OL i Alingsås.

Första orienteringsträningen med OK Skogshjortarna idag. Gick ut på att tänka på det mest nödvändiga i orienteringen. Inte massa smådetaljer utan mening.. Utifrån en färdig bana ritade man sina egna sträckor med de detaljer man tyckte var bra att ha med. Var rätt skoj. (och dyngblött!! haha) första gången jag sprang efter en sådan helt egentillverkad karta. Negativa är att det nästan tog lika lång tid att rita in, som att springa..


Min sträcka ett till två. Ut på stigen och lite höjd, mosse, ängar... Syns väl tydligt va? ;)

Idag vaknade jag av skönsång. Elin och Frida kom in kl. 8,50 sjungandes "Ja måg hon leva.." och en mysig kopp te. Härliga tjejer! :) Jo då, vi firar de som fyllt år. Igår va det jag och Frida som sjöng för Elin :) Men Fridatjejen, hon får vänta tills den 7:e november.

Annars idag har jag, Elin och (stor)Jakob startat en overallkommitté, vi har gjort massa roliga samarbetslekar i klassen och efter lunch hade vi ämnet Träningslära. Vi har tagit morgondopp och har varit på kvällsandakt i kapellet.

Imorgon börjar dagen med ett kanotpass. (Jippie! ;)) eftermiddagen ska jag träffa Mike och Maggan i Borås, skoj! :)

Hej hej!

Kommentarer
Postat av: pappa

Det ser ju ganska spännande ut.

pappa

2010-08-25 @ 08:26:04
Postat av: Lina

Mmm visst gör det, hehe. Roliga är att det verkligen gick att orientera efter sin egen bana :) Nu åker jag strax till Borås!

tummis.

2010-08-25 @ 12:40:40
URL: http://linafinas.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0