Peace.Om jag ändå kunde stanna tiden här.

Vackra höst!

Hösten när den är som vackrast. Sedd från min kära MTB i delsjöterrängen. 

Har tenta imån så idag har jag pluggat endel, är verkligen jättesvårt (neurofysiologi) trots att jag pluggat massor ända sen kursen startade. Jag får helt enkelt göra mitt bästa och se hur långt det räcker.

WORD

Har fått dessa bibelord till mig senaste dagarna. Kunde inte komma mer lägligt. Tack!

Stress less

Hela den här veckan har jag bara varit så, så stressad för skolan. Nog att vi haft orimligt mkt plugg från start, men den här kursen känns bara omöjlig. SÅ mkt på kort tid. Försöker chilla ner på tempot och ta dagarna lite lugnare. Här kommer en bra lista, och det bästa bibelordet.
I wish
Sitter i hallen

Märks att jag har ett socialt underskott idag, med tanke på att detta är mitt tredje inlägg för dagen. Ska berätta en annan liten grej som jag tycker är såå skön. Det är att efter ett rått löppass, när man verkligen tagit ut sig, att sedan sitta länge i hallen utan att göra nånting. Bara sitta, känna sig nöjd och utslagen liksom. Har suttit här en stund nu så ska kila in i duschen innan jag blir för kall. Sen ska jag ner till Lisa och Robin! :)

Kan knappt beskriva hur underbart skönt det var att springa ikväll!!! Hur gött som helst och benen bara rullade på i ett tempo som jag knappt trodde var jag. Åh, härligt!! 

Lördagsplugg!

Ibland kan man uppdatera om lite halv onödiga saker. Men för att tycka det är lite roligare att plugga tycker jag det är lite kul att piffa till saker lite. Har aldrig pluggat så intensivt och strukturerat som idag. Jag har seriöst inte gjort nåt annat än att plugga idag, sen kl 8,50 i morse. Jag tog en kaffepaus 20 min, lunch en timme och nu en liten paus igen. Emma ringde innan så det var mysigt att prata lite med henne. Orsaker till min diciplin idag är bl.a tack vare en lagom dos av stress, jag lyssnar på Hillsong och att jag har denna söta rosett i håret, hihi. Ska göra ett ryck nu igen, sen ska jag UT i friskluften!! :)


Arvid Nordquist med skummad mjölk i Hawaiikopp och tre dadlar. =fm fika idag.

Hej gråa lördag

Vanligtvis (kan nog de flesta hålla med om) blir man ju mest glad av att vakna på månnen och det är fint väder ute. Idag kände jag tvärt om, "tack gode Gud för en igenmulen himmel och regn i luften!" Jag ska nämligen mest plugga idag, och det går ju lättare om det inte är strålande solsken ute. Så heja för det. 

Ska man plugga hela dagen krävs såklart en rejäl frukost. Idag blev det mammas brödbullar, yoghurt med müsli och en smoothie. 

Detta hade jag i min smoothie:
-Blandade bär
-Naturell yoghurt
-Mjölk
-Mald ingefära
-LinfrönEn liten grej som kan svinga upp vardagen är t.ex att jag härom dagen köpte nytt presskaffe, från Arvid Nordquist. Får bli en kopp i nästa paus.

Glad fredag!

Gött med fredag! :) Kanelbullens dag dessutom! Lisa & Robin kom hem från New York igår, så kul det ska bli att träffa dem ikväll!! När man bor (typ) grannar som vi gör, är en vecka rätt lång tid utan att ses, så ska verkligen bli skoj!  Först ska jag dock på fm-föreläsning om balans, syn och hörsel. Sen ska jag plugga järnet i em. Men blir motivation när man har nåt skoj att se fram emot även om man pluggar superinvecklade grejer. God fredag på er från ett soligt Göteborg!Smärtlaboration

Roligaste skoldagen på den här terminen idag!! :) Vi har haft smärtlaboration och därmed provat våra smärtgränser och uthärdat smärta. Vi har bränt fötter och händer i varmt vatten (60 grader). Vi har provat "TENS", alltså haft ström på musklerna i armar så armar och fingrar styrde sig själva och hoppade okontrollerbart på bordet. Vi provade en annan ström-grej på nerverna i underarm/händer. Dessutom tömde vi armarna på venöst blod och pumpade manschetttryck och höll detta i fem minuter samtidigt som fingrarnas muskler skulle arbeta. (Mest smärtsamt av allt vi gjorde!!) 

Låter ju helt galet när jag skriver det här. Men riktigt roligt och det är ju inga farliga grejer i det användningssyftet. Till vår hjälp hade vi dessutom tre läkare och en forskare i neurofysiologi. 

Bilder på mina och Johannas händer när den ena är mer tömd på blod. 


Imån har vi vanlig föreläsning igen.


Ett år

Kom på att idag, den 1 oktober är det ett år sedan jag fick nycklarna och flyttade in här på Sergelsgatan! Bild från dagens träning med stavar i Skatås. 1h 45 min med inslag av backintervaller i Brudarebacken. Häftigt med den vyn på toppen!

True.
RSS 2.0