Gospel och kladdkaka

Igår var vi i Floda, F-town, på Gospelkonsert med Glim of grace från Glimåkra fhs. Det var Isabelle som frågade för ett tag sedan om jag ville komma och det var sannerligen en grym kväll! Gospel, Isabelle, Maja, Lisa och Robin. Och så roligt att träffa deras andra vänner som jag bara hört namnen på tidigare! Hanna C var också där vilket var ett riktigt härligt återseende! Kören var så grym och vilken energi och glädje de spred! Härligt med gospel igen alltså!
.
Idag medan Robin vårpremiärade på racern var jag och Lisa på gudstjänst i Gilead Connect church som ligger här i Lunden väldigt nära Lisa och Robin. Riktigt bra möte med en massa lovsång och folk i vår ålder. Gästpastor idag som var från Nya Zealand, vilket jag gillade. Gödigt att lyssna på predikan på engelska faktiskt och han delade många goda tankar.
Känner mig sannerligen som en del av lilla familjen här på Bielkegatan när Lisa riktar frågor om inredning, blommor och mattor till både Robin och mig, hehe. Så kul att bo här hos dem, tycker om dem så mycket. Vi åt precis kladdkaka här, bakad på recept utan ägg då vi inte hade några, men må säga att bakad med ägg är att föredra.
Imån ska jag och Elin till Vallhallabadet och sedan äta lunch. Blir mysigt. Sen ska jag sova hos henne och Julia. Göteborgsvisiten fortsätter i godan ro.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0