Examen

Vi har firat Lisa och Robin på examensdagen! Jag, mor och far åkte upp till Jönköping kl 13 för att möta Lisa, Robin, Gill och morfar Lars för middag. Twincity tror jag bestämt restaurangen heter, den som ligger precis vid Rådhusparken. Hur lustigt att den "vanliga" maten tydligen tagit slut. (kl 14,20 en vacker fredag då i princip hela Jönköping var ute på stan..) men pizza hade de och vi ville inte vänta för att gå till en annan restaurang så det blev då pizza för oss. Vet inte när jag åt pizza sist, är ju inte favoriten men jag är positivt överraskad av den idag. Inte så fett och mäktig som de annars kan vara. Den var god.

Men hur nice är det här sommarvädret!? So awesome nice!! Efter pizzan gick vi till piren och köpte glass. Kulglass med nogger och chocolate chips. Gödigt att sitta där i solen ute på Piren allihop! Vi hann även träffa Markus och Anna som gick i Robins klass. Väldigt kort, men roligt att träffa dem såklart!

Ikväll har jag varit ute och cyklat en sväng. På min vanliga cykel då. Älskar att vi bor så nära landet så man kan stanna och säga hej och titta på kossorna, och plocka en stor bukett av olika blommor i hagen på andra sidan cykelvägen medan solen är i sin väg att gå ner, så otroligt vackert!

Lördag-söndag kommer Maggan och Lennart hit! Vi ska ut och vandra långt på Store Mosse. :) grilla korv och pinnbröd. Kommer bli så nice!


Kommentarer
Postat av: Maggan

Vilket härligt gäng!

2012-05-27 @ 19:02:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0