Italien.

Då så. Nu är stunden snart inne då årets bibelklass på Hjälmared åker till Italien en vecka. Vi flyger måndag em. De första dagarna ska vi spendera på ett kloster. Ska allt bli spännande. Stannar där tills torsdag em. Sen ska vi till Genoa för bergsvandring, turistande och bad. Söndag em åker vi upp till Bergamo. och måndag em flyger vi hem till Hjälmared igen.
Jag kan knappt förstå att vi verkligen ska åka nu snart. Kommer ihåg så väl när Jonathan nämnde om att boka flygbiljetter. Det var i oktober. Tiden har verkligen rusat sedan dess. Tänk så mycket vi har gjort. Otroligt.

För övrigt har veckan här varit väldigt bra. Intensiv att jag inte suttit nåt vid datan alls. Vi har endel festliga kvällar här på skolan. I torsdags var det vårfest i fokus. Även kallad bal för de som går tredje året. Tänk att gå på bal igen. :)

Stora delar av min fina klass.

Lördagen blev en riktig utedag/Elinadag. Vi började morgonen med en promenad runt sjön. Sedan frukost, predikan, bibelläsning och solning på bryggan. Därefter var kl. kvart i två och vi stack ut på en träningsrunda. Jag fann en krok och ett flöte dessutom, har tänkt tillverka ett metspö -toppen att finna material sådar! Hemafton grilla vi vid sjön och sedan promenera vi genom skogen till Pojkebo där det blev valborgsfiarnde. Så loj eld bara. Som en pyramideld i storleken större. Jag kom senare på att vår i Värnamo inte alls är speciellt stor. Dock är grejen med den att den är ute i Lagan. Den här var på torra land. Fint och mysigt var det iallafall.

Ciao ciao.

Kommentarer
Postat av: Maggan

Ni verkar ha det så kul tillsammans! Hoppas resan till Italien blir en fin upplevelse!

2011-05-02 @ 20:32:36
Postat av: pappa

Härlig resa ni får tillsammans. Tänk att få vara i Italien samma helg som Girot startar.

2011-05-03 @ 21:12:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0