En väldigt fin fredag.

Mysig fredag här! Tiden gick så fort igår kväll så det blev att jag sov över hos Julia. Så skönt att träffa en tjej som vet precis alla känslor man har efter att bott utomlands så här som jag gjort nu. Julia var nämligen i Etiopien i höstas och vi har upplevt liknande grejer även att de såklart vatt väldigt olika. Men det var behövligt att samtala och utbyta tankar med henne. Vi kom fram till att vi inte träffats sen vi slutade Hjälmared förra året. Känns sannerligen märkligt!
Hem en sväng till Lisa och sen ner till stan för att träffa Maggan, ett härligt återseende. Vi tog spårvagnen till Haga där hon bjöd mig på god lunch på Le petit café. Mysigt! Hem till Karin och killarna för kaffe, och sen for jag, Maggan, Isak och Jakob ner till stan och hämtade min kusin Mattias på jobbet. Härligt det är att träffa småkillarna alltså! Så fina de är! Vi gick till Kronans hus, café och fikade såhär på en regnig fredagseftermiddag. Så nice. Är lite spännande hur Jakob gick vägen hit och med darrande röst beskrev hur han frös, frös, frös i hela kroppen. Och att han när vi väl ska beställa fika väljer en stor, kall glass. Men den gick ner, och han ville gärna äta en till, hehe.
Nu har de åkt hemåt och jag sitter kvar på caféet och filosoferar lite. Om en timme ska jag möta Elin Nordgren och ikväll ska vi, och bl.a Ylva på konsert i lutherska, ska bli nice! Är so blessed med alla fina vänner här i Göteborg!

 


Kommentarer
Postat av: Maggan

En härlig helg i götet, så kul att träffa er alla!

2012-04-23 @ 10:27:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0