Aupairer på vift i Coolangatta!

Först lite updates från igår!
På fm gjorde jag den roligaste träningen någonsin här i Australien! Triathlon Session! Vi var 7 pers, turades om att springa och cykla, 2 min den ena sen 2 min det andra i 5 km. Sen kom vi till en flod som vi simmade över och sen tillbaka. Därefter på med kläderna utan att torka och springa-cykla-springa-cykla tillbaka igen! Så så kul!!!
Igårkväll var Bre och Peter ute så då fick jag och kidsen äta middag själva. De gjorde det dock enkelt för oss. Sandbar here we come. En restaurang som ligger jämte gymmet. (Det är gymmet och Sandbar som är vårt centrum här i Casuarina, hahahaha) då såg det ut såhär!


Men att kidsen äter upp så fort och inte har ro att sitta still en sekund! Blev ju att jag satt själv i slutet. haha.
(För er som inte tror att jag gör så mkt mer än att roa mig kan jag berätta att jag tvättade två maskiner och städade golven här i huset! + att Lukas var helt down igår. Inte det roligaste direkt!)


Idag har jag och 3 andra aupairer tillbringat dagen i soliga Coolangatta.
(Elin svensk, Antonia tysk, Eve tysk).
Började med att kolla på tjejernas final i Roxy Pro surf comp. Stephanie Gilmore från Kingscliff (!) vann över en tjej från Hawaii. Sedan chillade vi runt i surfområdet en stund, nice :) jag köpte ännu en snygg bikini! :D
Äntligen är varmen och solen tillbaka oxå! 30 grader idag. (Too hot i provrummet!) Fram till i onsdags eller tordags har det varit så molnigt och regnat i perioder. Visserligen har det oxå varit skönt, men som sagt är det väldigt nice med sol igen :)


Stephanie Gilmore, och hon till höger är Hawaii-tjejen.


De surfade bakom klipporna.
Inte i de små fjantiga vågorna som ni ser på den här bilden.. ;)


Elin från Gävle och jag.

Vi åt lunch och sen blev det bio. :) Vi såg en jättebra film! Dear John, baserad på boken av Nicholas Sparks. Den borde ni kolla på allihopa! Jag grät flera gånger =/ men jag har ju dock väldigt lätt till att fälla tårar.. De andra tjejerna gillade den oxå! Med och utan tårar.
Se den!!!!


Kommentarer
Postat av: Maggan

Hej på dig!

Skönt att du inte är i Melbourne nu. Det verkar vara "världens" oväder som drabbat dem där. Du verkar ha det bra med dina små "telningar" Har du kunnat följa vasaloppet, förresten?

2010-03-07 @ 15:20:16
Postat av: Anonym

Hej!

Idag överraskade Lisa mig med en hemlig resa, till Växjö. Vi gick lite på stan sen åt mig, gick på bio: Farsan. Nu är vi hemma och jag kolla resutaten från dagens Vasalopp. Kram Mamma

2010-03-07 @ 19:12:03
Postat av: Emms k

Hej lina!

haha, livet är inte altid en dans på rosor när man passar barn + att du har ett hushåll att ta hand om.



Med mig är det bra, helgen ha varit fullt upp i jkpg. jag har varit på singelfest, de va en upplevelse med speed date och samtal me många nya ansikten men kul hade vi:)

Praktik en vecka till sen tillbaka i skolan tre veckor och sen är de påsklov i 4 dagar;)

Snön börjar äntligen smällta, längtar såå efter vår nu:)



Ja saknar dig jätte mycket, längtar tills du kommer till jkpg och hälsa på mig.. , ja kommer springa ner till stationen och hoppa på dig med en STOR kram!!

2010-03-07 @ 19:29:38
Postat av: Lina

Maggan. Ja, jag såg på nyheterna om ovädret i Melbourne, värsta översvämningar och kanonstora hagelkulor! Jag, kunde följa vasan :) Svt-play! :D



Mamma. Åh, växjö! Så härligt! Verkligen en mysig dag för er :)



Emma. Hahaha, "singelfest" intressant ja haha ;) Vad glad jag är att höra från dig! Hör att du har det bra! :D Kan nästan tänka mig hur det kommer vara när vi träffas igen, GLÄDJE ÖVER DET TOTALA!! :D Härligt!! Vi får skypa snart!! <3

2010-03-08 @ 08:53:48
URL: http://linafinas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0