En dag på Marstrand

Inser mer och mer hur gött det är att bo här på Västkusten! Hur nära det är till att infinna känslan av riktig semester tex.

Idag har jag, Lisa, Robin och Emma varit på Marstrand. Började med att vi åkte till "bakluckan" på Dahls bageri som ligger rätt nära här där vi köpte ciabattabröd och bullar för vår dagstripp. Dit kommer vi verkligen gå igen för de hade massor med olika bröd. Ljusa, mörka, ciabatta, baguetter, gi-bröd, surdegsbröd, tekakor, brödbullar osv. massor verkligen. Sedan även alla olika sorters bullar, vetelängder, skorpor, kakor mm. (Efter lite research har jag läst att de har ett sortiment på 200 sorters olika bröd, kakor, tårtor mm) Det som blir över efter utslussning tidigt till affärerna varje morgon skänker de till välgörenhetsorganisationer och säljer i Bakluckan till bra priser.

Vi kom kom till Marstrand lagom tidigt för att hitta oss en riktigt go plats på klipporna just intill havet. Där solade vi, badade och chillade till en god bit in på eftermiddagen. Ljuvligt skön dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0