Surf comp. i Cabarita.

Jag, Elin och Antonia spenderade några av lördagens timmar i grannsamhället Cabarita där det hölls surftävling. De tävlade i olika heat på en timme i lag om 5 personer, räknade varje persons två bästa vågor och la samman. Sen blev det semi finaler och final.

Här ser ni min älskade look-out!
När vi satt där och kollade surfarna slog det mig att jag inte har någon bild på den fina view-pointen. Perfekt spot här! :) Det som slingrar sig på den gröna kullen är trapporna upp, min trapp-trail :)


Some surfers.


Lina, Elin -Team Sweden!


Domarna och lite av publiken. (och look-outen :))


Trail back till tävlingen, efter lite lunch i city centre.
Här springer jag när jag ska till look-outen :)
(många meningar med orden "look-outen" hehe, I like!)


Fyra små pojkar som har kul vid klippan. :)

Veckan här har varit rätt lugn. I måndags var jag en sväng hos Johan aupair från Borås. Vi bakade scones, drack kaffe (vet inte om jag vågar skriva det ordet mera..) och kollade första timmen på filmen Australia. I tisdags efter jag sprungit fram och tillbaka till look-outen var jag och Johan i shopping centret Tweed City. Jag kollade filmen Alice i Underlandet, han hade dock redan sett den så han spenderade tid på Gloria Jeans.. I onsdags efter kidsen åkte till skolan var jag på Fitness circuit class å gymmet, rätt skoj! Efter blev det yoga. Kommit på att den typen av yoga inte redigt är min grej.. Lite VÄL långsam.. Tror jag dissar den i fortsättningen. Ändå givit den en chans på tre veckor nu. :) Onsdag kväll var jag och kidsen hos mamman Annika där åt vi potatismos och köttbullar, heja Sverige! :D What else.. jag har sett en kanonbra dokumentär på SVT-play (tack Lisa som visade mig!) Hette "gröt, svett och klistervalla" om svenska längdlandslaget. Kul kul! Det har blivit lite "walks on the beach" och i fredags var jag på den kanonroliga "triathlon session!" :D Värsta privatträningen, var bara jag och en äldre tjej, Kim (35-40 typ) och tränare Penny. Men oj så kul! Sprang och cyklade, 2 min intervaller så jag och Kim växlade mellan att springa och cykla. sen när vi kom till creeken i Kingscliff simmade vi över och tillbaka. Sedan sprang och cyklade vi back to gymmet igen!

Ikväll blev jag bjuden på lite sverigeinspirerad afton hos Johans familj. De hade varit på ikea idag.. Vi åt kyckling, potatismos, majskolvar och wookade grönsaker. Till efterrätt hade vi svensk daimtårta! Fläderblomssaften var pricken över i:et :) Sen såg vi Avatar. Nice nice :)

Igår kväll, svensk morgon, landade Maggan och Lennart i Melbourne! Efter rapporter har jag hört att resan gick jättebra :) Idag har de upptäckt närområdet och St Kilda. På ONSDAG kommer jag! :D

Pappa, Lina Fortum Ski Tunnel Torsby. Okt 2009.
Tänkte bara lägga upp nåt otippat sådär :)

Ha de fint! :)


Kommentarer
Postat av: pappa

Trevlig rapport lina. Du hittar verkligen på många härliga saker. Att Fortum Ski Tunnel Lina. Till sommaren kommer vi.

Nu bär det snart iväg för dig. Ha en trevlig resa och ta mycket bilder.

Pappa

2010-03-20 @ 21:30:48
Postat av: Lina

Hej pappa!:D

A det gäller att hitta på häftiga och roliga saker :) De har ett berg här ganska i närheten, Mount Warning! Det tänker jag bestiga senare i april! :) Nu ska jag iväg till kyrkan sen får vi se va som händer idag. Blir nog en löprunda å back to church ikväll :) Ski tunnel ja, dit kommer vi ganska snart. :) Tack pappa! Vi hörs snart!! Ikväll hoppas jag! Tummis!

2010-03-20 @ 22:41:26
URL: http://linafinas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0