Djur och natur.

Idag hade jag en riktigt trevlig förmiddag. När jag ännu en morgon kl. 6,30 gick upp för att väcka kidsen möttes jag av att de redan var vakna. Pappan hade väckt dem och redan fått in den morgontrötte Lukas i duschen. Riktigt gott humör dessutom. Härligt! Lukas är helt antifrukt oxå, men äppelbitarna den här morgonen åts upp näst intill av sig själva. Han börjar väl inse att han inte slipper undan min fruktstund haha.

Fitness Circuit Class kl. 9-10 så på med löparskorna och jogga dit. Skoj träning med spinningcyklar och andra grejer. När passet var över var det dags för Holistic Yoga. (samma som Maggan gör!) nu vet jag vad skillnaden mellan den här och Dynamic yogan på måndagarna är. Holistic är långsammare å inte lika mkt rörelser. Skön nedvarvning efter cirkelträningen. Efter yogan blev det att jag stannade kvar på en 30 minuters lång meditation. Vet inte om det var min grej alltså.. Fötterna somnade och jag kunde inte riktigt sitta still... men jag har velat testa, och nu har jag ju gjort det också! :) Gick nog som en zombie hem haha. Det är tur att den redigt fysiskt aktiva träningen var först och inte efter all yoga och meditation. ;) När jag gick där i lite segt tillstånd och begrundade hur vackert det är runt cykelvägen möttes jag till min förskräckelse av en liten, typ 40 cm, slingrig grön, grå orm! (Lisa, vet inte om du klarat fortsätta alltså!) Några meter längre fram såg jag en konstig grej på marken så jag stannade till för att se vad det var för någonting. Inget märkvärdigt... bara 5 stora, svarta, äckliga myror som höll på att äta upp en larv.. mums. not. Gick ner för att känna av havets friska vindar, och då möttes jag av en märklig bild. Hela stranden var typ borta, eller den gömdes under havet. Havsytan har verkligen stigit, och vågorna var helt stora och oregelbundana. Kanske att det har med den där tsunamin i Chile att göra.. Sägs ju att det skulle märkas av här. Men, men. det har inte kommit nåt annat speciellt så det är nog rätt lugnt :)

Nu har jag precis ätit lunch. annars har jag tänkt städa lite på mitt rum och läsa lite bok innan kidsen kommer hem igen :) Allt fint här, tom solen har varit på besök idag :) (senaste dagarna har varit lite väl grå..)

Ha de fint, Lina :)

Kommentarer
Postat av: Lisa

En ORM!?

Nämen usch, då..



Det låter iallafall som att du hade en härlig dag. En lugn sådan. :)

2010-03-03 @ 09:04:21
URL: http://lisaseskapader.blogg.se/
Postat av: Lina

JA! En orm! Sliskig var den allt! Sådär äckligt slingrande ringlande över cykelbanan! Det var första tanken. Sen var andra tanken på dig. "Lisa, no way". hahaha. usch då. :)

2010-03-03 @ 09:37:42
URL: http://linafinas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0