Gnosjö(andan)

Har haft en riktigt, riktigt fin helg i Värnamo. Fredag när jag, Robin och Lisa anlänt blev det middag och tårta för mamma som fyllt år. Vi tillbringade stora delar av kvällen med att dessutom kolla igenom ett gäng diabilder från mamma och pappas resor i USA i början av 80-talet. Så häftigt och snygga de var då. (liksom nu såklart). Är så häftigt med modet som var då, att mkt av det kommit tillbaka nu. Snyggt!

Lördag medan pappa och Robin cyklade mtb så drog vi tjejer till Gnosjö till en stor second hand. Gnosjöhjälpen heter den. Jag och Lisa brukar driva rätt friskt om Gnosjö och sin gnosjöanda så var lite roligt att vi faktiskt besökte Gnoajö igår. Jag fann en vit kruka jag till att börja med ska ha mina påskliljor i. Lisa köpte några böcker. Sen gick vi till Bernts café och fikade. Mysig start på lördagen med en utflykt till grannsocknen sådär. :)

Fortsatte med diabildstittandet hemma på eftermiddagen, men den här gången blev det bilder från då vi kids var små, riktigt små. Så gulligt! Vi var hos kusinerna i France och på vintern åkte vi Barnens Vasalopp i Borgen medan lilla Lisa tultade runt i snön i sin rosa overall. Det var tider det!


Kommentarer
Postat av: pappaPappa

Härlig helg.

2013-03-10 @ 21:42:48
Postat av: Lina

Ja det var det! Back to the winter!

2013-03-10 @ 23:20:24
Postat av: Christin

Grannsocknen, haha! Underbart ord ;)

2013-03-11 @ 21:30:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0