Tue. 101012. Första vittne och danslöpning.

Idag har vi spelat vittnen! Polisprofilen här på vår skola har börjat lära sig intervjuteknik, och vi i klassen spelade deras första vittnen. Ooooo how exciting!? Jo det var spännande. Svårt men kul! Vi fick se en liten filmfrekvens, där vi skulle spela en av männen där. och sen utifrån den vittna om vad vi varit med om. + att vi fick ljuga och hitta på! Aaa kära nån, jag som inte ens kan spela bluffstopp för att jag inte kan ljuga! Man satt själv med två poliser, och jag var personen som hade skjutit en annan man... Jag var antagligen rätt trovärdig ändå, de hade inga misstankar alls att jag skulle vara den skyldige haha.
Något annat de hängde upp sig på var... "Alltså Lina, vart kommer du ifrån? Har funderat på din dialekt hela förhöret!" Oj oj haha.

Ikväll har jag tränat med Hjortarna. En mil löpning i rätt hårt tempo. Plus cykling dit och hem, 40 min. Jag är lite trött kan jag säga. Skulle sett fotboll i aulan nu, men är allt lite sleten.. kanske blir en annan gång, har ju dessutom redan sett en det här året.
Men tack David för dina rapporter ;) :)

Vi hade en rolig förmiddag idag förresten! På kommunikationen var vi i grupper om fem personer. Så fick vi en låt förra veckan, och utifrån den här låten skulle vi sätta ihop en dans. Idag hade vår grupp uppträde i aulan för resten av klassen. Så kul alltså! :) :) Låten min grupp visade upp till var "Stackars" med Lars Winnerbäck.. En i klassen filmade det, så det finns faktiskt dokumenterat ;)


Här David, är bilden jag försökt skicka!
Jag satte upp en ny skärm igår! The big one! :D

Kommentarer
Postat av: Lisa

HAHA! The big one is great!



Nu lyssnar jag på "stackars" med Lasse. Och så tänker jag mig en lite Lina som rör sig väldigt fint och graciöst till filmen. Jag kan riktigt se Aulan framför mig (trots att jag aldrig varit där. Haha) Jag tror dansen blev bra. :) Vill du (så målande du kan) förklara något dance move?



:)

2010-10-12 @ 22:15:22
URL: http://lisaseskapader.blogg.se/
Postat av: David

Detta... låter onekligen intressant.



Väntar med spänning, Lina!

2010-10-12 @ 22:34:26
URL: http://studentdavid.blogg.se/
Postat av: Lina

Oj oj. Graciöst var rätta ordet, faktiskt. Iaf på mellanspelet. Kände mig som en ballerina.. :) Det går nog inte beskriva movesen här så de kommer till sin rätt, ska visa och berätta när vi träffas på riktigt!



Håller på med en usch-svår läxa nu om olika tolkningar på Bibeln! Puss!!

2010-10-13 @ 14:09:05
URL: http://linafinas.webblogg.se/
Postat av: pappa

Hej Lina!

Verkar varit en omväxlande dag för dig.

pappa

2010-10-13 @ 19:05:07
Postat av: Lisa

En "usch-svår" läxa.



Underbart uttryck! :P

2010-10-14 @ 09:17:19
URL: http://lisaseskapader.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0