En vecka och nu är det lov.

En riktigt bra Hjälmaredsvecka har återigen avslutats och ett påsklov har tagit sin början. I grundskolan och gymnasiet såg de flesta, om inte alla, fram emot lovet. Det gör jag inte lika på folkhögskolan. Det går för snabbt liksom. Visst att det är gött med lov. Men tiden på skolan är begränsad, och jag trivs verkligen otroligt bra på Hjälmared. Därför ska jag leva varje dag fullt ut, och njuta!
.
I veckan har vi lyssnat på riktigt bra predikningar av klasskompisarna Lovisa, Frida och Sofia. Vi har haft besök av Team Med Uppdrag som snackade om att teama som kamratstödjare och pionjär. Åsa har snackat med oss om helande. Igår var det Hjälmaredscupen med innebandy. Alla tre Hjälmaredslagen i samma slutspelsgrupp. Vi har dessutom förberett och haft påskvandring för en klass idag. Därefter var det påsksamling i aulan med sång och Jesusdrama. Riktigt bra. Efter det åt vi världens godaste påskbuffé. Sicken nice! Kramring och hej då.
.
Jakob, jag och Emma åkte från Hjälmared kl. 16,25. I Borås lämna vi av Emma, sen fortsatte vi till Forsheda och slutligen Hornaryd. Nice att träffa mor och Lisa. (Eric är i Stockholm och pappa jobbar.) I morgon åker jag och pappa till Gotland. Där ska jag på lördag springa Sprint SM inne i Visby city. Spännande minsann. Jag gillar verkligen sprint, men kan inte påstå att jag är i toppform. Tur jag och Petter tränat endel intervaller senaste veckorna.

Kommentarer
Postat av: Maggan

Lycka till i Visby!

2011-04-14 @ 22:44:53
Postat av: Lina

Tack så mycket Maggan!

2011-04-14 @ 23:59:13
URL: http://linafinas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0