Nationaldagsloppet

Wow, wow, wow! Go for bicycle! Inser att den femte i familjen Sandström nu efter några mil på the racer också blivit cykelfrälst. Så gödigt!

Denna soliga onsdag cyklade jag, Lisa, Robin, pappa och Kajsa Nationaldagsloppet, 60km här i Göteborg. Hade först tänkt att vi tjejer skulle cykla själva lite lugnare men det gick så bra för oss att vi körde alla fem tillsammans hela loppet. Så grymt roligt, vilken känsla att cykla fram på vägarna genom Kviberg, Jonsered, Lerum, Härskogen, Härryda, Landvetter, Härshult och Jonsered igen innan vi kom till målet en bit innan Kviberg. Något som var riktigt roligt och småkomiskt var hur vår klunga växte från fem till 25 med folk vi cyklade om och som sedan la sig på rulle efter oss. Gött haha. Det var många och långa stigningar med jämna mellanrum på banan, rått. Men det är go känsla att få känna hur benen arbetar uppför, sen kan de ju ta igen sig lite utför. Värsta långa, branta nedförslöpan innan Jonsered sen. Satte nytt hastighetsrekord idag på 56 km/h. Annars snitta vi 27 så vi kom i mål på drygt två timmar. Grymt nöjda. Och tack Robin och pappa som tog hand om dragningen för klungan!

Här näst ska jag och Kajsa cykelträna hela sommaren så vi är ännu mer redo för Mjörn runt, 100 km som går första september. Så kul!


Kommentarer
Postat av: Maggan

Mjörn runt har vi cyklat!

2012-06-06 @ 20:55:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0