Laserbehandling.

I måndags gjorde jag då en laserbehandling för min närsynthet. Jag var lite nervös innan, men kände mig väldigt trygg med sjuksyster och läkaren på kliniken i Göteborg. Behandlingen gick väldigt bra, gjorde inget ont, och jag märkte ändå en markant skillnad redan efter. Dock var (och är jag fortfarande) ganska ljuskänslig. Så klarar t.ex. Inte av att sitta vid den stora datan, lånar istället mammas iPad och kör på lägsta bakgrundsljus. Dock tror jag det är bäst att bespara ögonen ljuset från elektronikprylar så det blir inte mycket av de heller egentligen.
.
Idag är det ju riktigt ruggigt väder ute, och jag ser faktiskt lite suddigare än tidigare i veckan så jag har legat i sängen och lyssnat på en ljudbok. Det är skönt att bara blunda och inte anstränga ögonen nånting. Nu har pappa kommit hem från jobbet och vi kikar på skidskytte. Annars i dagarna har jag julpysslat endel, bytt till julgardinerna, och bakat både julbröd och saffransscones. Sovit och vilat har jag minsann gjort mer än vanligt. 13h per natt de första nätterna. Märkligt egentligen att sovit mer än jag varit vaken. Men det är väl mer än bara ögonen som påverkas av en sådan här laserbehandling. Jag är taggad på att baka knäckebröd i hjärtformar, och små, söta saffransskorpor. Mysigt att det är lucia och jul! Så får vi be och hoppas att jag får fulla synen med mig snart!

Kommentarer
Postat av: emma

skönt att höra lina att behandlingen gick bra!!!

Vi ses på lördag, ska bli kul! Ikväll ha ja varit på Klingande julkort i pingstkyrkan. Så bra var det. Där har missionskyrkan något att leva upp till på lördag!! kram

2011-12-11 @ 18:51:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0