We are graduated.

Igår hade vi graduation! En hel dag av festligheter, tal, lekar, mat och ja a ni, en helfestlig dag helt enkelt! Otroligt vad dessa månader flygit förbi. Så mycket olika saker vi har fått göra, så mycket roligt och så många utmaningar! Månader som satt viktiga spår för mitt fortsatta liv, so excited!!

 
Nygraduerade, jag och Louise.
.
Jag har vuxit så mycket i mig själv, och ännu mer i min tro och relation till Gud. Helt amazing vad han har jobbat i mig. I höstas när jag inte visste vad jag ville göra av livet sa jag till folk att jag bara ville klättra i berg! I want to climb mountains! Be on adventures. Men käre tid alltså, att det var ett berg inom mig själv jag skulle klättra kunde jag aldrig tro. Men det har jag verkligen insett nu dessa två sista dagar att det varit. Det är så häftigt hur Gud kan ta ens liv till nya höjder.




Efter part one of graduation hade vi picknick och tävlingar i parken. Så kul att se alla så super stoked haha.



Kvällen fortsatte med graduation part två, vi är ändå 37 interns som graduerat så det tog sin lilla tid med alla affermings och tal. Hola hola-dansare, sång, dinner and super weird dessert i form av grön cheese cake med röd gelé, och en chokladmoussetårta.

Känns lite som studenten minsann. (Lei blommor istället för hatt dock, hehe) So nice! Jag är so excited to go home and continue my journey! Looking forward to meet you all in Sweden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0