Fredag 10-22.

Efter en lagom lugn och skojig skoldag åkte jag, Lovisa, Julia, Zacke, Simon, Ludvig, Karolina och Emma till Borås. (Borran som Lovisa kallar det..) Där hade de snö ska jag säga! Skulle mina skidor varit med, skulle jag kunnat åka utmed vägen. wow.
Vi gick lite på stan innan jag fick världens godaste chai latte på café Viskan. Mmmmm. Dessförinnan såg vi en tant med väldigt annorlunda, stort, yvigt, rött hår. Icke att förglömma. Efter en varmande latte åkte vi hem till Lovisa i Gånghester och blev bjudna på tacos av hennes mysiga föräldrar. :)

K.UNG i Borås i helgen. Möte i Korskyrkan kl. 20 (inte kl. 19..) sedan träffade jag härliga killarna David och Mikael där! :D De förstod inte riktigt mina roliga smålandshistorier. Eller de förstod dem, men tyckte inte de var så roliga. Stackarna. Senare var det nattvardsmässa. Sista låten de sjöng, man mara hmmmmmmm. :) Log och njöt.

En riktigt riktigt härlig eftermiddag och kväll! Borran rocks and my friends are fabulous <3


David, jag och Mikael.
De får mig verkligen att skratta!

Kommentarer
Postat av: pappa

Det blir bättre för varje dag. Ibland behöver kroppen en återhämtning. Härligt med Borås. Jag jobbar dygn, mamma är i Borgen med Maria och har tipspromenaden.

Tummis Pappa

2010-10-24 @ 10:27:23
Postat av: Lina

Jo det är mer fred nu :) och Borås var riktigt skoj :) Lycka till på jobbet idag, hoppas på en lugn en utan bränder och olyckor. Kul å prata med dig nu. Tummis!

2010-10-24 @ 14:25:49
URL: http://linafinas.webblogg.se/
Postat av: Lisa

Härligt med K.ung! :D Och att du träffade David och Mikael. Kvalitetsumgänge, skulle jag vilja kalla det.



Hoppas resten av din helg varit bra, och att du laddar inför nästa lördag då det blir PARIS!

2010-10-24 @ 16:08:32
URL: http://lisaseskapader.blogg.se/
Postat av: Maggan

Kul att du är nöjd med helgen!

2010-10-24 @ 18:59:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0