Liten rapport från norr.

Solen är inte uppe många timmar här i norr. Kl. 15 är det nattsvart. Kontrast till hemma, dock känns det som att dagarna är väldigt mycket längre i och med det.
.
Igår hade vi en supermysig dag i Pite city. Lååång lussefika av saffranssemla och coffee. Mmmm. och en massa affärer. Något större utbud av shopping än i Värnamo. Vi promenerade även i solen runt hela Bölebyn. (Elinas hemby). Pite älv rinner precis här bredvid. Fint! Och det är endel is på älven tom, nice!
.
Trots att kylan saknas här uppe har vi idag ändå kunnat spana på skidåkare på Vallsberget! Där finns nämligen ett konstsnöspår. Åh, det var så härligt att känns snö under fötterna igen! Vi gick också upp genom slalombackarna på berget och tittade den vackra utsikten över Pite Älv. Sen åkte vi till Grisberget för att träna. Man får passa sig för björnar här faktiskt. Men vi klarade oss fint och nice löpning. Underbart vacker skog! Ikväll ska vi iväg till en norrlandsjänta som fyller år. Ska bli kul att träffa Elinas hemmavänner!
.
Imån drar vi till Skellefteå! Där ska vi bl.a. träffa Elias! Kul!

Kommentarer
Postat av: pappa

Härlig vistelse i norr. Hoppas det kommer snö som lyser upp naturen.

2011-11-25 @ 17:57:43
Postat av: Lina

Ja! Snö hade vatt nice! Då skulle minsann dagarna bli ljusare! Nu ska vi fara till Skell, nice!

2011-11-26 @ 10:52:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0