Dagens tänkvärda


Excited!!!

Jag är förresten super excited för att se vad pappa har gjort idag!!!! Är det nån vägg som fått en makeover med ny tapet!? :D


Snart december! :D

Ännu en vecka som flugit förbi! Helgen är ju kvar åh det ska bli så nice! :) Mamma och pappa är hemma i lägenheten och välkomnar mig efter jobbet nu, (jag sitter på bussen) så härligt när det alltid annars är tomt när jag anländer. :) jag har fått ytterligare lite förlängt på förskolan. Till slutet av januari blir det nu. Trivs väldigt bra på min avdelning, Roten, (gillar det namnet asså haha) så det är bara gött att gå tillbaka dit efter nyår! Semesterdagarna kring jul är oxå spikade. Very nice att vara månadsanställd så man kan få ta sådana dagar. :) imån börjar årets mysigaste månad, som jag längtar!!! :) ska ha adventskalender med brev från tomten till våra kids, hur sött! ;) :) sen blir det pepparkaksbak och annat mysigt skapande. Vår kokerska har bakat en pepparkaksdeg till oss som vi smygsmakade på idag. Hihi.


Julafton en månad före

Åh, det känns redan som julafton! Så många överraskningar som väntar framöver i veckan! Wiiie! Pappa kom hit i eftermiddag och med sig hade han (äntligen!) min snygga, vita TV. Jag beställde en här på elgiganten i oktober, leveranstid en månad, och när jag finally skulle hämta den i söndags var den restad från lagret till 17/12. Fy då, och jobbarna där var inte alls trevliga eller ville hjälpa mig. Men jag gjorde återköp och har köpt den i Jönköping ist. Det ska va Småland!!

Jag har även fått leverans av min lampa till vardagsrummet, tapet för vardagsrummet och hatthyllan för hallen. Soooo nice!!!! Sötast av alla paket var den fina dagboken från Australien som Maggan köpte med sig för mig nu när de var där i november. Det är fjärde året i rad som jag skriver dagbok i just den här från Kikki K. Hur söt är den inte!? So sweet!

Mot för en vecka sedan har jag klippt av hälften av mitt hår nu(!) Frisör Sara klippte nämligen Lisa ikväll, och då tog jag tillfället i akt och kortade min page ytterligare 5 cm. Måste säga att jag trivs ytterst bra i kortare hår! En fröjd att borsta också haha. Borsten hinner ut ur håret i nästan samma stund som jag börjat, kontrast till tidigare då det vuxit sig ner till halva ryggen. Imån efter jobbet ska jag och pappa åka rullskidor! Så kul ska det bli!! Annars ska han fixa på här hemma medan jag är i Majorna och tar hand om mina små kids. Jag är sannerligen tacksam för all hjälp av pap!


Tisdag och lite framåt

Förutom att jag inte har tränat idag har jag haft en nice, effektiv kväll. Jag slutade kl 17 så kom hem typ 17,40. (bortskämd i Värnamo där det tar max 15 min att cykla nästan vart man än ska!) sen har jag iaf bakat cookies som jag ska bjuda de andra på jobbet på på fredag då jag ansvarar för fredagsfikat. Vi på småkids-avdelningarna började med det påfundet i fredags, så mysigt. :) jag bakade även ett nytt recept på knäckebröd som blev riktigt nice! Smidigt var det oxå. Kan lägga upp ett foto på receptet så ni kan prova. Jag körde dubbel sats (blir två plåtar då, sen tog jag även hälften vetemjöl och hälften graham.) medan dessa var i ugnen och en stund efteråt har jag pluggat en massa. Kollade ett mycket intressant reportage om metaller. Från stenåldern och metallens utveckling fram till nu. Filmen var på 50 min men jag skrev 4 sidor med anteckningar så det tog ca 50 min till. Men vad mkt roligare och mer effektivt jag lär mig så än att läsa lösa papper om olika saker. Som tex förra veckan då jag skulle "lära mig mer om" sojabönan, plast, trä från tropikerna och bomull. Beteckningen på vad jag skulle lära mig var ju rätt flummig bara den, haha. Ska ha prov på detta och metaller på fredag så ska lägga ett järn i elden och repetera dessa nu imån typ.

Har verkligen en rolig vecka framför mig nu! Dels övar vi lucia med kidsen vilket är supermysigt, men på onsdag kommer pappa hit och fredag mamma oxå så stannar de över helgen. Och pappa ska tapetsera hos mig! :) och fixa med en del andra grejer! :) exciting! :)


Vi hade en fin helg.


TRE julmarknader på en dag.

Idag har vi köttat julmarknader haha. Sara och Emma är på besök hos mig i helgen, så mysigt. Började med en i Gilead second hand där jag gjorde värsta fyndet av en fin adventsstjärna! (samma som jag redan har och jag köpte på Olgas hus för nåt år sen för en ganska hyfsad summa pengar, himla kul och tur att jag fann en likadan fast för 40kr haha, så värt!) Sedan for vi till stan för att flarra runt en stund. Första gången på länge som jag köpte nåt på Panduro, lite grejer jag ska pyssla med till min adventsljusstake. :) Jag är egentligen rätt pysslig av mig ju, men länge sen jag gjorde nåt, blir oftast mer bakning nu för tiden. Har förresten tänkt att göra egna julkort i år, får se hur det blir med det, ;) (skriv er adress i kommentaren om ni vill ha ett vett ja! :)) Vi tog en fika på Fröken Olsson vilket var nice såklart. En riktigt god fullkornsscone för min del. Men åh så lovely det är med alla julbakverk som finns på caféerna nu!! Får premiära snart!

Efter vår fika mötte vi Lisa och Robin så åkte vi fem till Gunnebo Slott som ligger åt Mölndal. Jag har sett det från järnvägen innan, och tyckt att det är otroligt vackert, men jag har då varit oviss om att det är Gunnebo, så jag blev sååå glad verkligen att det var just det slottet vi skulle till! Så vackert verkligen! (bäst på avstånd då man såg trädgården och så där oxå, så fint!) det var två små hus där julmarknaden var. Påminde om Segerstad förra helgen, fast mkt mindre. Men de sålde tex marmelader, ostar, olika kött, mandlar, marsipan, trähantverk, smycken i glas, lite porslin. Mysigt men jag hade lite högre förväntningar faktiskt. Mest nice var ju att besöka det fina området! Jag hade också så sett fram emot att äta tomtegröt där, men den boden stängde innan vi ens kom dit på em. Synd, de hade förresten ponnyridning också, något som Emma var sugen på haha. Landskapet var otroligt vackert med sjön, stup och kupperad bokskog, wow wow!

Galet trötta när vi kom hem så det va till att fort laga middag, äta och vila en liten stund innan vi skulle iväg igen. Käre tid. Vi vilade lite innan maten också. Är inget bra att vara för ambitiösa med det här med julmarknader, men vi ville ju på allihopa så hade inget val. Nästa som vi varit på ikväll är klassiska Liseberg. Mesta julstämningen med alla vackra lampor och snö!!!!!!! Åh så fint, hurra. Skulle vilja bo sådär fram till julen nu, med juleljus, musiken och snön! Sådan stämning! :) Vi var där med Hanna C och Amanda G också så det var kul att träffa dem! Grym isshow med kaninerna, prinsessor, halmbockar, tomtar, pepparkakor och juleljus må jag säga oxå! Efter att ha stått upp större delen av dagen var vi alla trötta och hade tom ont i ryggen, så vi gick och köpte goda våfflor och hade nice time tillsammans. Hälsade på i Lappmandsbyn, köpte tunnbröd och kollade på renar. Ytterst exotiskt för oss här i södern. Tycker lite synd om dem bara där de befinner sig på en liten halv-ö i sken av ett fejkat norrsken! Men fina är de med sin vita päls. Ett sånt skulle man ha. (pappa vann förresten en livs levande ren efter ett skidlopp i sin ungdom haha, är det inte fräckt!?) vi köpte en burk med pepparkakor på vägen hem och tänkte vi skulle ha det lite mysigt där på senkvällen men när vi kom hem strax efter elva så var vi inte alls sugna på peppisar, snarare till bädden!

Efter den här dagen har julstämningen infunnit sig och jag är grymt taggad! Och trött och sleten och det känns som jag sprungit flera mil eller nåt annat fysiskt krävande. Men det är bara känslan efter tre julmarknader! Galet.


Vardagsmotion som heter mer än duga!

50 mil har jag cyklat från och till jobbet sen den 3 oktober! Som från Värnamo till Mora! Riktigt fräckt ju! Idag tog jag dock ett steg tillbaka i vardagsmotionen med att "börja åka kollektivt". Jo det är ju några steg tillbaka (och tar längre tid än att cykla), men de mörka morgnarna och regn då och då är faktiskt rätt segt i längden. Men 50 mil går inte av för hackor!


Nyklippt!

Klippt och slingat håret, fräscht!


Heart for people

Är så mysigt de dagarna man börjar 7,15. Morgonen är nice på förskolan. Idag var det lite komiskt stressigt förresten haha. Min kollega var sjuk så fick ringa in vikarie och hade frukosten själv, men gick fin fint. Det som är gött med tidiga passet är ju också att man slutar tidigt, kl 14 var länge sen, so nice. Tog tillfället i akt att i dagsljus(!!!) träna i Skatås. (är inte mkt till dagsljus i november, men jag kunde lämna reflexvästen hemma, så är det ju rätt ljust ändå.) Det var nice iaf! 45 min kring bl.a. Delsjön. Fann även hur en lite längre slinga är belyst så den får testas framöver. Nice.

Ikväll sen har jag vatt i Connect church på Sisterhood. Kvällen var så grymt bra och att vi kan hjälpa kvinnor i vår närhet så pass konkret. Vi var 95 tjejer som gjorde i ordning tygpåsar med tex hygienartiklar, halsdukar, vantar, strumpor, lite mat/kakor. Dessa ska på fredag kväll lämnas ut till prostituerade tjejer i ett visst område i Göteborg.. Känns så sjukt att det finns sådant här i ens stad, så nära fast ändå i en helt annan värld! Det är inte vi som ska dela ut dessa påsar, utan fyra kvinnor som jobbat mkt med utsatta i samhället och i höstas startat en organisation som fler och fler tillfällen träffat dessa tjejer och hjälper dem. Så himla bra! Den här kvällen var en del i kyrkans "Heart for people-vecka". Just att hjälpa och synliggöra människor. På lördag är det julmarknad i second hand:en och söndag blir det fest då vi får besök av pastorsparet Skinners som startat en organisation/kyrka i Afrika som heter Watoto. 25000 medlemmar är de, där snackar vi! Vet inte så mycket mer än så och att det kommer bli grymt! Första gången de är i Sverige, och de gör det för att besöka Connect church, så coolt!


Köpa jacka?

Tycker den här annonsen var rätt festlig! Samtidigt inser jag ännu tydligare vilket vinterväder jag har att vänta, usch då.


Drömmer om rosa rosor

Tycker om mina kids så mycket! Är så glad att jag börjat "ny tjänst" idag. Så skönt det ska bli att vara på en och samma avdelning nu där jag trivs så bra. :) jobb 8-16 och därefter hade vi apt till kl 18,45. Snackade om genus, detta återkommande ämne. Cyklade hem och förundrades över vart dagen tagit vägen, blir så när man kommer hem från jobbet strax innan halv 8 på kvällen, samtidigt som jag cyklade dit kl 7,30 i morse. Var rätt trött, men visste att om jag skulle sätta mig ner hade jag blivit mer trött, so I went for a run. :) gick väldigt bra idag, och jag upptäckte en ny jättefin cykelbana just parallellt med Delsjövägen. Nere i en liten skogig dalgång utmed en bäck mitt i Örgryte(!) Med andra ord, man kunde tro man var på landet. Häftigt. Men det är inte långt till landet här ifrån faktiskt. Stora Torps ridklubb ligger bara 2km här ifrån och där börjar ju landet i princip, är det inte fantastiskt. :) hemma efter 30 min och sen bakade jag så goa grahamsscones med kanel och solrosfrön på. Skulle pluggat NK också, men beslutade att jag mer behövde ta det lite lugnt där på senkvällen. Dessutom har jag ingen labb eller prov den här veckan, känns rätt nice.

Just nu drömmer jag mig till sommaren då jag ska plocka massa vackra blommor och ha här hemma, gillar skarpt att vi har rosa rosenbuskar utanför dörrarna till huset!


Borgen


Lugnet före stormen

Känns på ett visst sätt som att jag varit på retreat en helg. Men så är det nog att komma hem till sitt ursprungshem. Sån känsla. Innan jag for till Värnamo i torsdags hade jag gjort en liten lista på saker jag ville göra, längst ner där hade jag skrivit "njuta" med stora, långa bokstäver, och det har jag verkligen gjort! :) gött! Idag sov jag rätt länge (vilket jag ansåg som att slösa med Värnamo-tiden hehe) men sen cyklade jag iaf upp till mamma och pappa som var värdar för söndagens tipsrunda och fika. En trevlig tradition varje söndag i Borgen, som vi själva aldrig är på förutom den gången på året som vi har hand om den. Men det var riktigt nice att komma till Borgen igen. Är ju i den skoen jag vuxit upp! Nu är det ju mest hyggen och sådär, inte så nice terräng alltså, men ändå sådan känsla att vara där. Gick ett varv med pappa på elljusspåret, konstaterade att stormen -04 iaf gjorde vyn runt spåret finare på ett ställe. Därefter lite fixande med fikat och sen sprang jag hem. Plockar ihop lite advent- och julgrejer som ska tas med upp till Göteborg. :) ska bli så mysigt att fixa och sådär i lägenheten! Tänk att det är första advent om två veckor! Nu är jag strax i Borås med tåget till Göteborg. (hej Maggan i Australien hehe) ser fram emot imån för då börjar jag jobba på en och samma avdelning på förskolan! :) Blir roligt!

Pappa var så rolig i em då mamma har sagt till honom att rensa bland sina jeans, och han inser hur sjukt många han har, och hur gamla vissa är haha. "dessa hade jag då jag var 25." (alltså ett år yngre än Eric.) Sen sitter de ändå som ett smäck, han är typ lika smärt och vältränad nu som då han var elitidrottare! Inte många pappor, spec i den åldern, som cyklat 500 mil racer och mtb i år, behöver inte säga att jag är mäkta imponerad och stolt. Daddie, I'm proud. ;) hej då Småland, hej Västergötland!


Mysig julmarknad

Julmarknad på Stora Segerstad med moder, Sara och Christin. Tänk att vi närmar oss julen med stormsteg, så underbart! Väldigt mycket folk och väldigt många hantverksutställare av olika slag på Segerstad. SM i ostkaka var det också,
så fräckt, hehe. Vi var många som fick smaka av finalisternas efteråt och jag mfl blev faktiskt lite besvikna. (hade skyhöga förväntningar! SM liksom) Fast insåg att ostkaka är småländskt, och antagligen kom alla tävlande från grannsocknarna här omkring haha. Nu är jag lite trött på allt vad ostkaka är så det dröjer nog tills jag äter det nästa gång.

Det fanns också en hel gympahall full med försäljare av tex bröd, knäcke, skorpor, senap, honung, saft, glögg, marmelad, sylt, rotfruktschips, rökt fisk, olika kött och korv, vildsvinsköttbullar, godis och ostar. Sådant tycker jag är trevligt att gå och kika på, locals som producerar lokalt. :) jag köpte en blåbärsglögg och en sommarhonung. Ofta tycker jag att honung jag smakat är lite för kraftig i sin smak, så den här sommarhonungen passar mig perfekt, mildare i smak alltså.

Vi åt även säsongens första tomtegröt och julskinkmacka, är det inte för mysigt? :) :) kollade på fina fårskinn som jag verkligen vill köpa ett i framtiden. Ett ljust och krulligt tänker jag. :)

Stora Segerstad är ett riksinternat för naturbruk 3 mil från Värnamo. Stort område med skolbyggnader, internat och en massa ladugårdar och sådana hus. Traktorsutställning hade de också idag, för de som är intresserade av det. Så mysigt var detta place. Speciellt tror jag för oss som också gått på internat, att man associerar till sin egna tid. Och då får jag tillbaka de där nostalgiska Hjälmaredskänslorna som jag har så svårt att förklara för andra. Åh, ack Hjälmared.

Vi fortsatte att ladda inför julen ikväll med att kolla på hälften av alla avsnitten på Mysteriet på greveholm. Bästa julkalendern! Hoppas den blir bra i år med, börjar ju snart! :)


Skogen

Vi skannade av ett nytt skogsområde vid Hindsen idag. Får se om det blir en ny karta där så småningom. Riktig vildmark var det minsann!


Labbar och Cash

Äntligen har jag skickat in min labbrapport till skolan! Bestämde att göra den idag så har arbetat hela em med att skriva. Är så trött nu efter de tre labbarna med analyser så är riktigt nice att sitta ner i soffan med mor och far. Vi tittar på tv-gudstjänst med tema Johnny Cash, ooo so nice! Lagom ansträngande. Har också hunnit med att provspringa en ny terräng utanför Värnamo för en ev karta idag med pappa. Det var nice att komma ut i skogen, gillar jag! Har även bakat cookies så det är det och te vi fikar nu framför pastor Cash. Imån ska jag och mam till eh på fm. Sen åker vi, Christin och Sara till Stora Segerstad för julmarknad, mysigt!


På serri

Men seriöst!! Tåg är ju bara HUR MYSIGT SOM HELST!!!! Så sjukt att jag blir helt excited här, men jag har glömt bort hur nice det är!! (och så är det en sådan frihet mot spårvagnarna i Göteborg.)


Home!

On my way HOME! Ska bli så, så roligt att komma till Värnamo! Länge sen jag åkte tåg nu (except för pendeln till Floda i söndags). Så bara att sitta här är ju så mysigt!! Saknat det tom! Sen är jag verkligen excited to go home nu när det var 1,5 månad sen, lite drygt som jag var hemma sist! Tänkte jag nu när mörkret lagt sig ska skriva över mötesanteckningar från phonen till min fina, rosa skrivbok. Tåg tycker jag är en av bästa platser att ha egentid och reflektera över saker och ting, so nice! Nu ska jag passa på att titta ut på landskapet.


Sol och vårkänslor!

Labben lyckades inte alls igår, men tur väl har jag några smarta chalmersvänner att skicka "jag-är-i-nöd-frågor" till. Ser fram emot att testa coachens tips ikväll! I Värnamo! Nyfikenheten växer, vill ju veta vad som ska hända med gemet och tändstickan!

Riktigt gött väder idag, sol hurra! Så jag är ute och samlar på mig D-vitaminer på rasten nu. So lovely!!


Känsla för en en-månads-vecka

Vilken vecka jag är inne i! Känns som allt jag gjort, gör och ska göra egentligen hade passat in bättre på en något längre period! Något intensivt, men jag har ju valt det själv så. Måndag var det cirkelstyrketräning med FK Herkules i Mölndal. Jag, Lisa och Robin premiärade i orienteringsklubben som varje frisksportarläger haft våra största konkurrenter, hehe. Igår var jag iväg hela kvällen igen i Linneakyrkan. Och nu kom jag just hem från 2h lovsång och bön i Connect church. Hur gryyyym kyrka!!! Imån efter jobbet ska jag till tåget och åka hem till Värnamo! Wiho! Helgen känns också ganska späckad med bl.a. mysig julmarknad på Stora Segerstad med Christin! :) Fast jag tog ju semester på fredag just för att jag ska hinna chilla i Småland. Det ska jag med. Och orientera med fader, nice!

Nu ska jag göra något riktigt spännande, nämligen labba, haha. Den här veckan i naturkunskapen ska jag göra tre olika laborationer och skicka in en labbrapport. (Har underprioriterats totalt än så länge i veckan, men nu får jag ju satsa här!) Känns lagom roligt, men jag kör ändå på strategin att trots att jag egentligen, i grunden, inte är väldigt intresserad av att studera vattnets ytspänningsegenskaper eller gasmolekylers hastighet i olika temperaturer, så inbillar jag mig att jag kan och är in to it och då blir det ju faktiskt roligt! Typ. Och det är ju ändå trevligt att kunna lite sådant.. Eller? Haha. Jag lyckas ändå på något sätt göra mig intresserad så det är ju bra. Men hade lätt hellre haft bibelstudier än labbar! Men jag ska ju läsa Hälsopromotion next year och då måste jag klara den här kursen först. "Hej och hå, tagga NK 2!!!" Haha!


En bra tisdag!

Vatt en go och intensiv tisdag. Varit iväg kl 8-21,40 i sträck. Fått glädjande besked att jag ska börja jobba på en och samma avdelning nu på förskolan, (har ju vatt lite på alla fyra tidigare) det här är en avdelning jag trivs kanonbra på så det blir grymt!!! Lite roligt är att alla vi tre tjejer som ska jobba där, vi bor i Lunden haha. (älska Lunden!!!) så där ska jag iaf vara fram till nyår. :)
Efter jag slutade idag kl 16,30 cyklade jag till Linneakyrkan och mötte Ludvig och Gustav. Så var det soppmiddag med de som bor där i kyrkan, trevligt! Bla Ludvigs bror Jonathan och hans fru Malena. Kl 19 var det mässa som var bra! So nice med gudstjänst på en tisdag! Trots mörker och "blöt-regn" var ända hyfsat nice att cykla hem sen kl 21,25. (snabbare än kollektivtrafiken också) "blöt-regn" kallar jag sådant där onödigt regn där man knappt märker av dropparna utan man bara blir ruskigt blöt! Haha. Ska kika dagens vers i bibelappen nu. Kommer på bild! Yej, god natt! Och en favorit: "Jag lägger mig ner i frid och sover. Du, Herre, låter mig bo i trygghet." amen.


Gokväll på bielke

Efter en tuff dag på jobbet och massa plugg inför provet i organisk kemi var det sooo nice att hänga hos Lisa & Robin ikväll! (de har haft det jättebra i Paris! :)) vi käka buritos, kollade Bonde söker fru och Berg flyttar in. Och dagen till ära blev det en kladdkaka på det!


Lampor

Jag köpte två fina lampor i söndags som jag tänkte visa! Så roligt att få fin belysning hemma. Den ena som hänger i sovrummet heter Fly och är från Kartell. Den andra för vardagsrummet heter Le Klint 172b, har velat ha den i flera år så den är efterlängtad! :)


Lite för mycket

Idag har jag verkligen gjort för mycket! Så galet trött nu. Jobb till 14,45, onödigt lång tid i stan för att köpa cykelkedjeolja, hem och plugga, till Skatås på zumba vilket var redigt skoj! Hemma kl 20 och bestämt mig för att göra müsli. Sen till det mest omständiga alltså.. "medan ugnen är varm ska jag göra äppelmos!" inte smart på en måndagskväll kan jag säga. Min äppelmoskvarn är lite för smal så det blev stopp och skvätte runt lite. (eller kanske jag saknar rätta känslan..) Så himla kletigt och krabbigt. Tog en timme från att jag tog ut de ur ugnen tills jag hade mina 5dl mos. Inte värt! Är en sådan dag då jag har gjort massa saker men ändå inte fått gjort nånting. Den känsla alltså. Så jobbig, helst vill jag bara sova nu, så det ska jag. Blir iaf müsli och äppelmos till frukost, nice haha.


Liten film att checka ut

Den här veckan i naturkunskapen ska jag lära mig om vätskors olika densitet. Tycker det här klippet är ganska festligt att Lunds tekniska högskola gjort en julkalender som vi använder oss av i undervisningen. Hehe :) Checka det här experimentet, tar bara 5 min.

http://youtu.be/g7iwkhfdAYs

Snart ska jag på ZUMBA, waka waka wihoo!!!!


Mysiga söndag

Ännu en trevlig helg som går mot ny vecka. Mor och far har vatt här, och pappa har tagit varje tillfälle att fixa här hos mig. Så tacksamt verkligen! Väggarna i vardagsrum och hall är klara nu. (två ska det upp fondtapet på). Blivit så, så fint verkligen!! Jag & moder var på shoppingrunda idag. Svenssons och Norrgavel. Hatthyllan och en lampa jag skulle köpa hade de tyvärr inte i butiken så det blir hemkörning på det senare i vecka. Men jag fick iaf med mig en lampa till sovrummet, en skohylla och en påshylla till hallen. Några fina handdukar, små söta servetter och en riktigt fräck pryl som jag inte ska avslöja ännu. :) Vi tog en mysig fikapaus i Haga med Hagabullen, så grymt god!

Saknar Värnamo lite må jag säga, kände lite vemod när mamma och pappa åkte hem ikväll faktiskt. Gick direkt till Connect church sen så det var nice! Så bra möte och att träffa folk. Bl.a. Jennika från Töllsjö (Elina, kom och hälsa på oss snart!!) Nu ska jag tagga ny vecka, yej!


Finalloppet

Är så, så trött efter dagens tävling. 10 km Finalloppet i Skatås. Grym bana på både gott och ont. Jag njöt ju inte precis så som när jag och Kajsa tränade där för tre veckor sen. Jag fick verkligen kämpa på rått idag, usch vad tungt. Upp och ner. Mestadels upp och så galet blött haha. Tufft och nu är jag helt slut. Jag kom 4:a med tiden 52,26. Vann ett presentkort på löplabbet och det är ju inte fy skam. Pappa sprang jättebra och kom i mål på 45 min. Sammanlagt i alla klasser var det 4500 anmälda, men det var inget man märkte av i tävlingaklasserna hos kvinnorna. Ganska tunt startfält kan man säga. Typ 25 st. De som kom på placering 1 & 2 i min klass var helt suveräna och sprang på 38 min. Sen är de ju galet tunna afrikanskor också. Vaderna syns ju knappt!

Nu har vi fikat nybakad morotskaka och jag kollar på lite inredning. Vi ska till Svenssons imån och köpa lite grejer till hallen och en SUPERFIN lampa till mitt vardagsrum. :) Snart ska vi gå till Örgryte kyrkogård och titta på alla ljusen. Kommer vara så fint.


Emma på besök

Ikväll har Emma vatt hos mig, sååå mysigt! Kvällsfika och äppelpaj med vaniljsås i mina hjärtanformar. Så fin torsdagskväll med min vän.


RSS 2.0