Midsommarledigheten

Ledigheten förra veckan var verkligen lovely. Inleddes med min födelsedag för precis en vecka sedan då blev det firande både i Värnamo och i Hemmingstorp vid vackra Vänern nära Mariestad. Det var i Hemmingstorp vi i Simons stuga firade midsommar sen. Jag, Lisa, Robin, Anders och Simon sov över redan från torsdagen och kunde därmed inleda midsommaraftonen med en löprunda fredag morgon. Därefter blev det bad i Vänern och en lång, rejäl frukost i solen då även några fler vänner ankom. Gött! Under hela dagen och kvällen droppade det in fler folk och som mest var vi 32 pers. Det blev midsommarlunch, solande i trädgården, ännu ett bad, skogspromenad på jakt efter glass och kubbspel. Framåt kvällen blev det grillning och volleyboll. En riktigt härlig dag! :)

Midsommardagen kändes verkligen konstig tidsmässigt. Eftersom vi var uppe 19 timmar dagen innan sov vi till runt kl 11. Gick upp till en framdukad frukost av grabbarna vilket var extra gött. Lång frukost (två timmar) för att därefter följas av en en mils pw för mig och Lisa. För killarna blev det mtb 4 mil. :) Jag och Lisa överraskade med att bjuda mtb-cyklisterna på kaffe och chokladbollar när de kom tillbaka. Ännu ett dopp i Vänern och sedan middag, då hade klockan redan hunnit bli 18,30. Kändes som klockan va typ fyra. Märkligt. Kvällen fortsatte med att jag, Lisa och Robin åkte till Tåtorp vid fina Göta Kanal där Gill och Janne har stuga. De bjöd på en god rabarberpaj och sedan blev det en vacker kvällspromenad vid kanalen och sjön med namnet Viken.

Söndagen var ännu en härlig dag som inleddes med en fin cykeltur utmed Göta kanal till nästa sluss, Vassbacken. Vi var på klas hos Robins kusin i Skövde och senare på eftermiddagen åkte vi till Borås för att träffa Linnea, Charlie, Maggan, Lennart, mamma och pappa. Så skoj att träffa aussiesarna som är här på semester! Lille goa Charlie och mamma/favoritkusin Linnea. :)

Riktigt härliga dagar på flera nya, vackra platser! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0