Drömmer om rosa rosor

Tycker om mina kids så mycket! Är så glad att jag börjat "ny tjänst" idag. Så skönt det ska bli att vara på en och samma avdelning nu där jag trivs så bra. :) jobb 8-16 och därefter hade vi apt till kl 18,45. Snackade om genus, detta återkommande ämne. Cyklade hem och förundrades över vart dagen tagit vägen, blir så när man kommer hem från jobbet strax innan halv 8 på kvällen, samtidigt som jag cyklade dit kl 7,30 i morse. Var rätt trött, men visste att om jag skulle sätta mig ner hade jag blivit mer trött, so I went for a run. :) gick väldigt bra idag, och jag upptäckte en ny jättefin cykelbana just parallellt med Delsjövägen. Nere i en liten skogig dalgång utmed en bäck mitt i Örgryte(!) Med andra ord, man kunde tro man var på landet. Häftigt. Men det är inte långt till landet här ifrån faktiskt. Stora Torps ridklubb ligger bara 2km här ifrån och där börjar ju landet i princip, är det inte fantastiskt. :) hemma efter 30 min och sen bakade jag så goa grahamsscones med kanel och solrosfrön på. Skulle pluggat NK också, men beslutade att jag mer behövde ta det lite lugnt där på senkvällen. Dessutom har jag ingen labb eller prov den här veckan, känns rätt nice.

Just nu drömmer jag mig till sommaren då jag ska plocka massa vackra blommor och ha här hemma, gillar skarpt att vi har rosa rosenbuskar utanför dörrarna till huset!


Kommentarer
Postat av: Maggan

Idag tog vi Frankston tåget ett par stationer söderöver o var på beachen o jag badade, härligt, men lite svalt i vattnet, men varmt o gott i luften. Charlie letade slemmiga "manetrar" på stranden o kastade tillbaka i havet. Känns konstigt att komma hem till svenskt höst/vinter väder nu.

2012-11-20 @ 06:20:20
Postat av: Lina

Men åh så härligt Maggan! Frankstontåget. :) söt han är! "man kanske inte kan rädda alla, men man kam rädda några." :) förstår att det känns märkligt, en månad i aussi så vänjer man ju sig vid det vädret och värmen. :) ni får ta med lite värme- och ljuskänsla och ge till oss hemma, är så mörkt nu.

2012-11-20 @ 16:49:42
URL: http://linafinas.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0