Kikade på Gunnebo slott

Började dagen med en skön promenad med Lisa. Hon berättade om en inspirerande kurs hon var på igår om att frilansa. Spännande. Sen gick jag på infomöte med vikariesamordnaren i Örgryte/Härlanda. Jag trodde jag skulle på ett personligt möte, men det var 12 pers till(!) Kändes mest som hon ville få det snabbt överstökat så informationen var lite bristfällig hur det funkar att vara med i vikariepoolen. Men jag har ju vikarierat förr så det ska väl inte va några konstigheter. Åkte en sväng till stan sen och köpte en dörrmatta. Var ju på tiden efter att ha bott här i fyra månader hehe. Men jag har inte funnit den rätta så det har funkat bra med mina stora pappark där i hallen i väntan på den här. Ut på en lång walk med Emma runt Härlanda tjärn bl.a. riktigt gött. Kommit lite mer snö och kyla så var ändå vinterkänsla. :) Vi stannade också till i en blomsteraffär med det fyndiga namnet Växtvärken, där Emma köpte en "hjärtan på tråd". Jag har haft min "hjärtan på tråd" i typ 10 år och det går lite upp och ner hur den växer. När jag gick på Hjälmared så glömde jag den där under jullovet så jag trodde till min förfäran att den dött när jag kom dit igen i januari. Den hade tappat alla "spröt och hjärtan", men rötterna levde tydligen för jag fick liv i den och nu har den vuxit rätt bra i två år. Det jag vill komma till är att man visst kan köpa en ny, fräsch, rejäl "hjärtan på tråd" för bara 39 spänn. Så har jag i två år hållt på att ömsamt ta hand om min och glädjs för varje centimeter den växer haha. Kallas det växtkärlek eller?

Till lunch lagade jag en jättegod, superlätt champinjonsoppa. Ska lägga ut receptet sen. :) sen packade jag lite träningskläder för nu är jag, lite udda haha, på tåget till Värnamo igen! Hade gärna stannat i Gbg, men känner att jag måste passa på att hänga i Värnamo nu när vintern är så bra! :) Jag har knappt åkt några skidor på två år!! Så då är det extra, extra värt att få hänga en helg där hos mam & pap och skidorna. Ska bli så nice! :) Dessutom är ju Sara i Värnamo så hoppas få träffa henne igen!

Lyckades fånga en rätt häftig bild på Gunnebo slott när vi åkte förbi innan. Ändå fräckt att jag i tågets hastighet fick det centrerat och med skärpa tycker jag. Det är verkligen ett vackert place!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Riktigt nice bild på Gunnebo!

2013-02-07 @ 19:29:43
URL: http://lisasandstrom.tumblr.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0