Lycklig morgon, och ett Göteborgsvarv.

Vad fantastiskt det var att vakna idag (fredag)! Jag har nog aldrig känt en sådan glädje en vanlig morgon. Första tankarna var "Yes en ny dag! Tack Gud! Vad härligt! Wow!" Det var sannerligen fantastiskt må jag säga! Sådan energi jag hade!

Mysig förmiddag med avslutning i Kropp och Hälsa hemma hos lärare Lina. Utvärderingar, chill och hon bjöd på tunnbröd med riktigt god hommus, eller hederliga smör, ost och gurka. Kardemummakaffe. Sista Själavårdslektionen idag också. Känns konstigt att det är mycket man gör för sista gången nu. Om en vecka har vi haft avslutning här på käraste Hjälmared. Idag är det 276 dagar sedan vi började den 18:e augusti. Tiden har gått så grymt fort. Tänk så mycket jag har fått vara med om, lärt mig och upplevt! Välsignat.
 
Kvällen har varit riktigt bra. Mycket, mycket skratt, gott! Jag, Emma, Ylva, Petter, David och Zacke. Efter en god måltid med pasta-kyckling-pestoröra promenera vi runt sjön, sen utechill -fotboll, kubb eller bryggan. Efterrätt med varmahallon och glass. Dock är jag så pass seriös inför morgondagens tävling att jag skippa glassen. Lär hjälpa mig psykiskt iallafall.


Nu väntar ju Göteborgsvarvet, spännande att se hur morgonkänslan är då när jag vaknar till Avantasia's The Tower och trummorna av Europe's Cherokee. (Jo, jag har fått mina väckningssignaler av Petter.) Har känts bättre inför mina tidigare varv må jag säga. Har inte gjort någon uppladdning på träningsfronten i år. Ångrar jag nu. Men tiden hit har gått så fort att jag glömt planera och prioritera varvet. Veckan efter Italien var jag dessutom riktigt trött i kroppen då jag tränade. Men jag vet ju att Göteborgsvarvet är något av det roligaste idrottsäventyret man kan utföra, så jag kommer med sannolikhet bli mer taggad när jag är på väg dit. Eller är på plats. Go for it!


Kommentarer
Postat av: Maggan

Yes, go for it, nu när du bestämt dig för att genomföra loppet!

2011-05-21 @ 09:25:22
Postat av: Lina

Tack att ni var och hejade! Det är kul att veta att ni alltid står där på ert ställe. Gör mig extra glad i varvsyran. :)

2011-05-22 @ 08:57:29
URL: http://linafinas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0