Ack Hjälmared

Ack Hjälmared du sköna. Kan inte beskriva känslan av att vara på den platsen,
den är så betydelsefull för mig som ni säkert förstått. Vi hade en riktigt fin dag på kamratmötet igår med många kära återseenden! Började med en god lunch bestående av potatis (såklart där i alingsåstrakten) köttfärslimpa, sås och goa grönsaker. Sedan lekte vi ett gäng en lek med Frida Alakorpi som lekledare. Kollade runt nere vid bryggan som nästan låg under vatten då sjön och bäcken hade grymt mycket vatten. Vi gick tipsrunda och sedan åter in till herrgården för gofika. Därefter gött häng en stund hemma hos vår lärare Jonatan. Kl 18 började festligheterna i aulan med mat och underhållning som höll på en bra stund. Så trevligt! Andakt i kapellet senare var bara, åh! Efterhäng i oasen med massa gött häng och snack en lång stund innan jag, Martin, Frida och Karro for hem till Göteborg där i natten.

Under och efter en dag som den här är det minsann känslor. Allra mest av enorm tacksamhet som jag inte kan beskriva. Är bara Gud som kan fatta tror jag. Samtidigt längtar jag lite tillbaka till den tiden då livet kändes så enkelt och bekymmerslöst. Inte för att jag är bekymrad för någonting nu, jag trivs väldigt bra med tillvaron. Men Hjälmared är Hjälmared, där vill man stanna!


Kommentarer
Postat av: Elina

Hjälmared är Hjälmared, där vill man stanna! Så sjukt sant, min vän. Så bra ni verkar ha haft det. När jag kommer ner sen i vinter måste vi åka dit, det bara är så :)

Puss

2012-10-11 @ 12:16:48
URL: http://mittlivialingsas.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0