Ogräs och bonnabränna.

Så fantastiskt väder vi har dessa dagar. Så skönt och bra att jag och min kompanjon Maria är ute konstant alla dagar. (Börjar dock oroa mig för bonnabrännan!!!!!) Första veckan på Isaberg har varit bra. Vi har hälsat på i stallet dit kidsen och vi ska varje fredag förmiddag. Vi har gått skattjaktsrundan upp genom pisterna till toppen, sedan en stig ner till grottan där skatten ska vara och vi har fått nya metspön. Aktiviterna börjar inte förrens vecka 28, så vi har även gjort en massa vaktmästarsysslor. Som att klippa gräs och rensa ogräs.. Men det är rätt så kul ändå, så nice att vi är två. Besök rastplatsen så ska era ögon beskåda hur vacker vi gjort den. Så galet mycket gräs, ogräs, mossa, ormbunkar och någon liten björk som hade vuxit upp där emellan stenmuren och plattorna! Tog oss två hela dagar att fixa, men nu är det som sagt väldigt fint!
.
Ska verkligen bli roligt när aktiviteterna sätter igång! Skattjakt måndag fm, kanot hela tisdag och torsdag, metning och moose-parken med kidsen någon av dagarna och slutligen stallet med hästar, kaniner, kycklingar och höns fredag förmiddag.

Taggar Hestra.

Snart börjar mitt nya sommarliv. I morgon och sju veckor framåt ska jag jobba ute i Hestra. Ska bli roligt att komma igång nu. Matlådan är lagad, ryggsäcken är framme och halvt redo (innehåller för tillfället ett par sandaler). Pratat med Maria som jag ska jobba tillsammans med, vi ska ses vid stationen och ta sällskap där ifrån till fritidsbyn. Ser fram emot att lära känna henne, verkar verkligen vara en fin och go tjej. Sommaren kommer bli fullspäckad nu, och det ser jag mest fram emot. Jobb, kompisar och småsemestrar. Har tänkt att ha som sommarfix att skriva ner alla mina lunchrecept och spara för framtida bruk. Jag är inte speciellt van vid det här med lunchlådor. Inser verkligen hur smidigt det var året jag jobbade på skolan, och vi fick lunch varje dag! Imån serverar jag mig grillad kyckling och en sallad av isbergs, paprika, tomater, svarta bönor, fetta cheese, färska champinjoner och morötter. How nice!!

och imån kommer Petter hem från Grekland!

Midsommar.

Glad midsommar! Vi firar ett gott gäng här i Värnamo hemma hos Jakob. Grill, chill, spel och glassbomb. Även firande och dans kring midsommarstången. Kommer bli en fin dag!

Linas rågskorpor.

Skorpor är trevligt tycker jag. Speciellt dessa nyttiga rågskorpor jag hittade på igår. Processen är ganska lång så se till att du har gott om tid.


Ingredienser.
150 g margarin
5 dl mjölk
50 g jäst
1 tsk salt
1/3 dl socker
1 tsk bakpulver
10 dl rågmjöl
3,5 dl vetemjöl
2 rågade teskedar malen brödkrydda


Baka.
Smält fettet i en kastrull. Häll i mjölken och värm till fingervarmt. (37 grader). Dela sönder jästen i en bunke, rör sedan ut jästen med lite av degspadet. Tillsätt resten av degspadet och rör runt.
Blanda ihop salt, socker, bakpulver och brödkryddan med rågmjölet och he i det i bunken. Tillsätt det mesta av vetemjölet, men spar lite till utbakningen. Arbeta ihop i bakmaskinen några minuter. Jäs degen under en bakduk i 45 min.


Sedan är det dags för utbakning.
Knåda degen lätt på mjölat bakbord, den får inte tryckas ihop nu efter jäsningen. Dela degen i 6 bitar och rulla dem till smala längder lika som plåten är bred. Lägg längderna en plåt. Skär några snitt så de får lättare att jäsa. Tips är att lägga lite olja mellan längderna så de inte får för sig att fastna i varandra. Jäs under bakduk i 30 minuter.

Gräddning.
Nedre delen av ugnen. Sätt in plåten i 250 grader och sänk till 200 grader och grädda längderna ca 20 min.

Vila och färgsättning.
Låt dem sedan svalna under bakduk. Skär dem i lagom breda skivor, klyv dem mitt i tu med en kniv eller dela dem med gaffel. (Jag tycker gaffel är roligast, de får en nice taggig yta på dem då.) Lägg skorporna på plåtar, gärna under- och överskorpor var för sig för att få en jämnare färg vid rostningen. Rosta skorporna i 200 grader tills de fått lite färg.



Torkning.
Eftertorka skorporna i 75-100 grader i 1,5- 2 timmar på varmluft.

Stäng av ugnen och sen kan skorporna vara kvar tills ugnen svalnat.

 

Servera för en god vän med smör, ost och te. Trevlig fikastund!


Nästa gång ska jag även ta i grovhackade hasselnötter. Tror jag kan vara nice!


Cykel.

Nu ska jag och pappa ut på the racers. Mamma har köpt en som jag ska inviga.
och nu är vi hemma igen! 2 mil blev det, vad lätt det går med en racer!!! Alla andra i min familj är cykelfrälsta och har köpt varsin, de försöker verkligen få mig till att köpa en också. Jag resornerar så att jag kan låna mammas så mycket jag vill i sommar. Sen ska jag överväga igen.

Födelsedag.

22 år sedan jag föddes nu då. Hur ska jag börja, Grattis till mig på födelsedagen! Hoppas dagen är fantastisk och det blir en födelsedag med mycket glädje, skratt och kärlek. Jo, då. Visst har jag haft mycket skratt, iallafall i morse när mamma, pappa, Lisa och Robin kom in till mig sjungandes Jag må hon leva! Vaknade sekunderna innan de trippade in, precis som då jag var liten. Det är kanske en spänning med födelsedagar, att vakna innan de vackra morgonstämmorna når öronen.
Mest spännande presenten är än så länge från Petter. Nog att han älskar fotboll, och jag har varit så mycket antifotboll någon kan vara, typ. Så får jag då en fotbollströja av honom! Inte vilken som helst. Arsenal, Sandström, 10. Kan inte bli coolare.
Det var väldigt roligt, jag skratta högt för mig själv då jag öppnade paketen.
.
Resten av familjen har jobbat idag, och jag har haft all tid i världen att förbereda, laga mat och duka för min fest. Det ska bli så roligt att fira födelsedagen med mina Värnamotjejer ikväll!
.
Tack för alla hälsningar från er kära vänner och familj. Ni betyder så mycket för mig!

Havet.

Nu far vi ner till havet för picknick. Stannar i Helsingborg till ikväll och väntar in Robin som kommer från El Salvador. Så kul för Lisa att träffa sin pojk igen, jag är glad för hennes skull!
.
Orienteringen gick nästan prickfritt idag. Riktigt riktigt roligt!! Medel/sprint var det idag. Kom 5/38. :)

Kött och sega vader.

Sista etappen snart. Kände mig lite stel och seg i vaderna när jag gick upp idag.
Har mycket att göra med gårdagskvällens sprintetapp. Var att kötta hela vägen, (använder aldrig ordet kötta men det beskriver etappen bra!) Mestadels asfaltsvägar bland industrier. Sprang förbi entrén till hotellet, lite kul.
Idag skiner solens strålar starkt, härligt!

Helsingborg. Sofia, etapp 1, etapp 2.

Nu kom vi just back till hotellet efter en tripp i Helsingör. Dagens etapp var 3,5 km i skog med ganska mkt grönområden, mossar och en och annan bäck. Lite fin bokskog också. Jag skulle hoppa över en bäck då jag i stället sjönk rakt ner i den.. marken som jag tänkte ta avstamp ifrån visade sig vara mjuk så jag snubbla i. Hehe. Kom 7/30 idag. Sen åt vi rödspätta och potatis vid torget. Riktigt gott var det. Serveras egentligen med pommes, men eftersom varken jag eller Lisa gillar det speciellt tvärsa de snällt nog torget och fixa det till oss. Nu ska vi fika lite fika som vi köpte i Danmark. Sen ikväll är etapp 3. Ska verkligen bli roligt. Är ren sprintorientering!
.
Gårdagen kunde gått hur bra som helst. En ynka kontroll gjorde att jag missade 7 minuter. Åh, jag var så irriterad på det där koloniområdet som inte gick att springa över, Tycker de skulle hatt det markerat som förbjudet område på kartan. Bidrog till att jag läste fel och irrade runt i ett grönområde fullt av brännässlor, taggtrådar och tistlar. Inte så nice! Kom 16/30.
.
Sofia kom till tävlingen igår och hejade på oss. Så härligt att träffa henne igen! Tror hon fick med sig många nya intryck. Är så roligt när man visar upp en tävling för någon som inte orienterat. Det är ju rätt annorlunda ändå. Hehe.

Snö i dröm.

I natt drömde jag en häftig grej. Det var sommar, men jag hade fått reda på att det plötsligt fanns en massa snö, och det skulle snöa ännu mera. Det var inte på vilket ställe som helst snön fanns, utan i lilla Gnosjö... Jag skulle få åka skidor! Det var inga av mina vänner som kunde förstå min lyriskhet över snöns ankomst mitt i sommaren, de var sannerligen inga skidentusiaster..
Det var en cool känsla jag hade i drömmen.

I helgen åker vi till Helsingborg för att springa de roligaste tävlingarna under året. Tre skåningar och en dansk. 4 sprint/medel-etapper varav en är i Helsingör. Ska bli roligt! Hoppas sommaren är där i helgen. Till tävlingen ikväll kommer ingen mindre än Sofia Esbjörnsson. Hurra, så kul att träffa henne igen!

Kajsa till Hjälmared!

Åh, jag har pratat med Kajsa nu, och det är helt bestämt att hon ska börja på Hjälmared i höst! Jag är så glad!

Hjälmaredsvänner.

Att prata i telefon med Elina nu gjorde mig så glad! Min underbara pitetjej är sannerligen saknad. Så mycket. Förhoppningsvis träffas vi nästa helg!
Det var varmt där uppe, 28 grader. Nu skulle hon ut och springa intervaller med Lillpite. Go for it!
Vilken hjälmaredsvänner-vecka jag har!
Måndag, tisdag, onsdag- Petter var här.
Torsdag- träffa Emma i Varberg och pratat i tele med Elina.
Fredag-  träffa Sofia i Helsingborg.

Varberg.

Idag har jag och Hanna varit i Varberg. Varberg är verkligen en av de finaste städer jag vet. Älskar att strosa runt vid fästningen. Det är en speciell, underbar känsla att vara i Varberg.
Anledningen att vi åkte dit är att vi hälsat på en församling där, som söker teamare. Det känns väldigt bra att varit där nu. De var väldigt positiva till oss och till team. Ska låta det sjunka in och fundera lite. Sen får vi se vart hösten bär av.
.
Jag och Hanna gick runt vid fästningen och havet, sedan träffade vi Emma och David för en lunch. Helt fantastiskt att träffa Emma igen! Hjälmared var senaste gången, och det känns verkligen längesedan. Jättelängesen! Hanna började jobba nu kl. 16 så det blev inte så lång visit i Varberg. Nu ligger jag hemma i gräset och tänkte lyssna på musik, vila och läsa lite.
Heja sommaren.

Premiärinviger min hallonfärgade volangbikini idag. Från bikinisarnas land, Australia!

Balen 2011.

Jag, mamma och många andra Värnamobor stod på storgatsbacken för att beskåda de vackra balparen ikväll. (Skrev brudparen först, hehe.) De var verkligen många ikväll, så många att när vi gick efter en timme hade inte ens alla börjat gå. Här kommer Frida och Simon. Sedan Hanna och Anton.
Frida och Simon.
Fridas klänning var verkligen vacker. Jag gillar denna sort av tyg, och modell. Det enkla och eleganta. Ryggen var fantastisk med sidenbandet och rosetten. Pricken över i:et med sidenfållen. Hon passade superfint i den klarröda färgen.

Brutala barn.


- Vi tar upp och lägger honom på marken tills han dör.
- Sen äter vi upp honom.
- Jao.

Jag sprang förbi två barn idag som hade fångat något i sin håv...

Store Mosse.

Äventyr i nationalparken Store Mosse med Christin idag! En trevlig utflykt som innebar vandring av rundan Lilla Lövö runt. 6 km. Började med en tur rakt ut i mossen på spångar. Vissa låg nästan under vatten och rejält geggiga. Var en balansgång att klara sig utan att dränka fötterna, vissa gånger fick vi hoppa från tuva till tuva. Kul, jag gillar sånt!
Efter 3 km över mossen kom vi in i skogen där vi vandra på en skårad höjd. (Vad nu det betyder..) Var en smal upphöjnad av tallskog med mossen på båda sidorna av oss. Där var det torrt! Plötsligt hörde jag Christin skrika till "ORM!!!!!!!!!!" sen sprang vi en bit för att komma i från den lilla huggormen hon sett. Äckligt. Vi såg endel exotiska djur. Trollsländor, ödlor, myror och gökens galande. Store Mosse är ju en savann.
.
Efter vår runda som tog oss nästan två timmar begav vi oss till Naturum för att kolla och klappa Granis. Björnen de sköt här nere på Björnakullen 31 augusti 2000. Med början uppe i Jämtland hade hon varit på vandring i två år innan den slutligen mötte sin död i närheten av Värnamo. Vi fikade och vi spanade fåglar uppe i fågeltornet. Trevligt!

Ronneby.

Ett riktigt trevligt läger! Började med en promenad fredag kväll i den mycket vackra parken intill där vi bodde. Ronneby Brunnspark. År 2005 fick den utmärkelsen Sveriges vackraste park. Lite kul var att jag precis innan fick reda på detta, hade sagt att det antagligen är den vackraste svenska park jag besökt.


Ronneby Brunnspark.


Så fin andfamilj! De var helt fantastiskt söta. Träffade dem både i fredags och lördags.

Lördag var vi på sprinttävling i Högasand. Ett naturreservat 6 mil öster om Ronneby. Första tävlingen startade jag kl 11,06. Skogssprint på 3,2 km. Gick riktigt bra, jag spika alla kontroller. En orienterares dröm. Kom 9/18. Sen åt vi lunch ute på tävlingen. Jag blev väldigt chockad då jag såg de serverade lasagne. Köttfärs innan tävling!!! Illa, illa. Jag klarade mig tur väl hyffsat från magont och håll på nästa tävling då jag startade kl. 15,10. Då var banan något kortare, 2,7 km. Tekniken gick i stort sätt lika bra på andra. Awesome. Bara löpningen som ska komma i fas igen nu! Efter båda etapperna la man ihop tiderna, och personen med kortast sammanlagda vann. Jag plockade en placering på andra. Jag är riktigt nöjd med dagen och tävlingen!


Lisa laddar för dagens två sprinttävlingar.



Otrolig terräng! Tänk hade vi haft sånt här närmare hemma!


Efter lördagens två tävlingar på Högasand är vi påväg tillbaka till Ronneby.


Jag smalt av vyn utanför bilfönstret.

Lördag kväll blev det grillning för oss i parken. Väldigt mysigt och många härliga skratt! Söndag började vi att besöka en av de största loppmarknaderna jag sett. Har inte så många att jämföra med kanske, stor var den iallafall. Där införskaffade sig Lisa även ett mc-ställ i skinn. Tänka sig att hon köpt ett sådant. (Är Robin som har mc). Därefter, kl. 10 hade vi träning i brunnsskogen. 5,2 km i den fina skogen. Våra föredetta klubbmedlemmar, Ragnar och Birgitta hade lagt träningen för oss med dess olika banor. Sen åt vi lunch innan vi körde hem till Småland igen. Fin helg!

Grattis pappa!

Idag har vi firat pappa som har födelsedag!!
I år var det pappa som hade turen att fira på orienteringslägret, förra året var det jag. ;)

Surf's up dude! Hurra pappa!

Norrland, en klass för sig.

Jag är avundsjuk på norrland.
På vintern är det norrland som har som mest snö och lägst temperaturer.
På sommaren är det norrland som har mest sol och högst temperaturer.
.
Fick sms av Elina precis -33 grader och sol. Jag ska ut och slänga mig i älven!
Nu kom ett annat -Nu är det 37 grader, när hände det egentligen?
.
Jag säger då det. Norrland, norrland. Så häftigt!

OK Stigen går för klubbläger.

Idag ska vi åka till Ronneby på orienteringsläger med OK Stigen. Ikväll vet jag inte vad som väntar oss, men i morgon ska vi tävla. Två tävlingar dessutom. Sedan grillkväll. Söndag har vi en träning. Ska bli kul att umgås i OK Stigen-andan.
.
Jag och Lisa har fått uppdrag att laga pastasallad för nerfärden/ankomsten. Det blir en sallad med fullkornspasta, kyckling, körsbärstomater, pesto, sallad, mozzarella cheese och cashew nuts. (och kikärtor brevid såklart).
.
Ser fram emot helgen och att få orientera och träna igen! Min vrist känns i stort sätt helt återställt nu, hurra!
.
Jag såg Petter på TV idag! Var allt coolt. Var sändning från Sweden rock på nyhetsmorgon. Intervju med Dan Reed och ett klipp från hans konsert igår. Av de få sekundrarna de visade publiken tyckte jag mig ana en Petter där, när han sedan vände sig till killen bredvid (Jakob) fick jag bekräftat att det faktiskt var han. Så kul!

مرحبا من اريك!

(Hej från Eric! på arabiska)
.
Nu har jag just pratat med min käre bror! Först på facebookchatten och sen i telefon. Åh, så roligt att höra från honom!! Han har varit nere i Afghanistan sen den 25:e maj. Han har det bra och läget är lugnt. Tidsskillnaden är 2,5 timme + från Sverige. (Smålojt med den där halva timmen!) Eric ska snart träna -springa på löpband. Säkerhetsmässigt kan de inte springa i staden.
.
Han knäckte några fördomar för mig med att säga:
"det finns en del flickskolor här också;)
och alla går inte runt i burka."

Här är en annan del av konversationen på chatten.
.
Det känns verkligen skönt att höra från Eric. Jag postade dessutom ett brev till honom idag. Ett brev som jag hållt på att skriva i en vecka. Blev 6 A4 sidor och 7 foton. Vet själv hur kul det var att få post ner till Australien. Även att man vet om att familj och vänner hemma tänker på en, är det alltid skönt med en mer konkret påminnelse då och då. Hör bara av er om ni vill ha hans adress!

Kaffe.

Förvånad över att jag nu sitter ute på altanen med en kopp kaffe. Jag som aldrig druckit denna dryck hemma. Det är tack vare Hjälmared, där de alltid hade färdigbryggt kaffe framme. Gott är det.


Inget går dock upp mot Starbucks.


Minnen.

Så många olika delar och händelser ett liv består av.
Fastnade nu framför programmet Mitt i naturen Australien. Landet, so far far away, men tänk att det var där jag bodde och levde i 8 månader förra året! På TV:n är de nu och dyker i Stora Barriärrevet med alla dess fiskar och koraller. Tänk att jag också varit där och dykt. Där jag såg fiskar i alla dess storlekar och färger, där jag såg revhajen, havssköldpaddan och brände mig på minimaneter. Det var där den asiatiske dykarkillen sa "Lina, dyker du igen ska jag visa dig en Nemo, en riktig Nemo". Där jag snorklade med den tyska tjejen som visst var rädd för vatten, hon som fick panik då jag helt excited pekade på en revhaj framför oss. Jag trodde ju hon också skulle tycka det var häftigt..

Mitt första dyk var i Stora Barriärrevet.

Två dagar ute på det stora blå med många olika stopp för snorkling och dykning. Två riktigt häftiga dagar som berikade mitt liv mycket. Det känns ganska länge sedan nu.

Utflykt.

Idag ska jag, pappa och Lisa fara på utflykt.
I Tranemo hämtar vi upp Olivia. Sen åker vi till Gällstad. Därifrån till Smålandsstenar för orienteringstävling. Blir en fin dag.

Regn, blixtrar och picknick.

Detta regn och åskväder som vi haft idag har minsann varit rejält. Jag såg min största sverigeblixt, och jag var nästan orolig att bli träffad. Christin kom hit idag, hon kom hem till Värnamo igår kväll. Laddade för en mysig picknick åkte jag, Christin och Lisa till Apladalen. Lagom tills vi parkerat bilen öppnade sig himlen och regnet vräkte ner. Vi körde till en annan parkering för att komma lite närmre Prästgården. Regnet blev dock ännu starkare så vi satt kvar i bilen, som blev mer och mer kvav och varm. Christin fick en ypperlig idé att fara upp till Hamburger hill, till fikaborden där. De under tak. Vi tog ett varv, jag sprang ut för att titta om det var någolunda torrt iallafall. Vilket det såklart inte var. När jag väl stod där sken himlen upp av en kraftig blixt. jag ogillar dem starkt så i halvpanik sätter jag mig ner på huk, om blixten mot förmodan skulle krypa sig in var jag då inte högst i området..

Det blev ingen picknick i Apladalen.

Det var som sagt blött även på Hamburger hill och i brist på torra picknickplatser åkte vi hem till altanen där vi åt vår couscoussallad och melon.

Ute på elljuset.

En klibbig joggingtripp på elljusspåret i Borgen ikväll. Åh vilken härlig känsla att träna lite! Ett varv där jag joggade på platten, och gick uppför backarna. Så otroligt glad att jag inte kände någon smärta alls! Måste säga att jag tycker verkligen om att ha träningskläder på mig, speciellt nu när jag inte kunnat använda dem på så länge. Jag tror inte jag haft ett så här långt träningsuppehåll på flera flera år, vet inte om jag någonsin haft det faktiskt. Har haft turen att hålla mig hel och frisk. När jag varit skadad innan har jag i allafall kunnat variera träningen med något annat.
I helgen har vi orienteringsläger i Ronneby med OK Stigen. Inklusive två sprinttävlingar på lördag. Hoppas verkligen det går bra. Känns fantastiskt att kunna komma igång igen!
Tre dagars fjällorientering i Funäsdalen förra sommaren.

Lycka att känna pulsens slag.

Äntligen har jag ansträngt mig lite mer.
Efter Göteborgsvarvet fick jag överbelastningen, den är dock inte helt borta ännu. Så jag har vilat från träning sedan dess. Men ikväll stack jag ut på en cykelträningstrip på Lisas nya racer. Så fantastiskt att känna musklerna arbeta relativt hårt igen! Jag cyklade Nästarundan på 15 km. Lagom start må jag säga. Härligt var det!
Härligt med racers! Go for Bianchi.

Sommar.

Hälsning från ett soligt Jönköping. Jag och Emma har precis avnjutit goda grahamsscones med solroskärnor i ett mysigt tea party. Gör en visit här tills i morgon, kul att träffa min fina vän igen! I morgon ska vi på nationaldagsfrukost till en kompis till Emma.

Torsdags till idag var jag som berättat i Petters stuga. Riktigt härliga dagar! Vi fiskade en massa och jag fick iallafall 6 abborrar! Kul! Igår cyklade vi på utflykt längs Göta kanal. Skratt. bada. promenera. fika. plocka blommor. Besök vid Brunneby musteri. Vi har chillat på bryggan som tog oss och 5 pers till att få i. Igår bakade vi scones till kvällsfika. Insett att jag bakar scones i princip varje vecka, inte bara en gång heller... I sken av att beskåde olika fiskedrag i järnaffären i Borensberg lyssnade vi på äkta östgötadialekt. Hemskt. Igår var vi allihopa ute på kvällstur med båten. Åh, det var fantastiskt. Solnedgången, fiskar som slog, näckrosor. Åh, jag njuter av sommarens ankomst.

Världens sötaste tallrik.

Idag har jag, i princip köpt världens sötaste desserttallrik. Det gjorde mig glad.
.
Vilken myskväll jag hatt hos systrarna Andersson ikväll. Jag, Sara, Johanna och Johannas kompis Rut kvällsfikade ute i solen och pratade en massa. Skola, Saras optikerpraktik, Australien, Hawaii, fashion show.. Så nice. Just vad jag behövde. Har nästan varit lite drygt att vara hemma här själv när alla andra jobbar, eller Lisa är hos Robin. Kontrasternas kontrast om man jämför mot Hjälmared där man alltid har vännerna nära.
.
I dagarna har jag bakat scones, bakat bärpaj, gjort musli, fikat, varit på intervju, fått sommarjobb, haft syskondate i Hestra, pancake party, lämnat kläder, besökt Erikshjälpen, packat upp alla kläder och prylar från Hjälmared, fixat på mitt rum, (åh, vad jag älskar mitt rum må jag säga!) hängt på altanen, cyklat, plockat blommor, grillat korv, haft OK Stigent-träff, tvättat, kollat magasin och tidningar, dessutom har jag kokat kikärtor.
.
Dagarna har varit nice faktiskt. Saknar bara att kunna ut och träna. Är därför jag är lite rastlös och tänker vad jag kan fylla dagarna med, annars tar ju alltid träningen upp sin tid. Dagens lilla motion var att cykla till Sara och Johanna. Det var allt härligt! Alltså detta vädret är ju helt fantastiskt, heja sommaren!

Minisemester till utanför Borensberg.

En långhelg i Borensberg med Petter, hans mor, Albin (?) och Noa ska sannerligen bli trevligt! Deras stuga ligger utanför Borensberg, som i sig ligger utanför Motala. Kommer inte ihåg namnet på placet. Vi är där torsdag till söndag. Hoppas det blir soligt och varmt så vi kan bada, sola och fiska lite. Hur som haver kommer det att bli kul! Vem vet, det är kanske där jag ska få upp första fisken sen jag vatt liten.
Mitt fina metspö på Hjälmared. Där fick jag då aldrig upp någon firre.

-

Lycka är att tala med en godvän i telefon.
Att veta att man har varandra även mil bort från den andra.

Skolans finaste kryckpar.

Oväntade saker händer. Som att både Petter och jag hoppar runt på kryckor, samtidigt.

Efter Göteborgsvarvet fick jag en överbelastning, inflammation mellan hälsenan och knölen på utsidan av vänsterfot. Hoppas för allt i världen att det inte är inflammation i hälsenan. Det kan ta tid nämligen. Jag har ätit inflammationstabletter i en vecka nu och det har blivit bättre som tur är. Petter han har en bristning i vadmuskeln och utsträckta muskelfibrer. En process på 4-6 veckor. Alldeles blå är vaden, uuu.
.
Vi bidrog iallafall till många leenden och skratt när vi gick där bredvid varandra med kryckorna. Det såg ju ganska roligt ut.
Sannolikheten för detta inträffande, den är liten, väldigt liten.

RSS 2.0