Happy mtb och trailrun

Happy mtb finns ett team här i Göteborg som heter, de kör bara jätteteknisk åkning så det är inget för mig. Men jag anammar deras namn lite för jag tycker det verkligen passar in på mountainbike. Kan ju uttala mig om det nu när jag är n-å-g-o-t mer erfaren. :) Det är verkligen Happy att cykla mtb! Så himla roligt! (Vi har cyklat ikväll så därför jag skrev om detta. Ska rapportera lite från rundan snart.)

Jobbade igår så det var gött, synd bara det var just igår för då var Linnea, Charlie, Maggan och Lennart i stan så jag missade dem. Idag har jag vatt ledig vilket resulterat i en riktig go dag! På fm gjorde jag en smårolig grej, nämligen att kolla upp olika turisttips för Göteborg. Är ju första sommaren jag bor här och det hade vatt skoj att upptäcka vad staden har att erbjuda. Är ju så mycket turister som kommer hit så varför inte turista lite jag med? En paddantur kanske hehe. Man kan ju hyra kajak i Stora Delsjön, skulle jag vilja göra. :)

Satt och kollade på lite olika kartor över delsjöområdet när jag fick upp en från Salomon trail tour (terrängserien jag och pappa sprang här i juni). Detta var en bana de hade ett tidigare år och gick via Getryggen, Västralångvattnet, brudaremasten och brudarebacken. Alltså alla roliga och tuffa hållpunkter häromkring. Blev taggad så stack ut och sprang den rundan. NICE. Så kul med en "färdig runda" helt i terräng! En fantastiskt vacker terräng!

Bilderna är från Västra långvattnet som är en liten sjö som ligger jättevackert uppe på ett berg. Häftigt place.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0