Från Göteborg till Vrigstadskogen.

Inom loppet av fyra dagar har jag varit i Göteborg 2,5 av dessa. Har glömt skriva att jag i lördags hade en Göteborgsdag med 8 av mina blivande Hawaii-vänner. Vi fikade, bowlade (förvånansvärt vann jag! 131 på första serien.) vi åt Kina food. Nice dag med så trevliga folk! :)

Idag hade jag återbesök på laser, gick på 10 min. Allt var i sin ordning, skönt. Sedan träffade jag min kära Emma Lind och vi promenerade till Haga och åt lunch på ett mysigt café. Nämligen bestämt Le petit café. Väldigt god pastarätt med ricotta och spenat. Även salladsbuffé med bl.a kidney beans, hommus och oliver. Just my style. :)

Lisa hade sen lunch idag, men hon hann också komma och äta. Så trevligt att träffa min fina syster.

Hemma i Värnamo gick jag snabbt på stan. Men så effektiv tid då jag hann shoppa en snygg Levi's t-shirt, underkläder och solkräm. Värnamo kan leverera! Sen blev jag hämtad av mamma och Britt så åkte vi ut till Nydala till Kristina, Jennie och Martina. Supermysigt. Det är så roligt att de bjuder in även oss till sina tjejträffar. Men som sagt, vi sänker ju medelåldern endel. ;) kvällen tillbringade vi faktiskt inte i Nydala, utan hos Martina och Andreas som bor på vägen mot Vrigstad. Fint och mysigt. Märks att Tinus styrt det mesta av inredningen. Andreas har dock hängt upp sina jägartriumfer. På väggarna kunde vi beskåda älghorn, några hjortdjurshorn och vildsvinsbetar.

Verkligen roligt att jag har hunnit umgås med alla dessa girls nu innan min resa. Ska jag tänka på när jag blir hemsjuk där far away. :)


Kommentarer
Postat av: Martina

Du är snäll du Lina ! Många kramar från Martina, och självklart sänker vi medelåldern ;) high five!

2012-01-11 @ 11:15:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0