Sunday is funday!

Rubriken är något som man yttrar i Connect church. Jag tycker de orden är riktigt bra, ibland kan jag känna lite vemod på söndagen att det är sista dagen på helgen, men.. Sunday is funday, det gäller att ta tillvara på den och leva i nu:et. Kyrkan har ju tre gudstjänster varje söndag så där av orsaken att de kallar Sunday funday. jag var i connect på möte ikväll, ä-n-t-l-i-g-e-n tillbaka där! Har ju vatt i Värnamo senaste två helgerna så det var så härligt att va back in church ikväll! På onsdag har vi bön & lovsångskväll med alla lifegrupper och alla som vill komma dit. Längtar redan! Jag började i min lifegrupp i onsdags, vi var fyra tjejer då som möttes på ett café och pratade och bad lite. Sen hade vi pizza och melodifestivalenkväll igår så det var roligt att lära känna varandra ytterligare lite mer igår då. Ett härligt gäng! Sammanlagt är vi kanske 8 st tjejer som ses på onsdagskvällar och diskuterar livet och Bibeln typ. Ser verkligen fram emot vår life!

Träningen fungerar väldigt bra. Ibland som typ i fredags hade jag verkligen tänkt att jag skulle springa en runda efter jobbet, men sen hände nåt som rubbade tanken och jag kände inte alls för att ge mig ut. Och då struntade jag faktiskt i det. Det är dock ingen vana, för de gånger man känner som minst för att träna, är det oftast mest nödvändigt att göra det! Keep going! Det är skillnad mot idag då jag har sprungit två gånger. Ibland finner jag ingen måtta på mig själv! Haha. Började dagen med en morning run runt Örgryte på 33 min. Sen har jag fixat lite och kollat skidor. Kl 15 bytte jag om till mina vandrarkläder för jag tänkte ta en walk i skogen och upptäcka en stig jag velat koppla ihop två rundor med, men efter en liten stund fick jag byta om igen för då blev jag plötsligt supertaggad på att springa ist. Så ut jag for. Tog 10 min att springa till där Delsjö naturområde börjar. Det kallar jag lyxigt! Sen upptäckte jag någon ny stig och när jag kom vid lilla Delsjön där jag vikt av på någon annan runda så tänkte jag att jag borde springa runt Stora Delsjön. Vill upptäcka den och nya rundor för framtida löppass. Så vackert var det idag, strålande sol! Bästa var också att så fort man lämnar bebyggelsen så möttes jag av endel snö! Jag har aldrig rört mig runt Stora Delsjön förut så jag visste inte alls hur långt det skulle bli. På ett ungefär visste jag ju. Vissa ställen av vägen var totalt istäckt så det blev att gå, gäller verkligen att ta det försiktigt! Jag halkade ner på marken två gånger men det gick fint. Var endel folk ute idag. Löpare, gångare, en mtb-cyklist och några skridskoråkare. Jag trodde inte alls isen skulle hålla för det, men det gjorde den. Fräckt! Väl hemma igen hade jag vatt ute 1h 40 min och tagit mig 14 km. Ser verkligen fram emot att springa den här fina rundan nu framåt, och när isen smält kommer det att vara helt annat grepp under fötterna! Åh, längtar till den dagen. Ett annat mål jag har med löpningen är att springa kombinationen av Stora och Lilla Delsjön. Lär bli riktigt nice! Undra hur långt det blir, jag får fråga Robin, han cyklar ju mycket där!


För någon vecka sedan sprang jag förbi starten på en 18 km runda i skogen. Tror det är den de kör på Finalloppet, ska checka kartan hur den går, om det är den jag tänker så går den både på grusväg och stig och då blir det ett mål för sommaren att springa den. Häftigt! Möjligheterna till de flesta sorter av träning och friluftsliv här är verkligen enorma, love it!

Hoppas att ni haft en fin helg, och kom ihåg: Sunday is funday!


Kommentarer
Postat av: Maggan

Visst är det ett fint område du har tillgång till! Var ute o gick dryga timmen i det vackra vädret igår. Funday är förbi o nu har vi en ny vecka med nya möjligheter!

2013-02-25 @ 08:54:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0