Lördag 14 maj.

Så kul det är att höra från mina hemmavänner. Händer lite för sällan, men idag har jag pratat i tele med både Christin, Emma, Lisa och Kajsa. De två sistnämnda hade just genomfört en cykeltävling i Gnosjö. Christin skulle ha tjejkväll med tacopaj och Emma har just köpt massa örhängen och börjat byta (hon tog hål när hon hälsade på mig i mars).
Själv cyklade jag, Elina och Julia in till city för lite shopping. En rosa kofta och leggings för mig. De köpen var rätt genomtänkta. Jag har nämligen slutat med spontanköp. Och så tänker jag till om jag verkligen behöver det jag hittar. Det är inte så ofta jag behöver kläderna, men är det fint, vilja och Linaklass så går det igenom ändå. Efter citytrippen blev det en stund av chill på Smedjevinden. Sen hörde jag Elinas röst utanför fönstret, hon var påväg ut att träna. Jag bytte om snabbt så sprang vi kanotrundan tillsammans. Det tog emot i våra ben när vi börja, men bättre sen som tur var...
Istället för hemafton fick vi middag i herrgården ikväll. Elin jobbar där i helgen så det är extra roligt att äta när vi träffar på henne tycker jag. Sen ikväll har jag skrivit färdigt ansökan för teamare till hösten. Det är ett år då man tillsammans med två-tre andra i min ålder, "jobbar" i en församling (med framförallt barn- och ungdomsarbetet) och som kamratstödjare på en skola. Verkar vara väldigt spännande, kul, lärorikt och utmanande. Har pratat med en församling i Varberg som verkar väldgt bra, så kanske, att jag blir Varbergsbo i höst! (Varberg är ju dessutom en av mina favoritstäder!)


Så kul att höra och rapportera med Emma och Christin idag!

Eurovision song contest. Kommer aldrig sätta sig i mitt hjärta.


Kommentarer
Postat av: emma k

wie!!

så roligt att prata me dig!! tycker om dig goding..

2011-05-14 @ 23:38:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0