävling.

Det tråkigaste jag har varit med om på länge var att tidigt söndag morgon inse att jag inte skulle kunna åka skidtävlingen den dagen. sjuk! Jag ville, jag ville, jag ville verkligen. och jag är så less på illamående och magont. Varför drabbas jag. Ska inte beskriva natten för er, men efter jag somnat om igen när resten av familjen åkte till tävlingen sov jag till 12,10. Låg i soffan hela em sen. Kollade på SM i ski.
Mitt liv som Hellner. Halv 8 hos mig. Vinterstudion med sammandrag av SM-veckan, -skidor, curling och skridskor. Började kolla på både Shrek och En prinsessas dagbok. Höjdpunkten var att 7 minuter gå runt ute i trädgården. Vilken härlig luft.
.
För mina duktiga familjemedlemmar gick tävlingen på 39 km bra!
Eric åkte på 2,47. mamma 3,07 och Lisa 3,34. Toppenjobbat. :)
.
Idag mår jag bättre som tur är. Var efter min lilla filfrukost som magont och illamående gjorde sken igen. Men det håller på att försvinna. Te framför skidorna på tv. I eftermiddag åker jag tillbaka till Hjälmared.
Ska nog ut och andas i trädgården innan dess. :)
Johanna, Elina, surfrescue man, jag. Surfers Paradise feb -10.
Jönköping in pics.

Helgen i Jönköping innehöll mycket mys och glädje.
Fredag kväll var vi på show i skolans aula av biblarna och musikarna. Riktigt bra! Träffade Moa och Daniel. Skoj :)
Efter fika var det ungdomsmöte. Gud är god.


Lördag gick jag och Lisa på stan. Shopping. :) Jag köpte en skjorta, två klänningar och en t-shirt på MQ. Sedan chai latte på nyöppnade Espresso House med Lisa och William.
Upp till SVF, det är verkligen upp. Lagom varma möter vi Lisas pojkvän Robin och vänner. Inte drömmen att träffa någon för första gången sådär efter en svettpromenad upp till SVF.
Lördag kväll lagade vi (jag, Lisa, Robin, Markus, Oskar, Anna) Fajitas. Sedan hade vi lekkväll. Så kul! Lisa har riktigt goa vänner på SVF. :)

Söndag började vi dagen med att promenera till Fjällstugan för gudstjänst. Där jag för övrigt ska ha min praktik v. 8. Med kompis Moa som är ungdomsledare där. Ska bli spännande :)
Hem till Emma efter mötet för middagslagning och fika. Promenad till SVF i strålande sol :D Halleluja. 
Tåg till Alingsås kl. 17,00. Sen hämtade Jakob mig vid stationen så åkte vi till Hjälmared. :)
Kvällen blev det yatzy med Petter, Zacke och Viktor. Kul!  Nu åker jag strax hem till Värnamo.
Hej hej!

Fotboll.

Ska börja med att säga att det här känns väldigt märkligt. Trodde aldrig jag skulle sätta titeln fotboll på ett inlägg.

Så kom dock den dagen. Fotboll. Ni som känner mig vet att jag inte spelar fotboll. Jag kan inget om fotboll, och jag är över huvud taget inte alls intresserad av fotboll.

Men sanningen kryper i fatt mig. Visst att man påverkas av sina kompisar här på skolan på väldigt många sätt. Jag börjar svänga på dialekten då jag snackar med skånevännerna. Jag använder ord och böjningar jag aldrig vetat om. Med mycket mera.
Något jag inte trodde att jag skulle påverkas speciellt av är det här med fotbollen.
Men, hör och häpna. Jag är sedan, typ november, ett fan av Arsenal. (mer wanna be Arsenalfan till Zacke.) men helt serri har jag lärt mig massor av saker under hösten. och det är kul!
Messi är en spelare i Barcelona. Han har nummer 10, är kvick och snabb, och för att citera Petter -har hår som man knappt kan kalla frisyr. Jag har sedan jag började här i augusti tittat på två, möjligtvis tre hela fotbollsmatcher. Jämfört med en match sedan innan.
På sportlovet gäller det, då är det match mellan Arsenal och Barcelona. Jag och Zacke mot Petter.. då ska jag ha på mig mina Arsenal-strumpor och Arsenal slipover. (kläder jag haft sedan innan, i Arsenals röd-vidrandiga utformning. Där av begreppet som mina Arsenalkläder).
Zacke utbrast till Petter i ett fotbollssammanhang i höstas: Men! vart har hon (jag) varit hela livet!???
Ja, inte på fotbollsplanen iallafall.

Fotbollstisdag är ett helt nytt begrepp i mitt liv.
Tisdag 1. 25 januari. Jag känner en liten positiv känsla till att börja fotbollisera sig. Medan de andra spelar match på halvplan (jag vågar inte attenda, kommit in på halvengelska nu igen) kickar jag runt med en fotboll. 12 kickar. årsrekord.

Tisdag 2. 1 februari. Petter påminner mig att det är fotbollstisdag. Ja, just det ja! Taggad. Kändes speciellt att säga att jag ska till hallen för att kicka med fotbollen. För det är just så min plan var. Att kicka för att lära känna bollen och få en connection till den. Efter lite passar med Emma och Petter övertalas jag dock att joyna matchen (helplan) Medan jag springer runt känner mig lite som en vilsen fågel. Jag tycker det är svårt att veta vart jag ska vara och sådär. Men det gick riktigt bra! Efter 25 minuter kände jag att det fick räcka för den här gången. Upp till skolans gym och drog i gummibanden, go ski!

Målet med mina fotbollstisdagar är att jag i framtiden inte ska vara avskräckt så fort det är dags att spela fotboll i olika sammanhang. och att såklart ha roliga och lärorika tisdagskvällar här på skolan. :)

Under min praktik v.8 kommer jag att vara med om något fotbollscoolt.
Ni får vänta med spänning! :)
Spelar Norge fotboll? Det frågade jag förra veckan, och ja, det gör de. (jag som har en infasad bild av norrmän att de bara åker skidor och äventyrar).

Jag trivs dock bäst i skogen. Heja!
RSS 2.0