Länk till nya bloggadressen.

http://linasandstrom.tumblr.com

Ny blogg!

Hej vänner! Stunden är kommen att jag ska introducera er för min nya blogg! Exciting! :) Valt att byta från "webblogg" till "tumblr" då det är strået vassare och ingen seg reklam. Vore jätteglad om ni följer med mig till Tumblr och fortsätter att läsa min blogg där! Har börjat skriva där lite smått så ni har några inlägg att kika på. :) Ni är såklart alltid välkomna att titta in här på linafinas för att kolla gamla inlägg från tex Australienresan 2009-2010, Hjälmared mm. :) men jag kommer inte göra några nya inlägg här. Tänk att jag skrivit här på webbloggen i 4 år!! Har hänt massa saker på de åren och jag tycker det är jättttteroligt att ha mycket dokumenterat här! Och att ni vatt här inne och följt mig och kommenterat har varit jätteroligt ska ni veta! Jag hoppas som sagt att ni följer med till nästa bloggportal också. Jag skriver adressen längst ner här + i ett inlägg efter detta så ni säkert hittar dit! :)
 
http://linasandstrom.tumblr.com

En helg med mor och far.

I helgen åkte mamma och pappa med mig till Göteborg och de stannade tills trettondagen. Mysigt! Förutom att pappa hjälpte Lisa och Robin att göra klart deras hall (jättefint blev det!) så gick vi en långtur i delsjöterrängen. Är helt underbart att bo så nära. Trots att regnet duggade på var det en go tur med fika uppe i Skatås. Lördagen var vi på bio och såg filmen Philomena. Helt klart värd att rekommendera! Väldigt bra! Måndagskvällen avslutades hos Lisa och Robin med fruktsallad och glass. Nice.
Fint avslut på jullovet

Ikväll har Rebecka, Johanna och Evelina varit hos mig. Tre tjejer som jag läste sjukgymnast med. Kvällsfika, prat och skratt. Mysigt! De bjöd på choklad och tulpaner, så fint tack!! Av tulpaner får man ju vårkänslor om nåt! :) men än hoppas vi på vintern här till Göteborg, jag har hört att den ska komma på fredag! Hehe. Imån börjar jag skolan igen. Ska bli roligt!En tid för bra saker

Hej på er! Hoppas det nya året börjat bra. Det har det gjort för mig må jag säga. Har inte gjort något superspeciellt men det är bara så skönt att vara här hemma och ha det gott. Två veckor. Det var inte igår. Något jag märkt är att jag innan jul kallade Göteborg för hemma men nu har plötsligt Värnamo fått den definitionen istället. I allafall för nu, blir ju annat när jag åker dit snart igen. :) Vi hade ett superroligt nyårsfirande hos Jakob i tisdags. Vi var 7 pers som åt trerätters, lekte och spelade spel. Många raketer såklart och även en ny grej, rislampor. Det var väldigt fint och jag tänkte då för någon sekund hur det skulle vara om alla smällande raketer skulle ersättas med rislampor som svävade upp i den mörka nyårsnatten. Fridfullt, tyst och vackert skulle jag tro. Nästa år ska ju de stora raketerna förbjudas och vem vet hehe, kanske det blir rislampor som tar över deras roll om att fira tolvslaget.

Den här veckan har vi hunnit träffa många kompisar till familjen och flera av mina Värnamovänner har varit i stan över jul/nyår. Det har varit väldigt roligt såklart att äta middagar eller fika tillsammans och catcha up lite av livet. Umgås och ha det bra.

Ikväll har jag träffat fina Christin. Vi gick först en walk på 1h bland husen, det var härligt. Sedan kollade vi, mamma och pappa På Spåret och sedan Alex Schulman. Gjorde även något smått nostalgiskt att äta fruktbitar doppade i smält choklad. Mums. Orsaken att det är nostalgiskt är att vi brukade göra detta efter övningarna med Livslust på gymnasiet. Jag kan inte ens minnas när jag åt detta senast. En väldigt utsökt kombo är det i allafall och det kommer definitivt att göras i Göteborg i vinter. Jag har tom en riktig sådan chokladfondue i porslin som jag fått av Lisa för något år sedan. Tror jag använt den (max) en gång så det gör ju även anledningen till detta lite större.

Christin fotade våra frukter och choklad. Nice.

RSS 2.0