Mysiga söndag

Ännu en trevlig helg som går mot ny vecka. Mor och far har vatt här, och pappa har tagit varje tillfälle att fixa här hos mig. Så tacksamt verkligen! Väggarna i vardagsrum och hall är klara nu. (två ska det upp fondtapet på). Blivit så, så fint verkligen!! Jag & moder var på shoppingrunda idag. Svenssons och Norrgavel. Hatthyllan och en lampa jag skulle köpa hade de tyvärr inte i butiken så det blir hemkörning på det senare i vecka. Men jag fick iaf med mig en lampa till sovrummet, en skohylla och en påshylla till hallen. Några fina handdukar, små söta servetter och en riktigt fräck pryl som jag inte ska avslöja ännu. :) Vi tog en mysig fikapaus i Haga med Hagabullen, så grymt god!

Saknar Värnamo lite må jag säga, kände lite vemod när mamma och pappa åkte hem ikväll faktiskt. Gick direkt till Connect church sen så det var nice! Så bra möte och att träffa folk. Bl.a. Jennika från Töllsjö (Elina, kom och hälsa på oss snart!!) Nu ska jag tagga ny vecka, yej!


Kommentarer
Postat av: Pappa

Den smakade gott på hemvägen.

2012-11-05 @ 10:58:34
Postat av: emma

Saknade dig i lördags kväll hemma hos johanna och gustav på deras förlovningsfest...
Christin, Amanda och Jakob va där, och såklart Johanna och sara!!!
Längtar till om 3 veckor... då kommer jag!!!! ;)

2012-11-05 @ 13:08:11
Postat av: Elina

Eeey, jag har tänkt komma ner snart. Efter jul får det bli, har alla helger fram till jul uppbokade och det är lite jobbigt. Men jaa, efter jul ska jag absolut komma ner på en gång :)

2012-11-05 @ 16:24:43
URL: http://mittlivialingsas.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0