På himlen lyser stjärnorna.

Beautiful day. Både gällande väder och vad dagen fylldes med :) Å jag skulle åka rullskidor till Tånnö, men när jag kom till backen i slutet av Hjälshammar knäckte jag typiskt min stav! Kunde åka någolunda back till bilen i allafall. (Den knäcktes nere vid spetsen..) Men så typiskt när jag kände mig så superstark. och är ju inte så kul å knäcka staven för den delen heller. hehe. Direkt till Osudden sen, där det blev bada, sola och fika med Christin och Emma :)
Osudden med Christin, Emma och massa, massa andra soldyrkare.

Hem för middag och packa sovgrejer! Ner till Apladalen där det var musikcafé :)

Det kom endel folk :)


Söta syster.


Niklas spelade :D

Direkt till Emma sen. Kolla Allsång på Skansen och movie night, Hundtricket. Slutet är ju för gulligt alltså, sweet. Massa te och rabarbersaft. Jag vill också göra rabarbersaft! Sen gav vi oss ut i trädgården för att sova.


Laddade!


Å det blev varmt, bytte underställen mot t-shirts. Mössa eller strumpor behövdes inte heller. Att jag alltid tror det är så mycket kallare än vad det egentligen är. haha. Det blev en natt med små "wanna be andra mosebok plågor". Vi slapp flugsvärmar, hagel, gräshoppor och blod. Men väl mygg, knott och regn.. Efter en sådan här vacker, blå och solig dag kunde vi aldrig tänka oss att det skulle börja regna, men ack så fel vi hade. haha. Det börja dugga, sedan mer och mer. När det regnat ett tag hämtade vi en stor pressenning och la över oss.


Yeah! We did it, så mysigt att vakna ute alltså :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0