Gohelg mot Barca

En skön helg i Värnamo och återigen en härlig hike på Store Mosse. Jag, Lisa och mamma gick rundan Lilla Lövö runt, samma tripp som vi gick förra helgen. Det var verkligen stor skillnad på marken nu när det varit varmare i veckan. Mossen var inte längre frusen vilket medförde att spångarna stundvis låg under vatten. Funkade bra för mig och mamma med våra kängor som klarade av det. Värre för Lisa men det ordnade vi ändå så även hon kom över torrskodd. Mysig fika på klippan och sedan över rocknarna genom skogen tillbaka till kittlakull.
 
I lördags gick vi på stan. Är inte ofta senaste åren som man (jag och Lisa iallafall) yttrat det uttrycket i Värnamo eller ställt frågan "ska vi gå på stan?". Men moder gjorde det och då kan man ju inte tacka nej. :) Vi gick till butikerna Utsökt, MQ, IK Form, interflora och nyöppnade Höstacken. Därefter tog intresseaffärerna slut för oss hehe. Sedan gick vi till Pelikanen och fikade på Stigs. Mysigt. :) Vi har aldrig haft någon vidare fikakultur i familjen, men den verkar vara under utveckling nu. Trevligt!
 
Om en stund ska vi åka ner och hämta mamma på jobbet för att sedan dra till Jönköping. Vi tjejer i familjen har under 10 år haft en tradition att åka på en höstlovsresa, men då det inte blev så i höstas så bestämde vi att åka nu i vår. Ikväll lyfter vi till Barcelona för fem dagar. :) Ska bli riktigt, riktigt nice!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Åh, kul med höstlovsresa. Och kul med Spanien-premiär!

2013-04-08 @ 15:16:14
URL: http://lisasandstrom.tumblr.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0