Western Australia.

Man förstår lite enklare att Australien verkligen är ett stort land när det tar 4 timmar att flyga från Melbourne till Perth. Tänk bara hur långt söder ut man kommer med flyg från Sverige på 4 timmar. Den 10:e januari flög iaf jag och Lisa dit där vi träffade mamma och pappa igen!

En dag åkte vi båt till Rottnest Island där vi sedan hyrde cyklar och cyklade runt ön. Så härligt! Har ju knappt rört en cykel sen jag lämnade sverige, fatta känslan :) Kändes som att flyga fram på den otroligt vackra ön. Det blev picknick på beachen och sedan bad i havet. :) Härligt, härligt!


Vi gjorde en 5-dagars roadtrip söder ut från Perth. Första stoppet i lilla samhället Margret River, som alla sa skulle vara helt fantastiskt! Tveksamt haha. Var känt för sin utmärkta surfing, vilket tyvärr inte stämde, inte när vi var där iaf. 
En annan dag gjorde vi en Tree top walk 40 meter upp i eukalyptusträd, lite coolt. I samhället Denmark blev det surfing för mig och lisa, skojigt! Tre gånger nu, I'm on good way :P haha.

Lake Cave.


Söder om Augusta där haven möts.


Träd i dess olika former.
Mam, pap och Lill klättrade halvvägs upp i det höga, scary, scary. Förr användes det som brandtorn..


Tree top walk 40 m högt upp i eukalyptusträd.


Elephant Rocks, Greens Pool, Greens Pool. So nice!


Surfing! Checka Lisa liksom ;)
Träning på beachen, Lisa wanna be japan, surfergirl!


Perth!

Sista dagen av vår roadtrip hade vi 45 grader. Really HOT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0