Jag ogillar verkligen att det inte finns snö här!

Jag vill ha snö! Åh, ÅH! vad jag vill åka skidor, nu! Jag vill köra skoter och bara veta att snön finns här utanför huset! Det hjälper mig knappast att i denna snöångestattack lyssna på julmusik där det sjungs vilt och glatt om snö överallt. Eller att jag fastnade i att läsa förra årets blogginlägg jag skrivit. Där jag åkte skidor varje dag hela jullovet (i princip iallafall). Det var "10 varv på elljusspåret" "21 km längdskidor på mossen". "En halvvasa på två dagar" "Månskenslängdskidåkning på Store Mosse".. Åh, jag saknar.

Jag hade visst en dröm en natt då snön just anlänt till Hjälmared i november (!) förra året, skrev så här då: "Drömde förresten mardrömmen i natt, att jag, såhär andra skiddagen, kom till golfbanan för att åka skidor, och så insåg jag att all snö, utan ynka lite, hade töat bort! Det var bara en grön gräsmatta framför mig där jag stod på mina skidor!"

Känner att den där mardrömmen blivit verklighet nu. Varför kan det inte bara dimpa ner ett lass med snö så jag kan få åka lite ski!? Några centimerer iallafall, jag kan ju sedan skotta ihop en snövall och spåra mina egna spår. För att sedan bjuda in hela grannskapet på training camp med varm blåbärssoppa. Jag önskar innerligt av hela mitt hjärta att det kommer snö nästa år iallafall. I januari, så jag kan åka skidor, innan den 15:e.


"Jag smälter som en istapp av denna vackra, vita vinterplats!"
För att citera mig själv 2010-12-03.

Kommentarer
Postat av: Elina

Åh, lina om jaf kunde skänka er lite snö skulle jag göra det på en gång! Här är det mycket och kallt.

Och snart åker du bort, i tre långa månader... Jag saknar dig redan!

Här på lägret är det bra, min födelsedag och operationen närmar sig med stormsteg!

Hoppas du har det bra min fina! Gott nytt år!

Puss <3

2011-12-31 @ 00:17:48
URL: http://mittlivialingsas.blogspot.com
Postat av: Maggan

Du får nog återvända till Piteå!

2011-12-31 @ 15:25:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0