25-mannaträning.

Ikväll har jag varit på 25-mannaträning med Skogshjortarna. Riktigt roligt!
De gjorde det mesta för att få 25-mannastämning. Vi hade masstart och det var sportidentstämpling. Alla fick varsin karta med 6 olika slingor på. Det var endel kontroller som var samma på de olika banorna, men man kom för det mesta från olika håll så det var bara skoj :)
   Min sista kontroll på fjärde slingan fick jag hoppa över. Det blev att springa till varvningen och hämta en pannlampa. Det blir mörkt rätt tidigt nu! Sedan stack jag ut på min femte slinga, det var väldigt skoj med lite nattorientering, men svår att se faktiskt. Det var inte de stora lamporna som jag har annars, utan en mindre som inte gav så starkt och stort sken.. Men jag hitta ju kontrollerna, även om det tog lite längre tid då jag var tvungen att skanna av med lampan för att se ordentligt haha.


Det var tre banor på varje sida av kartan.
-

En slinga på närmare håll.

Nu blir det strax andakt i vårt lilla kapell!

hej hej! :)

25-manna är en orienteringsstafett som går av stapeln i Stockholm nu i helgen som jag ska på tillsammans med OK Vivill, Smålandsstenar!

Kommentarer
Postat av: Lina

Finputsning av tekniken inför 25 manna. Härligt härligt.

Tummis pappa

2010-10-05 @ 23:02:43
URL: http://linafinas.webblogg.se/
Postat av: Lina

Ja, jag tänkte väl att det var du pappa ;) Du får ändra så det står att det är postat av dig och inte mig nästa gång. hehe. Det var en väldigt skojig träning! Nu ska vi till Hälsostudion i stan. Tummis.

2010-10-06 @ 14:42:17
URL: http://linafinas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0