Festveckan!

Den är här! Studentveckan! :D
Måndag var en riktigt härlig girlie-day, då jag, Christin, Hanna och Amanda åkte till storstan, Jönköping. Trots regnet hade vi leendena på plats. Kan ju knappt bli bättre än med dessa underbara tjejer ;) Emma mötte upp oss också, så kul såklart! :D Vi kollade balen med studenterna från Sanda. Väldigt oorganiserat kändes det dock, här kunde de typ komma när de ville, det kom ett gäng å sen var det en lucka på 10 minuter... Stod bara några minuter innan Jossan kom, å sen fick vi vänta 1 h på Carro. Men så vackra!
Halvt ihjälfrusna blev det massa te på wienerkonditoriet innan tåget tog oss hem, mys <3
-
Bal nummer två var tisdagen i Borås.
"Lisa och Mikael, ett riktigt tandempar". Som de skrev i Borås Tidning ;D
Jag, Kajsa, Christin och Sara åkte upp till Borås, först blev det shopping innan vi trängde oss in i folkmassan för att kolla denna bal. :D Vi mötte mamma, pappa och Eric. Eric hade dessutom cyklat till Borås denna eftermiddag. Inte på tandemcykeln dock. Hade vatt kul i och för sig! haha. Jag och Christin tog oss en liten trip i parken på cykeln, äkta kul :) Sen blev det massa foton på fina balpar. Innan vi körde hemåt frågade vi oss fram till det berömda Café Bakgården. Chai Latte där smakar inte alls som i Aussie! Men vi hade mysigt ändå :)
-
Idag, onsdag var då veckans tredje bal, i Värnamo. Kajsa, Anna, Lovisa, Louise, Martina, Niklas, Sebastian, Filip. Så fina! Träffa tjejligan alltid lika nice! och Jocke! Så oväntat men skoj! haha. och Erik och David som jag premiärträffade idag :)
-
Imån är det skolavslutning på Rörstorp. Så mysigt med mina små kids! Tänk att somliga av dem har sin allra första skolavslutning i morgon! So cute! :D Sen sticker vi till Anderstorp för värsta superterrängtävlingen. Sicket ord! haha. Får skriva mer om den senare :D Hoppas det inte blir för kallt bara.. Därefter fortsätter vi till Borås för att ladda student. LBS ROCKS! Lisa har sitt utspring kl. 12.00 på fredagen (Be there!) Fest hemma hos Maggan och Lennart sen. Så vi tackar verkligen Axelssons att vi får fira hos dem! :) Lördag fortsätter vi firandet i Värnamo för er som vill hålla er på lokal mark.. Det blir verkligen kul det här asså! I love student!

Nu piper klockan för tårtbottnarna som mamma bakar.. be here som sagt. eller Borås.

Kommentarer
Postat av: emma

åh lina!!



Visst är det mysigt med bal.!! Så fint!!

nu sitter ja i lägenheten, 1½ h innan tentan startar. Håll alla tummar!! Puss

2010-06-10 @ 07:16:35
Postat av: Maggan

Ska bli spännande med student igen, det var ju liksom ett tag sedan!

2010-06-10 @ 11:15:34
Postat av: Lina

Jaa, det är det :) Hoppas tentan gick bra Emma!



Ja Maggan, det var ju ett tag sen vi firade student i Borås!



2010-06-10 @ 16:53:57
URL: http://linafinas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0