Allt gött på en och samma dag!

Vilken toppenonsdag, sannerligen!
Vi fortsatte prata om Fastan på Åsas lektion -Bön och andliga övningar. Efter halva lektionen gick vi till kapellet där vi fick lyssna på en låt med Samuel Ljungblahd, lyssna, skriv något värdefullt om en annan person. Det var så bra att skriva till någon annan, och så roligt att få sen också. :) Efter fikat bytte vi ut Kristet Liv mot resurstid.. Vi har en Årsbok, ett Öppet Hus och två gudstjänster att förbereda. Den lektionen ägnade jag åt att välja ut bilder vi eventuellt ska ha med i Årsboken.

En lastmoppe som vaktis har hade vatt nice!

Onsdagar slutar vi vid lunch. Efter att ha städat tränade jag och Petter. Kanotrundan med intervaller. Vilket träningspass! Gött! Snabb dusch för att sedan cykla (hurra!) in till city. Där köpte Petter en födelsedagspresent till kompis Evelina. Han köpte också ett par nya trummkvastar. (Ser ut som massa ihopsatta trägrillspätt..) På Maxi fann jag slutligen något jag letat efter sen i höstas. Jag älskar ju Havredryck.. och äntligen har Havregurten kommit till affären!!

Snart ska jag testa den efterlängtade Havregurten!
Ska se till att göra det med Lisa, då hon är den enda jag känner som gillar havredryck på samma nivå som mig själv.

Hemma lagom till middagen. Lax, gött! Kapelltid med lovsång och bön. Hej då till Emma som åkte till London för en week-end. Sen häng med Petter och Kristofer där det blev hårdrock- och tvspelssnack. :P Vi hade iallafall ett spel gemensamt, Midtown Madness! Ingen av dem hade dock spelat Crock på playstation. Ner till hallen 20,45. Därinnan blev jag nästan skrämd till livet då jag trodde det stod en mördare ute i hallen hos oss. När vi kom till hallen blev jag mer lättad då det bara var Frida som vatt uppe hos oss och släckt...
Ikväll har vi spelat volleyboll igen. Laget består av mig, Elin, Anna, Petter, Zacke, Simon, Viktor och Ludvig. Sicket team!! Pratat med Lisa också, de åker från SVF kl. 6,30 imorrn. (Lärde mig den norrländska stavningen precis). Känns riktigt gött att vi har turneringen här på hemmaplan måste jag säga. Vi behöver inte gå upp extra tidigt vi. Känns som jag har sovmorgon nu ju. 7,22. Yej. Åh, det ska bli otroligt skoj tycker jag!

Kommentarer
Postat av: pappa

Hoppas det blir en trevlig dag tillsammans.

2011-03-24 @ 10:44:43
Postat av: Lina

Tack pappa! Det har det sannerligen varit! :) Hela dagen har varit toppen! :D

2011-03-24 @ 20:51:07
URL: http://linafinas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0